Evet canım bende de böyleydi o batmalari anliyorum iğne batması gibi.İştah gerçekten acayip açılıyor sürekli doymamış gibi mide kaziniyor.Bel agrisi,akıntı,diz agrisi sabahtan yataktan kalkmak istememek..Canım benım adetime 3 gun var test yaptım sılık cızgı cıktı muhtemelen gebeyım, bende cok erken basladı belırtıler pskolojık sandım basta kasığımda batma cok oldu boyle sankı ıgne batıyor gıbı belımde cok agrı oldu ve belımın yan tarafları cok agrıdı yatarken bırden kramplar gırdı goguslerde dolgunluk ve hassasıyette vardı ve acaip bır ıstah artısı oldu
Ah soema ama suan vaya vaya azaldı bunlar ve cok şükür kesemizi gördük haftaya cuma bebıse bakmak ıcın cagırdı doktor ınsallah bebegıde gorunce kalp atısını duyunca oh cekecemEvet canım bende de böyleydi o batmalari anliyorum iğne batması gibi.İştah gerçekten acayip açılıyor sürekli doymamış gibi mide kaziniyor.Bel agrisi,akıntı,diz agrisi sabahtan yataktan kalkmak istememek..
Ayy insallah canım dua et.. hayırlısı ile duyarsın inşallah bizi haberdar etAh soema ama suan vaya vaya azaldı bunlar ve cok şükür kesemizi gördük haftaya cuma bebıse bakmak ıcın cagırdı doktor ınsallah bebegıde gorunce kalp atısını duyunca oh cekecem
haber ederim canım mutlaka sizlerinde güzel haberlerini alırız ınsallahAyy insallah canım dua et.. hayırlısı ile duyarsın inşallah bizi haberdar et
İnşallahhaber ederim canım mutlaka sizlerinde güzel haberlerini alırız ınsallah
BEnim kaşığımda da var agrı fakat batma gibi oluyor bu Türk farklı bi fark mıydıBendeki belirtiler de çok erken oldu :adetten önce sabah bulantısı başladı , adet ağrısı gibi kasık ağrılarım oldu fakat farklı olduğunu hissediyordum.
Hamiş olduğumu hissetmiştim, doğru çıktı....
Benimde 2gün geçmişti sende olanlar bende de oldu sevinmiştim olmayacağım adet diye bugün kan geldi test yaptım negatif şuan çok mutsuzumbu dediklerinin hepsi bende de var, yumurtalamadan sonraki iki hafta vücut kendini hamile gibi hazırlıyormuş, bundan dolayı adet ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor, ben bir haftadadır göğüslerimin ağrısından duramıyorum, özelikle sabahları daha çok ağrıyorlar, dün adet günümdü test yaptım negatif, bu gün bacaklarım ağrıyor yani kesin adet olacağım. bu belirtilere hiç bakmayacağım dedim ama bu ayda göğüsler beni kandırdı, geçen ay aşırı akıntılar, kirpikler, gözbebeklerinin büyümesi, mide bulantısı, baş dönmesi, bel ağrısı, kasık ağrısı, hepsini de ben yaşadım bu 5 ay içinde.
Bende ümitleniyorum olmayınca üzülüyorum o yüzden şeninde dediğin gibi ümitlenmiycem hesaplama da yapmıycam hiç artık akışına bırakıyorumhaklısın canım bende bikaç aydır hamileliliğin bütün belirtilerini yaşıyorum ama olmuyo işte .. bundan böyle karar verdim ümitlenmicem...artık Rabbim nezaman bana anne olmayı layık görür bilemem ... sabırla beklemek lazım ama nerde bende o sabıııııııırrr... Allah'ım sen isteyen herkese anne olmayı nasip et ...AMİİİİİİİİNNNNNN........:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
idrar testinde gecikmen olursa daha net çıkar canım ama net birşey diyememe kiminin 2 3 öncesinde reglden çıkıyor sonuç kan tahlili 1 haftad öncesinden veya reglye 3 4 gün kala yaptırabilirsinKızlar beklenen adet tarihim ayın 26 27 gibi yumurtlama günümde 9 10 11 arasıydı denemede bulunduk.. Ne zaman test yapayım kan da ya da idrar tahlilde ne zaman belli olur
Canim ben birşeyler gördüm inşallah vardırMerhaba kizlar, adetime 4 gun kala Sabah idralimla asagidaki testleri yaptim sizce gebelik olabilir mi? 5 dk icinde hayali cizgi cikti.fotoda belli oluyor mu bilemedim.clere blue erken gebelik testi aldim az once hemen yaptim birsey cikmadi.fakat idrari bekletmeden yaptim.
Yumurtlama gununden sonra kasiklarim cok agridi.ardindan buna bel agrisi Eklendi.kasik agrim hafifledi ama bel ve sirt agrim devam ediyor.dun aniden koltuktan kalkmak istedigimde basim dondu.istahim cok acildi yemekten hemen sonra acikiyorun.uyumadan mutlaka bisey yemem gerekiyor.goguslerimde cok fazla hassasiyet yok hafif uclarinda agri var.bublar benim belirtilerim kizlar umarim saglikli hayirli bir hamileligin baslangici olur ve Allah isteyen herkese nasip Eder.Eki Görüntüle 2554494
Insallah canim benim heyecanla sonucunu bekliyorum.ben yarin sabah tekrarlamayi dusunuyorum.Canim ben birşeyler gördüm inşallah vardırBende 6gün kala öğleden sonra yaptım silik çizgi çıktı 5dakikaya.Bat günü tekrar yapıcam bakalım.İnsallah ikimizde de vardır gebelik
sevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
[/QUO
Insallah canim benim heyecanla sonucunu bekliyorum.ben yarin sabah tekrarlamayi dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?