Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

demetkeven kan testi yaparsan kesin sonuc alabilirsin canim ama idrar testinde cikmayabilir

canım erken sonuc veren gebelık testlerı var veya kandan cıkar için rahat edıcekse yap bı tanem

derramcim sen sonra adet olmustun degilmi canim oyle hatirliyorum yalnismi hatirliyorum seninle konusmustuk sanirim 4 gun gecikmistin heralde

amin canım ya 2.5 yıl oldu bekle bekle offf allahım herkese versın hayırlı saglıklı bebekler inşaallah aminnnnnnnnnnn

lora senın kac gun gecmişti canım inşaallah vardır bı bebek müjdeli haberını alırızzz

Lora ,

Herikiside Cnm Sanki Icten Bisiler Yapiyorlar Distan Da Kasiniyor Anlamadim Gitti Daha Ilk Tecrubem Olacakk Tabi Var Ise :)) Biraz Aydinlatabilrseniz Sevinirim...

peki bu yumurtlamanın tam bi günü varmı ya yarın eşim nöbetci evde deil tüh

amin canım ya 2.5 yıl oldu bekle bekle offf allahım herkese versın hayırlı saglıklı bebekler inşaallah aminnnnnnnnnnn

derracim cnm biliyorum cok zor ama aslinda biz kendimizi cok etkiliyoruz bak ben bu ay kesinlikle hamilelige kafayi takmadim grip oldum falan hic aklima getirmedim gezdim dolastim sonra adet olmama yakin belirtilerini yasayinca hissettim aslinda hamile oldugumu suan cok uyuyorum gunde 3-4 kez goguslerim larincalaniyor cok yorgun hissediyorum ve elim ayagim hep buz tutuyor sende afedersin ama esinle yaparken sadece kendini ve esini dusun bebege odaklanma bak nasil olacak

evet bencede canım ama işte benım zayıflamam gerek pko var senın kac gun gectı loracımmm

Lora ,

Herikiside Cnm Sanki Icten Bisiler Yapiyorlar Distan Da Kasiniyor Anlamadim Gitti Daha Ilk Tecrubem Olacakk Tabi Var Ise :)) Biraz Aydinlatabilrseniz Sevinirim...

canim bak ben bu ay isi olcumunu yaptim yumurtlama gunumde 36.7 idi ve hala dusmedi bugun sabah bile olctum ayniydi sende bi atesini olc istersen kac cikacak

lora senın kac gun gecmişti canım inşaallah vardır bı bebek müjdeli haberını alırızzz

canim 6-7 arasi olmam gerekiyodu ama olmadim 7sinde idrar testi yaptim cikmadi doktorumu aradim cikmaz dedi bekle haftaya gel ultrasonda goruruz dedi kan testi de yapamiyorumki burda cok gicik ya

X