• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testinde silik çizgi

inşallah allah gönlüne göre versin canım yaa çok heyecanlı oluyor bu bekleyişler :KK200:
Aynen öyle ya ahahahha 😂🥰 bak tuvalete gidiyorum idrarımı yaptıktan sonra peceteye sildigimde pembe bı sıvı oluyor ama çamaşırıma gelmiyor bile bide biraz aciyor

Bende silik çizgi gördüm umarım vardır zaten kanda çıkar, sonuçları bekliyorum sabırsızlanarak hayırlısı olsun hakkında :KK49:

Kendim bir sonuç bekliyormuşçasına meraktayım, adet ağrısı fln gibi bişey yok gibi olmasın inşallah 😊😊
Adet ağrım yok arada bir iğne batıyor gibi bide rahmim sıkışıyor gibi oluyor ama çok fazla idrara cikiyorum 🥰❤️😂şimdi bidaha baktım e nabiza ama bu saatte zaten olmaz ki dimi 🥰 canım benim bekleyisime ortak olduğun için minnettarım sana Allah'ta senin yüzünü güldürsün inşallah 😘😘😘😘❤️

Adet ağrım yok arada bir iğne batıyor gibi bide rahmim sıkışıyor gibi oluyor ama çok fazla idrara cikiyorum 🥰😂şimdi bidaha baktım e nabiza ama bu saatte zaten olmaz ki dimi 🥰 canım benim bekleyisime ortak olduğun için minnettarım sana Allah'ta senin yüzünü güldürsün inşallah 😘😘😘😘
İyi iyi çok şükür belki bebiş sinyal veriyordur ondandır batması,tabii bu saatte daha olmaz herhalde sabah erkenden bakarsın olmadı öğlene açıklanır
Ne demek hayırlısı bakalım :KK200:

Back
X