Estağfirullah canim ne kusuru.
Amin arkadaşım aminn inşallah.
Benim hikayem azcik uzun ama uzun hikayenin kisasi eşimde sper sorunu vardi tup bebek denemistik kimyasal olmuştu 2-3ay dinlenmek lazimdi bu surede bizde kendimiz deneyelim dedik Allahtan umut kesilmez diye ilk ay olmadi 2ay ovulasyon testi yapmistim yumurtlama gününü değerlendirdik başladık beklemeye derken bende birden umutsuzluk oldu eşime dedim olmayacak boyle 3senedir uğraşıyoruz olmuyor konuş doktorla dondurulmuslari koyalim dedim hamileligi herseyi unuttum tüp bebek denemesi olacak diye ne belirti aradim ne başka birsey. Ama adetten once cok belirti yasardim bu sefer hiçbirşey olmadi dedim bu ay boyle olacak herhalde umursamadim. Adete 4gun vardi eşim tutturdu sen kesin hamilesin icime doguyor diye cok kızmıştım eşime heveslendirme beni diye

Meger cidden hamileymişim çünkü cok uyuyordum sabahlari ki uykuyu sevmem en gec 10da kalkardım ama hamile kaldigim vakit 12-1 arasi zorla kalktim yataktan, esimi işe gonderemiyordum. birde ellerim cok sismisti yüzüm de cok sivilce çıkmıştı cekirdek yiyordum ondan oluyor sanıyordum adetten 3gun once idrar testi yaptim ki bakan goz kör olur cinsten cift cizgi vardi inanmadım adetim gecti esim tutturdu kan verelim diye verdik ki cidden hamileymişim.
Hatırladığım belirtiler buydu işte canım tamamen sürpriz oldu mucizem bize