Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Offf beklemek ne zor, ben hiçbir test yapmadan beklemeyi düşünüyorum ama hep düşüncede kalıyor.
Ben de yaptirmicaktim ancak halsiz hissediyorum basim donuyor. Eger ki olur da gebelik yoksa hic olmazsa nedenine bakarlar ona gore ilac kullanirim. Senin sikayetin var mi?

Ben de yaptirmicaktim ancak halsiz hissediyorum basim donuyor. Eger ki olur da gebelik yoksa hic olmazsa nedenine bakarlar ona gore ilac kullanirim. Senin sikayetin var mi?
Benimde bata 7 kaldı. Birkaçgündür göğüslerim hassas. İki gün önce kasıklarımda batmalar oldu ve geçti. Hamileliğe yormak istemiyorum, olursa sürpriz olsun diyorum. Bakalım nasıl abredicem. Bende eğer regl olursam dr um çağırdı horman tahlilleri yapılacak 1 seneyi geçti çünkü. 1 kere kimyasal gebelik yaşadım bidaha olmadı canım.

Bu ay olur insallah canim. Bizim de bu ay tam 1 yil oldu. Kan verdim bir saat icinde cikicak sonuc. Allah’im hayirlisini versin.

kızlar selam bugün bat günüm ama çok çok çok az kask ve belimde birzck his var eğer bugn olmazsam yarın sabah test yapıcam

Arkadaslar merhaba yeni üye oldum anlatacagim konu ile ilgili bilgisi olanlarin yardimlarini rica ediyorum.
Temmuz ayinda acik kist ameliyati oldum sol overde yumurta kisti 12 cm sag overde cikolara kisti 5 cm capinda bebek cok istiyoruz.tuplerim yumurtaliklarimda saglikli dedi doktor.benim gibi olupta hamile kalabilen varmi?kafamda deli sorular var lutfen fikri olan yardimci olabilirmi?

Yardimci olacak kimse yokmu?

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki hamilelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime gün kaldı.
Canım benım adetime 3 gun var test yaptım sılık cızgı cıktı muhtemelen gebeyım, bende cok erken basladı belırtıler pskolojık sandım basta kasığımda batma cok oldu boyle sankı ıgne batıyor gıbı belımde cok agrı oldu ve belımın yan tarafları cok agrıdı yatarken bırden kramplar gırdı goguslerde dolgunluk ve hassasıyette vardı ve acaip bır ıstah artısı oldu

Benim adetim 3-4 gun gecti 2 gundur gogus hassasiyeti basladi. 1 haftadir asiri bir istah , bel aggrisi , regl agrisi (kasiklarimda) , belim fena birde bolca gazim var. Test yapamadim hala catlatma ignesinden 19 gun gecti

Merhaba arkadaşlar ben 1.5 yıllık evliyim muayene oldum bi sıkıntı yok çok şükür eşümde varikosel vardı ama tedavi oldu geçti ama hala gebelik yok bu ayda yuumurtalamadan sonra kasığımda batmalar olmaya ve adet ağrısı gibi ağrı olmaya bşaldı şuan iki gün kaldı adetime yine kasığımda batma olmaya başladı ve sürwkli uyumak istiyoruö bişey yapasım gelmiyo sizce hamile olabilirmiyim
Belirti olabilir mi

Allahtan ümit kesilmez cnm inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…