Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

sevgicim merhaba.
15 gün çok uzun bir süre canım sıkıntı yapma sakın. Hem bu kadar erken ancak kan testinde anlaşılır. Bence biraz sabret

canım senin daha adetine çok var test yapsanda çıkmaz benim bile 1 gün var test yapmadım eğer yarın gelmez ise inşallahta gelmez cuma günü kan testi yaptırıcam.benimde senin gibi günler öncesinden ağrılarım bulantım oluyordu ama psikoljik sanırım şuan ise sadece yoğun akıntım ve göğüslerim acayip dolgun dokunduğumda sızlıyor o kadar

ewet canım missfenerin dediği gibi sıkıntı yapma bekle canım

ya içim içimi yiyo daha üç aylık evliyim ve korunmadığım ilk ay
ama
stres yaptım
ilk gün ilişkiye girenler bile hamile kalabilio sanki şimdi olmazsa hiç olmucak gibi gelio

sevgicim şimdi hamile kalmakiçin uğraşınca her belirtiyi hamileliğe yoruyoruz kendimden biliyorum :)) Sen günlük hayatına devam et ve sakın stres yapma. Çünkü stres hormonları etkiliyormuş ve olacağı varsa bile bebek olması ertelenebiliyormuş. Herşeyi akışına bırak canım elbette bizimde bebişimiz olacak merak etme :)

sevgicim şimdi hamile kalmakiçin uğraşınca her belirtiyi hamileliğe yoruyoruz kendimden biliyorum :)) Sen günlük hayatına devam et ve sakın stres yapma. Çünkü stres hormonları etkiliyormuş ve olacağı varsa bile bebek olması ertelenebiliyormuş. Herşeyi akışına bırak canım elbette bizimde bebişimiz olacak merak etme :)

umarım arkadasım umarım olur ben daha yeni evliyim bir sene sonra olmasını planlıodum ama neolduysa birden yıllardır çocuk özlemiyle yanan bi kadın haline geldim nasıl oldu anlamadım

Loracım,

Ben şimdi kendi tekniğimle baktım ama normal vucut ısımdan fazla göğüslerimdeki ısı umutlanmak ta istemiyorum ama. kafamçokkarıştı

canim kendi teknigim derken nasil olctun dil altindan olcmen gerek yokmu bi ates olcerin cnm bide hamileyken goguslerin sicak oldugunu duymustum

Hem üç aylık evlisin hemde çok gençsin tatlım boşver düşünme elbette olur. Benimde ilk denememde olmadı şimdi diş için ilaç alıyorum artık bi dahaki ay başlıcam denemeye. Ama hiç sıkıntı yapmıyorum elbet bebişimin geleceği zaman bellidir sende öyle düşün a.s

loracım nasıln canım arkadasım

tesekkur ederim cnm sevgicim seni cok stresli goruyorum cnm boyle yapma bak daha cok erken baslamissin denemelere kimisi yillarca deniyor ve sonuc alamiyor hic bi doktora genel muayene olmak icin gittinmi ben ilk evlendigimde kontrol icin gitmistim bana hersey yolunda demisti doktorum

tesekkur ederim cnm sevgicim seni cok stresli goruyorum cnm boyle yapma bak daha cok erken baslamissin denemelere kimisi yillarca deniyor ve sonuc alamiyor hic bi doktora genel muayene olmak icin gittinmi ben ilk evlendigimde kontrol icin gitmistim bana hersey yolunda demisti doktorum

benim eşim doktor o beni umutlandırmamak için değilsin diyo
hiç gitmedim doktora bi görünmelimiyim

sevgicim yumurtlama günlerinde kasık ağrısı olurmuş senin ağrıda odur hayatım yerimseniben

canım ya peki bendeki bu kasık agrsı ne ya

canim sana soylemistim ya yumurtlama gununde kasiklarda agri olur diye benimde adetime 2 hafta kala siddetli agrim olmustu ham sag hem sol yumurtaliklarim agiriyodu bazen yuruyemez hale geliyodum sonra ne olduysa adete 5 gun kala birden agrilarim kesildi ve suan goruyosunki gunum gecti ama ben hic hamilelik dusunmemistim isallah seninkide boyle olur ve gunun gecer stres yapma yeter

canım ılk zamanlar cok umutlanı ınsan hemen hamıle olacak gıbı gelıyo ben de cok ümitliydim sonraları alıstım artık bebişler gelecegı zaman gelıyo hele benımkı cok nazlı olacak heralde yıldırıyo annesını

X