- 29 Ekim 2007
- 461
- 10
kızlar berabalar bende aranıza yeni katıldım benin bu ay adetim çok farklı oldu çok az gördüm acaba hamilelik varmıdır.
lekelenme şeklinde az gördüysen hamile olma ihtimalin var.kan testi yaptır bencede güzelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar berabalar bende aranıza yeni katıldım benin bu ay adetim çok farklı oldu çok az gördüm acaba hamilelik varmıdır.
ya işte kiminin çıkmadığını duydum 10 günden önce.bakalım iş çıkışı öğrenicez yada birazdan ararlar.saat 3 te eşime gelmedi sonuç demişler.ama şu varki umudum kalmadı.heyecanlanmıom şu an.hayırlısı allahtan
tekrar arasana. bişey deme hakları yok. kan testı yaptırdın dımı. 1 saat içinde verrılmesı lazım normalde. çok uzamıs
yaptırdım ama sonuç çıkmadı 3 ten beri bekliom.ama umudum kırıldı
aradınmı ara şunları bu nasıl hastane böyle ya bir israr testini bile süründürdüler aaaaaaa
l@l€;1591400 .!.:yahshe inşallah olumlu cevap almışsındır canım bende çok merak ediyorum sonucunu seninle tanışmadık ama inşallah gönlünün istediği olur canım .
stres oldum ben sigara içmeye gidiyorum.Buarada söylemeyi unuttum ben yarında sonra birkaç günlüğüne yokum ve işin kötüsü gideceğim yerde internette yok
iç hadi stresini at dur ya bence hastane sonucunu bekle hem unutma yıllardır umutla ve sabırla bekleyenler var
ben testi yapınca tek çizgiyi görür görmez kaldırdım attım.kurumasını beklemedim.arkadaşım sigarayı içerken bi daha bakayım dedim şok oldum.şimdide hastaneden aradılar gelin alın sonucu diye.ama telefonda demediler.cebimde test bakıp duruyom:)
nasıl telde solemezler yaa. şimdi daha heyecanlı olursun
doktorunuz yorumluycak ben santralden arıyorum dedi kız.ama şu çöpteki testi karıştırmam iyi oldu.arkadaşlar aklınızda olsun tamamen kuruyana kadar atmayın.ben 10 saniye bekledim attım .ama şimdi baktımki ikinci çizgi silikte olsa çıkmış
dr a gotursunler sonucu. dr ıle gorussen? canım hangı hastane bu yaa. nasıl iş anlamadım