Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Her gün tuvalete cıkan birisi değilim zaten de biraz daha çıkmamaya başladim ama hiç fark etmemiştm belirti olabilir mi diye

Kızlar bugün adet olmam lazımdı olmadım .göğüs hassasiyetim ve bel agrım başladı . Belim kopacak gibi sanki ikiye ayrılıyor. Bu belirti olabilir mi

Her gün tuvalete cıkan birisi değilim zaten de biraz daha çıkmamaya başladim ama hiç fark etmemiştm belirti olabilir mi diye
Ben normalde kabızlık yaşardım ama bu kabızlıl başka insan anlıyor. O kadar şey yaptım bir türlü geçmedi. Birde şişkinlikte ekleniyor karnın taş gibi oluyor adeta. İnşallah sende de vardır en iyisi adeti beklemek

Evet canim ama kendimi hiç hamile gibi de hissetmiyorum

Kızlar ya yine yaziyorum ben . Burda sizinle paylaşmak iyi geliyor bana . Benim bugün de adetim gelmedi . Yarin 3.gun olucak gecikmenin. Ama bugün 2 ayrı test yaptım ikiside baya negatifti . Göğüslerim iyice ağrımaya başladı. Çok az akintim var şeffaf bazen beyaz . Arada geliyor . Böyle 2 gün gecikmenin negatif vermesi normal mi ya . Benim gibi olan var mi sonradan hamile olduğunu ogrenen.

Benimde adetim 2 gün gecikmişti 3. Gün geldi malesef

Eğer yine gelmezse kan testi yaptır bence kesin sonuç alırsın

Benim bugün olmam gerekiyordu olmadim. Testi 4 gün önce yaptım negatifti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…