- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
- Konu Sahibi cakiltasi35
-
kan vermedn anlayamazsn diyrm ya git acile bi kan ver yarim saate sonuc alirsn.hamilelik suphem var agrim cok var de hemen yaparlar.ya test hatali olablr silik olsa tamam dicem ama kirmizi cizgi yani.nasip canimİnşallah canım nasip ama iki yıldır bu testi bu bebeği bekliyordum çok üzülüyorum testim pozitiv çıkdığında burda da kızlar net pozitiv dedikleriçin çok sevinmişdim
İnşallah canımKısmet üzülme canım inçallah bi daha ki aya hamile olursun
Doctor kayınvalideme dediki gelmesin ben iyne adı diycem onu yapdırın açılsın bende iyneyi istemiyorum korkuyorum ya hamileysem çoçuğumu kayb ederim ne yapacağımı bilmiyorum bıkdım artık testimin biri böyle pozitiv çıkmasaydı derdim neyse işte yapalım iyneyi ama sizde gördünüz iştü testimikan vermedn anlayamazsn diyrm ya git acile bi kan ver yarim saate sonuc alirsn.hamilelik suphem var agrim cok var de hemen yaparlar.ya test hatali olablr silik olsa tamam dicem ama kirmizi cizgi yani.nasip canim
nasil bi sacmaliktr o cok sacma git bacim hastaney hic bi dr muayne etmedn igne vermez cok sacma.sen nasil istersen oyle yap ama cok uyduruk soyliymDoctor kayınvalideme dediki gelmesin ben iyne adı diycem onu yapdırın açılsın bende iyneyi istemiyorum korkuyorum ya hamileysem çoçuğumu kayb ederim ne yapacağımı bilmiyorum bıkdım artık testimin biri böyle pozitiv çıkmasaydı derdim neyse işte yapalım iyneyi ama sizde gördünüz iştü testimi
Evet işte bende onu söylüyorum ya böyle doctormu olur gelme diyor ya iyneden sonra gel tedavi ediyim diyo ben iki yıldır evliyim her ay çok üzülüyorum ama bu defa çok umutlanmışdım en son reglimide 3aralıkda gördüm yığıntı olursa teste iki çizgi görünürmü?nasil bi sacmaliktr o cok sacma git bacim hastaney hic bi dr muayne etmedn igne vermez cok sacma.sen nasil istersen oyle yap ama cok uyduruk soyliym
yiginti ney ocakta olmadn mi sen.ya sen bence git baska dr a gidemesnde acile git kan ver baska tirli oomaz hayirlisi olsun hakkindaEvet işte bende onu söylüyorum ya böyle doctormu olur gelme diyor ya iyneden sonra gel tedavi ediyim diyo ben iki yıldır evliyim her ay çok üzülüyorum ama bu defa çok umutlanmışdım en son reglimide 3aralıkda gördüm yığıntı olursa teste iki çizgi görünürmü?
İnşallah canım ya bana diyolar ki sen hamile diyolsin hiç kusmuyosun miden bulanmıyo falan doctorda diyo ki bağlılık yani kan yığımı bende diyorumki kan yığını iki çizgi gösterirmi hiç?lütfen yardımınıza ihtiyacım var anca burda sizlerin yorumları rahatlatıyo beniyiginti ney ocakta olmadn mi sen.ya sen bence git baska dr a gidemesnde acile git kan ver baska tirli oomaz hayirlisi olsun hakkinda
ilk bastan beri fake gibiydn muhabbet ettim sirf emin olmak icin ve eminim iyi eglenceler yazmayn yorum yapmayn gidin baskalaryla alay edinİnşallah canım ya bana diyolar ki sen hamile diyolsin hiç kusmuyosun miden bulanmıyo falan doctorda diyo ki bağlılık yani kan yığımı bende diyorumki kan yığını iki çizgi gösterirmi hiç?lütfen yardımınıza ihtiyacım var anca burda sizlerin yorumları rahatlatıyo beni
Anlamadım bu ne demekilk bastan beri fake gibiydn muhabbet ettim sirf emin olmak icin ve eminim iyi eglenceler yazmayn yorum yapmayn gidin baskalaryla alay edin
Annemle konuşdum yarın doctora gidicem hem kan testi yaptıracağım hemde ultrasyona düşeceğim sen ne demek istedin vallahi hiç bişey anladım canımAnlamadım bu ne demek
Naptın durum neAnnemle konuşdum yarın doctora gidicem hem kan testi yaptıracağım hemde ultrasyona düşeceğim sen ne demek istedin vallahi hiç bişey anladım canım
Çok kötü bu gün ultrasyona düşdüm hamile diyilmişim yumurtalığımda kist yaranmış çok üzgünüm tedavi lazım ağlamaktan içim dışıma çıktıNaptın durum ne
Ağlama canımda testin çok netti çok şaşırdımÇok kötü bu gün ultrasyona düşdüm hamile diyilmişim yumurtalığımda kist yaranmış çok üzgünüm tedavi lazım ağlamaktan içim dışıma çıktı
Canım inşallah hamilesindir hayırlısıyla ama umudunu kırmak istemem tabi bu şekilde çıkınca hamile olan çok ama bende de bi kaç ay önce böyle çıkmıştı ama kimyasal gebelikmis kanda çıkmadı yani bu sitede öğrendim kimyasal gebelik olabiliyomus kan testi yaptırmadan yine de emin olma derim ben hakkında hayırlısı olsun canimKızlar adetime daha çok var 13 gün var eşimle bebek için çalışıyoruz (36,37 döngüm) bugün dayanamadım erken gebelik yaptım.telefondan kameradan çok belli olmadığı için biraz belirginleştirmeye çalıştın. Sizce hamilemiyim böyle başına gelen varmı ? Pazartesi kan tahlili yaptırcam ama sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
Allahın işi demekki böyle gerekiyormuş Allahımdan hayrılısını bekliyorum artık çok yoruldum her şeyden usandımAğlama canımda testin çok netti çok şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?