- 22 Temmuz 2019
- 1.631
- 1.077
- 53
Attım ya biraz önce maalesef değilimİnşâllah canım kan sonucun daha bellı olmadı mı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Attım ya biraz önce maalesef değilimİnşâllah canım kan sonucun daha bellı olmadı mı![]()
Cok üzüldüm canım inşallah en yakın zamanda nasıp eder rabbım sana anne olmayıAttım ya biraz önce maalesef değilim![]()
Adete beş gün var değerler artmaz demiCok üzüldüm canım inşallah en yakın zamanda nasıp eder rabbım sana anne olmayı![]()
Benım adete 5 gun kala 80 cıkmıştı cnm ama gec döllnemeyse artabilirAdete beş gün var değerler artmaz demi
Bence değil nasip değilmiş napalım gece 4 te görmüştük silik çizgiyi eşimle basında oturup beklemistik çıkınca çocuklar gibi sevinmiştik şimdi karşı karşıya oturuyoruz ikimizdende çıt çıkmıyor konuşacak bişey bulamıyoruz birbirimize bakıp duruyoruz çok degisik bi çöküş ilk denememiz ama hüzün bambaşkaBenım adete 5 gun kala 80 cıkmıştı cnm ama gec döllnemeyse artabilir
Senı cok iyi anlıyorum canım biz tam 1 bucuk yıl bekledik o kadar ugrastan sonra hamıle kalmıştım butun aile deliler gıbı sevinmiştik ve bır gun bebeğimin kalbinin dırdugugunu öğrendım 6 nısan hayatımın en berbat günüydü bebeğim gitmişti benden 3 aydır yasamıyordum resmen ve bu ay rabbim bana tekrardan nasıp etti ama BIlmıyorum yine bebeğim gider mi benden bilmiyorum su an ailede kimse sevınemıyor yıne aynı sey olur diyeBence değil nasip değilmiş napalım gece 4 te görmüştük silik çizgiyi eşimle basında oturup beklemistik çıkınca çocuklar gibi sevinmiştik şimdi karşı karşıya oturuyoruz ikimizdende çıt çıkmıyor konuşacak bişey bulamıyoruz birbirimize bakıp duruyoruz çok degisik bi çöküş ilk denememiz ama hüzün bambaşka
Inşallah öyle bişey olmaz ve bebeğine kavuşursun bütün samimiyetimle söylüyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin olumsuz şey ler düşünme iyi düşün iyi olsun bu defa öyle olmıycak ve sen bebegine kavusucaksın inşallahSenı cok iyi anlıyorum canım biz tam 1 bucuk yıl bekledik o kadar ugrastan sonra hamıle kalmıştım butun aile deliler gıbı sevinmiştik ve bır gun bebeğimin kalbinin dırdugugunu öğrendım 6 nısan hayatımın en berbat günüydü bebeğim gitmişti benden 3 aydır yasamıyordum resmen ve bu ay rabbim bana tekrardan nasıp etti ama BIlmıyorum yine bebeğim gider mi benden bilmiyorum su an ailede kimse sevınemıyor yıne aynı sey olur diye![]()
İnşâllah canım cok sag ol inşallah rabbım bu sefer nasıp eder inşallahInşallah öyle bişey olmaz ve bebeğine kavuşursun bütün samimiyetimle söylüyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin olumsuz şey ler düşünme iyi düşün iyi olsun bu defa öyle olmıycak ve sen bebegine kavusucaksın inşallah![]()
Inşallah cnm bu ay ovulasyon testiyle deniycem internetten getirticem daha uygun varmı bildiğiniz güvenilir bi site n11 den almayı düşünüyorum marka olarak ne onerirsinizİnşâllah canım cok sag ol inşallah rabbım bu sefer nasıp eder inşallah![]()
Cnm laboquick dıye bir marka var herkes genelde onu öneriyorInşallah cnm bu ay ovulasyon testiyle deniycem internetten getirticem daha uygun varmı bildiğiniz güvenilir bi site n11 den almayı düşünüyorum marka olarak ne onerirsiniz
Aynen canım bende kullandm ondan ama gebelik testini kullandm ovulasyonu ilk defa kullanıcamCnm laboquick dıye bir marka var herkes genelde onu öneriyor
İnşâllah hayırlısı olur cnm ne zamandır deniyordunuz sizAynen canım bende kullandm ondan ama gebelik testini kullandm ovulasyonu ilk defa kullanıcam
Ilk denememiz dahaİnşallah ha
İnşâllah hayırlısı olur cnm ne zamandır deniyordunuz siz
Canım hiç üzülme ooo bızım kacıncı denemede tuttu siz daha yolun cok basındasınız yıllarca uğrasanlar napsın İnşâllah rebbım cok bekletmez siz doktora gittiniz mi eşinle beraber bir sorun falan var mıIlk denememiz daha
Bir sorun yok çok şükür ama benim içimde hala bir ümit var biliyomusunCanım hiç üzülme ooo bızım kacıncı denemede tuttu siz daha yolun cok basındasınız yıllarca uğrasanlar napsın İnşâllah rebbım cok bekletmez siz doktora gittiniz mi eşinle beraber bir sorun falan var mı
Canım bence hıc stres yapma ve gelecek aya odaklan stres hamılelıgı engelliyor eşin gitti mi doktora bak eşin kecıboynuzu yesin sende adetın ilk gunu sogan suyuna başla 15 gun iç sonra yumurtalama zamanına yakın süt buharı yap ben bu ay o sekilde hamıle kaldım cnm eger kan testinde negatif cıktıysa bence negatif tir cnm ben de hep o sonucu cok gördüm maalesef cok üzüldüm ama bekle dua et sabret inşallah en yakın zamanda bebeğine kavusursunBir sorun yok çok şükür ama benim içimde hala bir ümit var biliyomusun
Ben de ordan alcm cnm. Kararsz kalmistm hangisini alim diye. Laboquik guzl cikarmio demislerdi innovita alcmInşallah cnm bu ay ovulasyon testiyle deniycem internetten getirticem daha uygun varmı bildiğiniz güvenilir bi site n11 den almayı düşünüyorum marka olarak ne onerirsiniz
Onun türkçe anlatımı yokmuş sanırım ben ilk defa kullanıcam türkçe anlatımlı olması lazımBen de ordan alcm cnm. Kararsz kalmistm hangisini alim diye. Laboquik guzl cikarmio demislerdi innovita alcm
Amin inşallahCanım bence hıc stres yapma ve gelecek aya odaklan stres hamılelıgı engelliyor eşin gitti mi doktora bak eşin kecıboynuzu yesin sende adetın ilk gunu sogan suyuna başla 15 gun iç sonra yumurtalama zamanına yakın süt buharı yap ben bu ay o sekilde hamıle kaldım cnm eger kan testinde negatif cıktıysa bence negatif tir cnm ben de hep o sonucu cok gördüm maalesef cok üzüldüm ama bekle dua et sabret inşallah en yakın zamanda bebeğine kavusursun