Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

şimdi ben umutlanmayım öle deilmi

canim umudun her zaman olsun sakin kaybetme eninde sonunda olacak isallah hic uzme kendini ama aderime 16-17 gun var diyosun gercekten cok erken daha senin icin ama isallah bu ay hamile kalirsin dua edecem senin icin cnm haberlerini duyariz isallah

canim umudun her zaman olsun sakin kaybetme eninde sonunda olacak isallah hic uzme kendini ama aderime 16-17 gun var diyosun gercekten cok erken daha senin icin ama isallah bu ay hamile kalirsin dua edecem senin icin cnm haberlerini duyariz isallah

saol canım bende senin için edecem dua daha korunmadığım ilk ay ama ilk yapışta bile olanlar varya ondan umutlandım sanırım

bilmem ki cnm eğer ateş kaç çıkarsa hamilelik oranı yüksektir.

canim bende bunu kadinlar kulubunden ogrenmistim bu herkese gore farkli oluyo benim yumurtlama gunumde olcmustum 36.7 cikmisti halada ayni hamile degilsen adete son uc gun kala birden dusuyomus hamileysen ayni kaliyomus

canim 6-7 arasi olmam gerekiyodu ama olmadim 7sinde idrar testi yaptim cikmadi doktorumu aradim cikmaz dedi bekle haftaya gel ultrasonda goruruz dedi kan testi de yapamiyorumki burda cok gicik ya

bi haftadan sonra idrarda çıkmaya başlıo.biraz sabret hayatım

bi haftadan sonra idrarda çıkmaya başlıo.biraz sabret hayatım

yok artik merak etmiyorum testte yapmayacagim artik zaten icim cok rahat. zaten varsa vardir doktora gittigim zaman hamileysem isallah 6+2 haftalik olacam belki gorunebilir ultrasonda

canim bende bunu kadinlar kulubunden ogrenmistim bu herkese gore farkli oluyo benim yumurtlama gunumde olcmustum 36.7 cikmisti halada ayni hamile degilsen adete son uc gun kala birden dusuyomus hamileysen ayni kaliyomus

Loracım,

Ben şimdi kendi tekniğimle baktım ama normal vucut ısımdan fazla göğüslerimdeki ısı umutlanmak ta istemiyorum ama. kafamçokkarıştı

şu an ne desem bilemiyorum bekliyorum yarın adet günüm ama olmak istemiyorum yani beklemedeyim canım..

bende emin deilim kendimden yani olup olmadığımdan belimde kasıklarımda ve başımda sürekli ağrı var ha bide dizlerim çok ağrıyo çok yorgun halsiz gibiyim ama daha adetime 15 gün var sence hamile olabilirmiyim ki ya umarım hayırlısıyla sende hamilesindir arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…