Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

tamam artık akışına bıraktım ne zaman olursa umarım hamilesndir canm

derram doğru söylüyor. Şimdi sen hamile kalmak istiyorsun ve bu ay korunmadığın için her farklı belirtiyi hamileliğe yorarsın ve daha önce bu tip belirtiler yaşamadın sanarsın. Korunurken bende öyleydim hiçbir ağrıyı önemsemez hatırlamazdım.

tamam artık akışına bıraktım ne zaman olursa umarım hamilesndir canm

sagol canim benim seni cok ii anliyorum inan bana sanmaki sadece sen boylesin inan bana senin gibi cok insan var sen sanslilardansin daha cok erkencisin isallah hemen olacak cnm merak etme

doğru söylüyon derram stres yapmıcam beklicem

ben en son29 kasımda regl oldm

Canım benim 29 kasım regl günün yani hamile olduğunu anlaman için çok erken. Şuan tam yumurtlama günlerindesin. Regl bitiminden sonraki 10 günü sakın kaçırma. Gün aşırı ilişkide bulunun bak o zaman bebek nasıl geliyor hemen:asigim: Seni belirtiler kesinlikle yumurtlama zamanıyla ilgili. Sen bu günleri kaçırma sakın.

allah her yerde buyuklugunu gosterıyo kızlar hersey elımızde gıbı gelıyo ınsana korunuyo falan ben 1 ay korundum ama onun bıle pişmanlıgını cok duydum 2.5 yıl oldu dıle kolay her ay ümitlenıyorum dua edelım kızlar bırbırımıze

Haklısın derram. Bende 5 yıllık evliyim ve vajiyi yeneli 4 ay oldu Allahıma şükür. İlk kez bir ay denedim ama onda da tutmadı yinede üzüldüm. allahım herşeyin hayırlısını versin. Ben hepimiz için her zaman dua ediyorum. Allah bebek isteyenlerin kucağını hiç boş bırakmasın. aMİNNNNNNNNNNNNNNNNn

kizlar peki size bisey soracam folik asit iciyomusunuz cok onemli kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…