- 7 Aralık 2007
- 45
- 0
- 39
ok canim olc ve yarin sabah buraya yaz
bende burda olurum merak ettim valla
tamam loracımm ateşin kaç olması gerekir peki? Ben yarına kadar nasıl beklicemmm :bbo:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ok canim olc ve yarin sabah buraya yaz
bende burda olurum merak ettim valla
kizlar peki size bisey soracam folik asit iciyomusunuz cok onemli kizlar
ben hiç dikkat etmiyorum beslenmeme hayır içmedim
canim bu bir ilac ve hamile kalmadan uc ay boyunca kullanilmali ben iki aydir kullaniyorum ismi oyle degil ama turkcesi folik asitmis bebegin gelisimi icin cok onemli ve yardimci mutlaka doktora gidip konusun ve bu ilaci ihmal etmeyin derim
canim bu bir ilac ve hamile kalmadan uc ay boyunca kullanilmali ben iki aydir kullaniyorum ismi oyle degil ama turkcesi folik asitmis bebegin gelisimi icin cok onemli ve yardimci mutlaka doktora gidip konusun ve bu ilaci ihmal etmeyin derim
tamam loracımm ateşin kaç olması gerekir peki? Ben yarına kadar nasıl beklicemmm :bbo:
Canım cok teşekkür ederim.
MİSSFENER benimde 28 kasımdı yumurtalama günlerimiz aynı bakalım bu ay hamile kala bilecekmiyiz :)
canim bu bunyeden bunyeye degisir tabi. ama genel olarak bildigim kadariyla 36.7 ve ustu ollmali yani oyle duymustum benimki mesela 36.7-36.9 arasi gidip geliyo suan ama ben adetten sonra 36.1 ile baslamistim
Loracım ben duramadım olctum 36,9 çıktı
suan dogru cikmaz tatlim yine isin iyimis ama sen yinede bi sabah olc bakalim nolacak
dil altımdan ölçücem dimi :))) bişiyi de bilmiyorum heeeeee
evet cnm gerci tek bir gunden ne kadar dogru olur bilmem ama yapalim bakalim ne olacak senin icin hayirlisi cnm benim