Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

bende bi soru sormak istiyorum benim eşim tek yumurta ikizi benima ilemdede annemin teyzelerinde ikizle var.şimdi duyduğum bi söylentiye göre tek yumurta ikizi kardeşlerden birinin ikizi birinin de tek çocuğu olurmuş.eltimin bi oğlu oldu benim ikiz riskim varmı?bebek çok istiyorumama ikiz çok büyük sorumluluk korkuyorum oyüzden de

bende bi soru sormak istiyorum benim eşim tek yumurta ikizi benim ailemdede annemin teyzelerinde ikizler var.şimdi duyduğum bi söylentiye göre tek yumurta ikizi kardeşlerden birinin ikizi birinin de tek çocuğu olurmuş.eltimin bi oğlu oldu benim ikiz riskim varmı?bebek çok istiyorum ama ikiz çok büyük sorumluluk korkuyorum oyüzden de

evet canım senın ikiz bebek riskin var ne güzel işte ya ıkısı bır buyur bı tanem

ama çalışıyorum zaten bünyem zayıf yetemem diye korkuyorum

ah canim ne kadar sanslisin benim esim cok istiyor ikiz ama ne benim nede esimin ailesinde var evet canim ihtimalin cok buyuk senin icin hayirlisi neyse oyle olsun hic korkma ikisi birden buyur daha kolay bu bence

hayırlısı canım çok sağol tatlımmm evleneli 1.5 yıl oldu anne olmak istiyorum eşime o haberi verdikten sonra yüz ifadesini çok merak ediyorum ne dicek ne yapacak die....

esinin yuz ifadesini tahmin edebiliyorum onlar bizden daha heyecanli canim isallah en kisa zamanda allah o yuzu gormeyi nasip eder

çok sevimli olduklarına şüphe yok ikizlerin kaderde varsa bizde olucaz artıka.s kayınvalidem kafayı yemiş onlara bakaren çünkü çok yaramazlarmış inşallah benim olursa bana benzerler de uslu olurlar hiç olmazsa :roflol:

Hayırdır inşallah canım inşallah güzel haberler vardır :1shok:

yok canım bi nedeni yok yani bebiş falan deil.kendi kendime düşündüm daha korunmayalı 15 gün olmuşken bebek beklemek fazla abartılı.oyüzden artık üzülüp beklemicem acaba hamilemiyim diyede düşünmücem varsa kendini belli edene kadar beklicem çünki psikolojim bozuldu eşim dün bunu farkettiğini ve çok abarttğmı bunun bana zarar verdiğini anlattı,haklı adam.yani mutluluğumun nedeni bu canım benim valla rahatladım düşünmeyince tüm agrılarım gecti kasığım bacakalrım ağrıo falan demiştim ya hepsi gecti:1rolleyes:

günaydın canım hadi hayırlısıyla iyi
haberler alırız inşallah senden

günaydın sevgicim inş. canım fakat kendimi fazla umutlandırmak ıstemıyorum bunlar adet belirtiside olabilir bakalım.... P.tesi gününe kadar bekliycem olmazsa bilinki hamileyimdir çünki benim adetim kesinlikle şaşmaz günü gününe olur.... Hayırlısı artık canımmmm..... Bu arada seninde iyi olmana sevindim evet haklısın fazla kafaya takmamak lazım zaten kısmetimizde varsa olur... Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Ha şöyleeeeee şutarafagitti
Ben sana dedim hayatım stres yapma boşuna diye bunların hepsi düşünmekten kaynaklanıyor diye. Bak ben bir kez denedim ve olmadı ama asla sıkıntı yapmıyorum. Eşim sakın üzülme elbet olacak zamanı var dedi bende o zamanı bekliyorum. Bebişlerimiz geleceği zaman belirtileri gösterir tatlım merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…