Canım test yaptın mıMerhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak ben Mayıs 27 sonrası adet görmedimPko vardır diye umursamadım ama çok uzayınca jünekoloğa gittim lh fsh hormonlarına baktı ultrasonla baktı Tarlusal adet söktürücü yazdı ama adet olmadım hala acaba hamile olabilir miyim korunmasız hiç ilişkimiz olmadı diye hiç aklıma getirmedim açıkçası ama bu ara herkes beni rüyasında hamile görmeye başlatınca şüphelendim bende
Yapmadım Canım doktor baktı ya anlardı diye düşündüm açıkçası yarın test alacağım inşallahCanım test yaptın mı
Aynen canım yap bi için rahat etsin kan testi de yaptır olmadıYapmadım Canım doktor baktı ya anlardı diye düşündüm açıkçası yarın test alacağım inşallah
Naptin canim seni merak ettim yaptinmi tekrar test isallah vardır silik cizgi görünüyor ama testteBugün tekrar test yapıyım dedim sabah lavaboya gittim akıntıyla birlikte çok hafif bulanık kahverengi akıntı geldi sınraki gitmemde de birazdaha kahverengi oldu adet olcakmışım gibi ağrıyor her yanım ama test yaptım sizce nedir ?
Bnde aynı durumdayım ve gun olarak çok yakınız benimde 8 gün var 13 ünde erken gebelık testi yapıcam ama budurumda olup hamile kalanlar varsa yazsalar yaArkadaşlar merhaba herkese iyi günler adetime 9 gün var ve kasık bel ağrısı yaşıyorum göğüslerde de şişme var gebelik belirtisi olabilir mi adet belirtisi olarak bu kadar erken yaşamadım çünkü , gebelik testini en erken ne zaman uygularsak doğru sonuç elde edebilirim ?
Yeni evlnnlerde bole seyler olabilio cnm.hemen aklina kotu seyler getrme. Vucudan alisma asamasindaSelam kizlar
1 aylik evliyim hic korunmadik evlendik evleneli dogum kontrol hapinin ilerde cocuk olmasini engelleyebilicegini duymustum.esim cocuk icin daha evlenmeden isimlerini arastirmaya baslamisti.simdi size sorum 23 temmuzda adet oldum zaten adetim normalde 3 gun suruyor.bu ay 18inde iliskiden sonra bir avuc kadar kahverengi akinti gelmis yataga hastalandim sandim ped taktim ancak hic gelmemis 19unda basladi gelemeye ama 2 ped bile dolmadi idrarimda bile kirmizilik 2 kere oldu 2.gun 1 damla geldi taa bigun once gece takmistim pedi asiri bi siskinligim var tas gibi karnim kemiklerim cok agriyo ara sira kasiklarima sanci giriyo anlamsiz mide bulantilari yasiyorum cok cabuk yoruluyorum hamilelik testi yaptim dun kuzenim bi bak istersen dedi negatif cikti acaba kist mi? Bana yardimci olabilicek daha once ayni seyleri yasayan biri var mi aramizda yada hormonsal bisey mi yardimci olur musunuz
Rica ederm cnm. Icin rahatlmazsa git doktora baksinlrCok korkuyorum bi problemim olucak diye aklima cok takildi cevabin icin cok tesekkur ederim canim icimi rahatlatti
Bencede bu test bozukBu ne demek biliyo musunuz? Ben negatif diye dusundum test bozuk dediler sizce?
Bence hamilesin sonuç nedir:)Kızlar bugün yarın normalde adet olacağım erken gebelik testi yapıyım dedim ama sabah yapmadım çünkü günün gerhangi saatınde yapılabilir diyordu 5 dakika geçtikten sonra böyle biraz silik çizgi oluştu normalde bakınca birazcık daha belirgin ama bilemedim
Bence hamilesin sonuç nedir:)
Sen gebesin sanıyorum kan tahlili ver çünki bu testte silik bile gebelikKızlar bugün yarın normalde adet olacağım erken gebelik testi yapıyım dedim ama sabah yapmadım çünkü günün gerhangi saatınde yapılabilir diyordu 5 dakika geçtikten sonra böyle biraz silik çizgi oluştu normalde bakınca birazcık daha belirgin ama bilemedim
Valla verdim degilmisim bende anlamadim korkmustum cok maddi acidan hazir degilim evim yok diyodum dunden itibaren ikna edildim cocuk icin calismalara basladim hakkimda hayirlisi olsunSen gebesin sanıyorum kan tahlili ver çünki bu testte silik bile gebelik
Aynı belirti bende de var canım, göğüslerimin uçlarına dokunamıyorum. Bata 10 gün kala başladı, regl olucam diye sızlıyor desem daha çok erken değil mi?Merhaba kızlar bende yeni katildim buraya benim size sormak istediğim yumurtlamada ilişkiye girdik suan adetime 10 gun var ama gogus uclarim ısıtılmış gibi cok açıyor ve büyüdü sizce hamilelik belirtisimi?
Offf beklemek ne zor, ben hiçbir test yapmadan beklemeyi düşünüyorum ama hep düşüncede kalıyor.Benim bata 2 gunum var. 5 gundur kasik agrisi yasiyorum. Bugun sabah bas donmesiyle uyandim hala basim donuyor tansiyonumu olcturdum normal cikti bu aksam is cikisi kan vermeye gidecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?