Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Canim sana bir bitkisel yer Önercem arkadaşimin verdiyi karişimla giti yardimci olurum yer İzmir sizin özelden numara at istersen
C life bitkisel macun sipariş verdim yarın kargo gelir sanırım onu deniyecem il olarak malatyadayım malesef canım alamam

merhaba 26-30 ekim arasında lekelenmem oldu pembemsi kahverengimsi sadece peçeteye geldi adet olmam gereken tarihti 30 unda lekelenme bitti ve adet olmadım. 28 ekimde kan tahlili yaptırdım çıkmadı 4 kasımda tekrar yaptırdım yine çıkmadı ama göğüslerimde de hassasiyet acı hissi başladı hamile olabilir miyim tekrar test ne zaman yapmalıyım benzer durum yaşayanlar var mı

Canim benimde 3 kasim olmam gerekiyordu. Olmadim test yaptim negatif çikti hala olmadim testi tekrarlicam belki geç döllenme olabilir

Canım biraz daha bekle geç döllenme olabilir kasımın ortasına doğru tekrar ver kan benim 26 gün geçikti kanda 104 çıktı sonucum İNŞALLAH bebişin seninledir hakkında hayırlısı olsun Rabbim tez vakitte mutluluğunuzu taçlandırsın

Canim benimde 3 kasim olmam gerekiyordu. Olmadim test yaptim negatif çikti hala olmadim testi tekrarlicam belki geç döllenme olabilir
Aynen geç döllenme olabilir canım bekle biraz daha hakkında hayırlısı olusun senden de güzel haberler alırız inşallah

Tşk ederim cnm inşallah bakalim acaba ne zaman yapsam tekrardan testi

inşallah öyledir moralim tekrar yerine geldi sayenizde

Reactions: 634
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…