Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Evet canım bende de böyleydi o batmalari anliyorum iğne batması gibi.İştah gerçekten acayip açılıyor sürekli doymamış gibi mide kaziniyor.Bel agrisi,akıntı,diz agrisi sabahtan yataktan kalkmak istememek..

Evet canım bende de böyleydi o batmalari anliyorum iğne batması gibi.İştah gerçekten acayip açılıyor sürekli doymamış gibi mide kaziniyor.Bel agrisi,akıntı,diz agrisi sabahtan yataktan kalkmak istememek..
Ah soema ama suan vaya vaya azaldı bunlar ve cok şükür kesemizi gördük haftaya cuma bebıse bakmak ıcın cagırdı doktor ınsallah bebegıde gorunce kalp atısını duyunca oh cekecem

Ah soema ama suan vaya vaya azaldı bunlar ve cok şükür kesemizi gördük haftaya cuma bebıse bakmak ıcın cagırdı doktor ınsallah bebegıde gorunce kalp atısını duyunca oh cekecem
Ayy insallah canım dua et.. hayırlısı ile duyarsın inşallah bizi haberdar et

BEnim kaşığımda da var agrı fakat batma gibi oluyor bu Türk farklı bi fark mıydı

Benimde 2gün geçmişti sende olanlar bende de oldu sevinmiştim olmayacağım adet diye bugün kan geldi test yaptım negatif şuan çok mutsuzum

Bende ümitleniyorum olmayınca üzülüyorum o yüzden şeninde dediğin gibi ümitlenmiycem hesaplama da yapmıycam hiç artık akışına bırakıyorum

Merhaba herkese.. Hastalığım bittikten sonra 3.gün eşimle birlikte olduk.. Psikolojik mi değil mi bilmem ama bel ağrısı aşırı derecede ayak diz ağrısı ve üşüme var bir de karnım adet gibi ağrıyor anlamıyorum. Çocuk sahibi değilim ve nasıl belirtiler yaşanır neler olur bilemiyorum. Dün eşimle bayaa bir gezdik yürüdük belki bacak ağrılarım ondandır diyorum ama istiyorumda daha çok erken belirtiler için biliyorum ona yormak istiyorum belki de.. Hakkımızda hayırlısı inşallah hepimizin.. Teşekkürler okuduğunuz için

Merhaba arkadaşlar adetim 5 gün gecikti 3 4 gündür de kahverengi akıntı oluyor ara ara özellikle gece sıcak basıyor göğüs ağrısı kasık ağrısı yok testte yapmadım henüz umitlenmek istemiyorum diye ben bı kimyasal gebelik geçirdim onda göğüs ağrısı kasık ağrısı olmuştu varsa eğer bundada o belirtiler olurdu heralde

Kızlar beklenen adet tarihim ayın 26 27 gibi yumurtlama günümde 9 10 11 arasıydı denemede bulunduk.. Ne zaman test yapayım kan da ya da idrar tahlilde ne zaman belli olur

Kızlar beklenen adet tarihim ayın 26 27 gibi yumurtlama günümde 9 10 11 arasıydı denemede bulunduk.. Ne zaman test yapayım kan da ya da idrar tahlilde ne zaman belli olur
idrar testinde gecikmen olursa daha net çıkar canım ama net birşey diyememe kiminin 2 3 öncesinde reglden çıkıyor sonuç kan tahlili 1 haftad öncesinden veya reglye 3 4 gün kala yaptırabilirsin

Kızlar iş yoğunluğu yüzünden yazamadim..Bata 6gün kala dayanamayıp test almıştım iki tane işyerinin lavobasinda denedim hemen..Yanlız acayip karanlık kalıyor lavoba testi yaptım ilk anlayamadım hatta yok sandım hemen çantama attim..İçimden dedim ya yok yada erken yaptım..Hemen başka bi alana geçtim bu dediklerim 3-5dakika arası testime bı baktım ikinci çizgi oluşmuş silik bir şekilde..
Şaşkin,heyecanlı bir o kadar da dusunceliyim..3ay önce bir düşüğüm var kalp atışı alınamadığı için.
Şimdi bat günüme 5gün kaldi.Son gün yada bat günü test yapıcam tekrar..Eşime söylemedim henüz oda heyecanla bekliyor çünkü ilk kürtajdan sonra oda yıkıldı.
Belirtiyor gelince sürekli diz bacak sizlamasi ağrısı gibi birşey oluyordu.Baslarda sık acıkma.Test yapacağım gün göbeğinde kasigima uzanan kahvesi çizgi farkettim birazda onun gazıyla yaptım.Daha önce varmiydi hiç bilemiyorum.
İlk gebeligimdeki belirtilerin aynısını yaşamıyorum.Mesela o zaman göğüslerim aşırı ama aşırı ağrılı şiş hassasti yatamiyodum.
Kaşık arim daha fazlaydı.Surekli uyku hissi vardı.
Çok belirgindi belirtiler bunda o kadar değil ama.yinede var tabi mesela bugün akıntım geldi.
Ondada öyle olmuştu regle bı kaç kala akıntı gelmişti.Bakalim heyecanla bekliyotum.Allahim hepinize sağlıklısını versin..

Merhaba kizlar, adetime 4 gun kala Sabah idralimla asagidaki testleri yaptim sizce gebelik olabilir mi? 5 dk icinde hayali cizgi cikti.fotoda belli oluyor mu bilemedim.clere blue erken gebelik testi aldim az once hemen yaptim birsey cikmadi.fakat idrari bekletmeden yaptim.
Yumurtlama gununden sonra kasiklarim cok agridi.ardindan buna bel agrisi Eklendi.kasik agrim hafifledi ama bel ve sirt agrim devam ediyor.dun aniden koltuktan kalkmak istedigimde basim dondu.istahim cok acildi yemekten hemen sonra acikiyorun.uyumadan mutlaka bisey yemem gerekiyor.goguslerimde cok fazla hassasiyet yok hafif uclarinda agri var.bublar benim belirtilerim kizlar umarim saglikli hayirli bir hamileligin baslangici olur ve Allah isteyen herkese nasip Eder.

Canim ben birşeyler gördüm inşallah vardırBende 6gün kala öğleden sonra yaptım silik çizgi çıktı 5dakikaya.Bat günü tekrar yapıcam bakalım.İnsallah ikimizde de vardır gebelik

Canim ben birşeyler gördüm inşallah vardırBende 6gün kala öğleden sonra yaptım silik çizgi çıktı 5dakikaya.Bat günü tekrar yapıcam bakalım.İnsallah ikimizde de vardır gebelik
Insallah canim benim heyecanla sonucunu bekliyorum.ben yarin sabah tekrarlamayi dusunuyorum.

Kizlar merhabalar dun yaptigim foto uste bulunan 3 tane bugun yaptigim da altta bulunan bir tane olan.sizce gebelik varmi yorumlayabilir misiniz

Insallah canim benim heyecanla sonucunu bekliyorum.ben yarin sabah tekrarlamayi dusunuyorum.

bişey sorcam bende aşırı miyde bulantısı var ve adet bu ay çok geç oldu ama halen bende hamile belirtileri var acaba adet olduğum halde hamile ola bilirmiyim ? öyle bi ihtimal varmı?

Bende regl dönemi zamani her ay 4 gün fln erken oluyordu bu ay gecikti adet ama miyde bulantısı sık sık idrara çıkma durumlari var acaba adet olduğum halde hamile ola bilirmiyim? öyle bi ihtimal varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…