Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

canım sen bu kadar takarsan şimdiden yandın ben 2.5 yıldır beklıyorum hamılelık belırtısı olamaz cunku daha yumurtlama donemındesın ben ce bekle biraz daha stres yapma bu kadar ok

canım sen bu kadar takarsan şimdiden yandın ben 2.5 yıldır beklıyorum hamılelık belırtısı olamaz cunku daha yumurtlama donemındesın ben ce bekle biraz daha stres yapma bu kadar ok

tamam ozaman bu ağrılar niye:bbo:

yumurtlama donemındede kasık agrıları olur bence bu donemı ıyı degerlendır okk

acil tıp teknısyenıyım ben acilde calıdıyorum gebelık hakkında cok az bılgım var sen korundunmu hiç

Arkadaşlar,

bir soru sordum cevap vermediniz cevaplarınızı bekliyorummmm...)))
canım adet belırtısıde olabılır gebelıkte daha cok şişmesi gebelık belırtısı olarak bılınıyo ama bünyeye göre degısıyo sen nezamandır beklıyosun bebegını

sevgili canım gercekten yenısın şimdiden bu kadar stres yaparsan bebiş olmaz psıkolojı cok etkılıyo

canim adet olmadan oncede gogus dolgunlasabilir ama goguslerde kasinma ve karincalanma hamilelik belirtisi olabilir hayirlisi

bende hemen olur bebegım sanmıştım ama cok yıprandım her ay umutlanmak ne dıyelım allahın bıldıgı vardır

Derram,

Biz eşimle yumurtlama gununde ilişkiye girdik ilk kez denedik fakat benim göğüslerim hiç kaşınmazdı aşırı bir kaşıntı başladı ayrıca bir dolgunluk var göğüslerimde test yapsam çıkar mı? Adetime de 3 gün var.... Cevabınız için tşk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…