Bencede erken canım evet adete 1 hafta kala ihtimal düşük ama allah verdiği zaman son gün bile verir o ol der ve olur gönlünü ferah tut benimde ilk kasık batmalarıyla başladı belirtilerim inşallah hamilesindir canımKızlar benim adetim düzensiz olur bazen 30 günde bazen 35 günde bi olurm değişiyo yani
2 aydır 30 günde oluyordum ona dayanarak son 1 hafta düşük ihtimal diye korunmasız oldu sizce hamile olma ihtimali varmıdır?
Programım 31 günde bi diye ayarlı ona göre 7 gün gecikti 2 gün önce test yaptım negatif ama zaten olsa bile test için erkendi sanırm ilişkinin üzerinden 10 gün geçmedi çünkü
Acaba geç döllenme olurmu
Kasıkalrımda batma da oluyo normalde olmaz
Oyle mi daha var o zamanOlsa genelde ya adet gunu ya da 2 3 gun once oluo
2 yaşında bi kızım var aslında artık istiyorum 2.ciyi ama bi vermem gereken 5 kilo var onu verip sonra istiyorum da gelene kapımız açık varsada sevinirim yoksada üzülmem inşaAllah hayırlısı Rabbim denBencede erken canım evet adete 1 hafta kala ihtimal düşük ama allah verdiği zaman son gün bile verir o ol der ve olur gönlünü ferah tut benimde ilk kasık batmalarıyla başladı belirtilerim inşallah hamilesindir canım
Cnm oncelikle o programi sil hic bi ise yaramaz.cunku genel ortalamayi gosterio.belki sen reglden hemn sonra belki son hafta belki de zamnnnda yunurtluosndr. O yuzden ovu testi kullan.daha net olur.hic olmazsa bi sure deneme yaparsin tecruben olur.Kızlar benim adetim düzensiz olur bazen 30 günde bazen 35 günde bi olurm değişiyo yani
2 aydır 30 günde oluyordum ona dayanarak son 1 hafta düşük ihtimal diye korunmasız oldu sizce hamile olma ihtimali varmıdır?
Programım 31 günde bi diye ayarlı ona göre 7 gün gecikti 2 gün önce test yaptım negatif ama zaten olsa bile test için erkendi sanırm ilişkinin üzerinden 10 gün geçmedi çünkü
Acaba geç döllenme olurmu
Kasıkalrımda batma da oluyo normalde olmaz
Evet aslında o program çokta doğru olmuyor adetim düzensiz olduğuçinCnm oncelikle o programi sil hic bi ise yaramaz.cunku genel ortalamayi gosterio.belki sen reglden hemn sonra belki son hafta belki de zamnnnda yunurtluosndr. O yuzden ovu testi kullan.daha net olur.hic olmazsa bi sure deneme yaparsin tecruben olur.
Bide ben de daha once cok batma yasadim. Ama adet oldm.hic takma onlri.cok cok suphelenirsen kan testi yap icin rahatlasn.nacizane tavsiyem
Rica ederm cnm. Bide bazen yedgimz seyler mevsimler psikolojik durumumz degistrebilio adet dongusunu.Evet aslında o program çokta doğru olmuyor adetim düzensiz olduğuçin
Ben genelde düzeni kontrol etmek için kullanıyorum canım yumurtlama vs için değil ama yinede teşekkür ederim tavsiyen için ❤❤
Amin inşallah herşey gönlünüzce olsun2 yaşında bi kızım var aslında artık istiyorum 2.ciyi ama bi vermem gereken 5 kilo var onu verip sonra istiyorum da gelene kapımız açık varsada sevinirim yoksada üzülmem inşaAllah hayırlısı Rabbim den
Allah ım tüm isteyene nasip etsin inşaAllah ❤
Olsun geç olsun da güç olmasın diyelim. Bende gece adet oldum çok ağrılı ve yoğun ni şekilde . Üzüldüm bayaİnanırmısın resmen allah gitme dedi bu saate misafir geliyor gitme kararını verdiğimde zaten allah gitmemi istemese önüme bir engel koyardı diye düşündüm tam 15 dakika kaldı evden çıkacakken telefon çaldı normalde hislerim kuvvetli aklımdan geçirdiğim önüme çıkıyor ama bu kadarda olmaz dedim resmen neyse bakalım yarına kaldı kan işi vardır bundada bir hayır
Olsun canım üzülme demekki önümüzdeki aya kaldıOlsun geç olsun da güç olmasın diyelim. Bende gece adet oldum çok ağrılı ve yoğun ni şekilde . Üzüldüm baya
Kan verdim bekliyorum kızlar dua edinOlsun geç olsun da güç olmasın diyelim. Bende gece adet oldum çok ağrılı ve yoğun ni şekilde . Üzüldüm baya
Hadi insllh olmlu cikrKan verdim bekliyorum kızlar dua edin
İnşallah canım ya sabah erken gebelik testi yaptım negatif cıktı sinir oldum birinde var birinde yok birinde sonradan cikiyo birinde çıkıp kayboluyo evde gebelik testi pişmanlıktır(Kamu spotu):)Hadi insllh olmlu cikr
Bende de olduİnşallah canım ya sabah erken gebelik testi yaptım negatif cıktı sinir oldum birinde var birinde yok birinde sonradan cikiyo birinde çıkıp kayboluyo evde gebelik testi pişmanlıktır(Kamu spotu):)
Bncede tam adetımden 5 gun önce test yaptım ve hemen ıkıncı cizgi cıktı ama silik sonra bır kac tane daha yaptım ve yıne silik cizgi kan verdım kanda hemen cıktı sımdı 2 gunde bır kan vermek zorundayım deger artıyor mu dıye zaten zor kan alıyorlar benden damar ince diye resmen süzgeçe döndüm bir daha adet gecikmeden asla test yapmamİnşallah canım ya sabah erken gebelik testi yaptım negatif cıktı sinir oldum birinde var birinde yok birinde sonradan cikiyo birinde çıkıp kayboluyo evde gebelik testi pişmanlıktır(Kamu spotu):)
Haklısın ama bende yaptığım testlerde hep muallakta kaldım dediğim gibi birinde çıkıp kayboldu birinde çıkmadı birinde önce çıkmadı sonra cıktı yani kesin bir cevap alamadm oyuzden hep moralim bozuldu en iyisi kan vereyim de çıkarsada 2 günde bir vermeye raziyim dedim benim damarlar çabuk bulunuyor 2 dakika demiyor kan verirken bakalım inşallah çıkarBncede tam adetımden 5 gun önce test yaptım ve hemen ıkıncı cizgi cıktı ama silik sonra bır kac tane daha yaptım ve yıne silik cizgi kan verdım kanda hemen cıktı sımdı 2 gunde bır kan vermek zorundayım deger artıyor mu dıye zaten zor kan alıyorlar benden damar ince diye resmen süzgeçe döndüm bir daha adet gecikmeden asla test yapmam
Aynen cnm haklısın cıksında 2 gunde bır kan versekte olur ama benım ıcın cok zor oluyor 10 dk ıgne ıcerde damar bulmaya çalışıyorlar inş nasıp eder cnm sana da ben 3 ay önce bir düşüğüm oldu o kadar üzüntülüydüm o kadar steealıydım kı tam caresız oldugum bir zamanda rabbım bana tekrardan nasıp etti inş devamı gelirHaklısın ama bende yaptığım testlerde hep muallakta kaldım dediğim gibi birinde çıkıp kayboldu birinde çıkmadı birinde önce çıkmadı sonra cıktı yani kesin bir cevap alamadm oyuzden hep moralim bozuldu en iyisi kan vereyim de çıkarsada 2 günde bir vermeye raziyim dedim benim damarlar çabuk bulunuyor 2 dakika demiyor kan verirken bakalım inşallah çıkar
Inşallah canım benim rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahAynen cnm haklısın cıksında 2 gunde bır kan versekte olur ama benım ıcın cok zor oluyor 10 dk ıgne ıcerde damar bulmaya çalışıyorlar inş nasıp eder cnm sana da ben 3 ay önce bir düşüğüm oldu o kadar üzüntülüydüm o kadar steealıydım kı tam caresız oldugum bir zamanda rabbım bana tekrardan nasıp etti inş devamı gelir
İnşâllah canım kan sonucun daha bellı olmadı mıInşallah canım benim rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?