Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ya işte kiminin çıkmadığını duydum 10 günden önce.bakalım iş çıkışı öğrenicez yada birazdan ararlar.saat 3 te eşime gelmedi sonuç demişler.ama şu varki umudum kalmadı.heyecanlanmıom şu an.hayırlısı allahtan

tekrar arasana. bişey deme hakları yok. kan testı yaptırdın dımı. 1 saat içinde verrılmesı lazım normalde. çok uzamıs

ya evet ara ya bende kendimi suçlu hissettim şimdi bu nasıl test versinler artık bir cevap

yaptırdım ama sonuç çıkmadı 3 ten beri bekliom.ama umudum kırıldı

sonucu ne olursa olsun uzulme. bende bu ay çok buyuk hayal kırıklıgı yasadım. bebegım tutunamamıs. ılk regl oldugumda çok uzuldum agladım. sonra bunlar için kızdım kendıme. daha yasımız çok gence Allahın ıznı ıle enınde sonunda bır bebişimiz olacak. bu durumda en onemlı sey moral ıse. moral olmadan bebek zor ıse ben nıye uzulerek bebek sansımı ıyıce kaybedeyımkı..

umarım senın bugun umut ettıgın ıyı haberın gelır.

aradınmı ara şunları bu nasıl hastane böyle ya bir israr testini bile süründürdüler aaaaaaa

stres oldum ben sigara içmeye gidiyorum.Buarada söylemeyi unuttum ben yarında sonra birkaç günlüğüne yokum ve işin kötüsü gideceğim yerde internette yok

l@l€;1591400 .!.:
yahshe inşallah olumlu cevap almışsındır canım bende çok merak ediyorum sonucunu seninle tanışmadık ama inşallah gönlünün istediği olur canım .

amin canım sağol.bu topiği takip edersen sonucu mutlaka paylaşırım seninlede.

iç hadi stresini at dur ya bence hastane sonucunu bekle hem unutma yıllardır umutla ve sabırla bekleyenler var

iç hadi stresini at dur ya bence hastane sonucunu bekle hem unutma yıllardır umutla ve sabırla bekleyenler var

gittim içime sinmedi sigara içerken senin dediğin aklıma geldi.çöpü karıştırdım bidaha baktım ikinci çizgi silik çıkmış.hemen aşağı koştum

ben testi yapınca tek çizgiyi görür görmez kaldırdım attım.kurumasını beklemedim.arkadaşım sigarayı içerken bi daha bakayım dedim şok oldum.şimdide hastaneden aradılar gelin alın sonucu diye.ama telefonda demediler.cebimde test bakıp duruyom:)

ya nerdesinnnnnn bebeğimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee arkadaşııııııııııım

ben testi yapınca tek çizgiyi görür görmez kaldırdım attım.kurumasını beklemedim.arkadaşım sigarayı içerken bi daha bakayım dedim şok oldum.şimdide hastaneden aradılar gelin alın sonucu diye.ama telefonda demediler.cebimde test bakıp duruyom:)

nasıl telde solemezler yaa. şimdi daha heyecanlı olursun

nasıl telde solemezler yaa. şimdi daha heyecanlı olursun

doktorunuz yorumluycak ben santralden arıyorum dedi kız.ama şu çöpteki testi karıştırmam iyi oldu.arkadaşlar aklınızda olsun tamamen kuruyana kadar atmayın.ben 10 saniye bekledim attım .ama şimdi baktımki ikinci çizgi silikte olsa çıkmış

ya bende testimi hastanede yaptırdım ve 3 saat sonra arayıp telefonda söylediler

doktorunuz yorumluycak ben santralden arıyorum dedi kız.ama şu çöpteki testi karıştırmam iyi oldu.arkadaşlar aklınızda olsun tamamen kuruyana kadar atmayın.ben 10 saniye bekledim attım .ama şimdi baktımki ikinci çizgi silikte olsa çıkmış

dr a gotursunler sonucu. dr ıle gorussen? canım hangı hastane bu yaa. nasıl iş anlamadım

X