Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ben hiç dikkat etmiyorum beslenmeme hayır içmedim

canim bu bir ilac ve hamile kalmadan uc ay boyunca kullanilmali ben iki aydir kullaniyorum ismi oyle degil ama turkcesi folik asitmis bebegin gelisimi icin cok onemli ve yardimci mutlaka doktora gidip konusun ve bu ilaci ihmal etmeyin derim

canim bu bir ilac ve hamile kalmadan uc ay boyunca kullanilmali ben iki aydir kullaniyorum ismi oyle degil ama turkcesi folik asitmis bebegin gelisimi icin cok onemli ve yardimci mutlaka doktora gidip konusun ve bu ilaci ihmal etmeyin derim

ya sözde eşim doktor ve bunları bilmeli niye bana söylemio böle seyleri anlamıom çok saol
akşam sorarım ben ona:kızgın:

Çok teşekkür ederim canımm.

tamam loracımm ateşin kaç olması gerekir peki? Ben yarına kadar nasıl beklicemmm :bbo:

canim bu bunyeden bunyeye degisir tabi. ama genel olarak bildigim kadariyla 36.7 ve ustu ollmali yani oyle duymustum benimki mesela 36.7-36.9 arasi gidip geliyo suan ama ben adetten sonra 36.1 ile baslamistim

Canım cok teşekkür ederim.

arkadaslar ben çıkıorum kaynanama gidiom yemeğe ne yazıkki kib öptm hepinizi

MİSSFENER benimde 28 kasımdı yumurtalama günlerimiz aynı bakalım bu ay hamile kala bilecekmiyiz :)

kizlar bende cikiyorum cok yorgun hissediyorum biraz uyuyacagim kendinize ii bakin

MİSSFENER benimde 28 kasımdı yumurtalama günlerimiz aynı bakalım bu ay hamile kala bilecekmiyiz :)

Canımcım 29 kasım sevgi arkadaşımızındı ben onun belirtilerine yorum yaptım. Ama fark etmez benimkide yakın 25 kasımda benim regl. Gerçi bu ay diş için antibiyotik kullanıyorum ilişki bir kez oldu malum o ilaçlar çok kuvvetli ve ilişki yasak. Ama bir dahaki ay aralıksız devam :eek: Umarım senin bu ay bebişin gelir tatlım

inş.canım allah tüm isteyenlere veriri hayırlısıyla.bakalım bu ay hamile kala bilecekmiyim.

evet cnm gerci tek bir gunden ne kadar dogru olur bilmem ama yapalim bakalim ne olacak senin icin hayirlisi cnm benim

hayırlısı canım çok sağol tatlımmm evleneli 1.5 yıl oldu anne olmak istiyorum eşime o haberi verdikten sonra yüz ifadesini çok merak ediyorum ne dicek ne yapacak die.... :KK70:

X