-
- Konu Sahibi lavinyadua
Aminn yok gecen ay da hamile kaldım ama kimyasal gebelikmiş bu ayda yumurtlama testi ile iste takip ettim 31i yumurtlama 1i catlama oldu bende 29undan 1ide dahil degerlendirdimBence gebe kalma ihtimaliniz var, yalnız daha önce deneyip olmadıysa dr yumurtlama gününe denk gelecek şekilde bir gün ara ile ilişki önermişti bana. Benim belirtilerim, ilişkiden yaklaşık iki hafta sora minik karın krampları şeklinde oldu ama anlamadım tabi sonra regl günü yaklaştıkça göğüslerinde hassasiyet başladı, ve karın ağrım arttı, reglm 1 inde olması gerekiyordu 30 unda yaptığım early predictor marka testte aşırı silik ikinci çizgiyi gördüm, ertesi sabah da aynı şekilde yaptım test yine öyle olunca kan vermeye gittim kanda görüldü, bu hafta da alttan muayenede keseyi gördük. Allah kucağımızı doldursun isteyen herkese sağlıkla kolaylıkla nasip etsin
İnşallah bir iki haftaya hayırlı haberlerinizi bizimle paylaşırsınızAminn yok gecen ay da hamile kaldım ama kimyasal gebelikmiş bu ayda yumurtlama testi ile iste takip ettim 31i yumurtlama 1i catlama oldu bende 29undan 1ide dahil degerlendirdim
Aminn dua edinnnn nolurİnşallah bir iki haftaya hayırlı haberlerinizi bizimle paylaşırsınız
benim de adete 9 gün var erken testte belli belirsiz silik çıktı olabilir mi acabaKızlar adet gününe 1 hafta kala pozitif çıkan var mı. Bende çizgi var gibi anlamadım kaset testte çık madı erken gebelikte sanki silik bi çizgi var gibi
Hangi marka benimki artımed ama yalancı pozitif çıkarıyor diye iakayet duydum oyüzden olumsuz diye düşünüyorumbenim de adete 9 gün var erken testte belli belirsiz silik çıktı olabilir mi acaba
Benim de aynı markaHangi marka benimki artımed ama yalancı pozitif çıkarıyor diye iakayet duydum oyüzden olumsuz diye düşünüyorum
Benim de boyke cikti negatif bakin eklediğim resme aynisu kanda negatif ciktiKızlar adet gününe 1 hafta kala pozitif çıkan var mı. Bende çizgi var gibi anlamadım kaset testte çık madı erken gebelikte sanki silik bi çizgi var gibi
benim bu ay pazartesi yumurtam çatladı cumartesi akşam ve salı öğlen ilişki oldu tutar mı ki acabaMerhaba bişi sorucam benim gecen ay yumurtlamadan 2 gün önce bide 2 sonrasında iliski olmustu gebelik olmustu kimyasaldı kaybettim
Bu ay 31inde yumurtlama 1 kasımda çatlama gördüm testte
29/30/31 ve 1inde iliski oldu gebe kalma ihtimalim nedir bide sizin belirtileriniz nelerdi
Güvenilir degilmiş bu sabah başka denedim ındada anlamadım bi ben mi görüyorum siliğin de siliği çıkmışBenim de aynı marka
Neye güvenicez biz böyle ya insanların duygularıyla oynuyorlarBenim de boyke cikti negatif bakin eklediğim resme aynisu kanda negatif cikti
Sabirla bekleyeceğiz test yanıltıyorNeye güvenicez biz böyle ya insanların duygularıyla oynuyorlar
Baya baya çift çizgi hayırlısı olsun çok mutlu oldumKızlar adet gününe 1 hafta kala pozitif çıkan var mı. Bende çizgi var gibi anlamadım kaset testte çık madı erken gebelikte sanki silik bi çizgi var gibi
Çok sevindim doktor pozitif olması sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Bende birşey sormak istiyorum 2 kimyasal oldu bu ay aşırı kaşık batmaalrim oldu 2 gün var regl olmama dün akıntım oldu böyle çok çok açık kahve rengi vardı bugünde regl ağrısı var gebelik belirtisi de aynı böyle adet ağrısı gibi mi oluyor ve adete 2 gün kala böyle aynı adet gibi gebelik ağrısı olur muMerhaba kızlar, erken gebelik testi yaptım predictor, şöyle aşırı silik bir çizgi var. Reglme 2 gün var bütün regl belirtilerini yaşıyorum. Yine de bir umut olabilir mi diyorum.. daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?
Ayrıca bu ay hep ovülasyon testi ile kontrol ettim hiç pick yapmadı ama ikinci çizgiyi gördüm ovülasyon testinde lütfen gebelik testime bir yorum yapar mısınız ?
Benim göğüslerimde bir hafta önceden hassasiyet başlamıştı, karnım çok ağrıyordu, sabah ilk idrarla denemek içim bir esrly predictor alın isterseniz onda genelde yanılma olmuyor, inşallah bebiş geliyordurÇok sevindim doktor pozitif olması sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Bende birşey sormak istiyorum 2 kimyasal oldu bu ay aşırı kaşık batmaalrim oldu 2 gün var regl olmama dün akıntım oldu böyle çok çok açık kahve rengi vardı bugünde regl ağrısı var gebelik belirtisi de aynı böyle adet ağrısı gibi mi oluyor ve adete 2 gün kala böyle aynı adet gibi gebelik ağrısı olur mu
Ay inşallah canım yaBenim göğüslerimde bir hafta önceden hassasiyet başlamıştı, karnım çok ağrıyordu, sabah ilk idrarla denemek içim bir esrly predictor alın isterseniz onda genelde yanılma olmuyor, inşallah bebiş geliyordur
Benmde bi hafta kala çok çook silik çıktı bat 18 kadımKızlar adet gününe 1 hafta kala pozitif çıkan var mı. Bende çizgi var gibi anlamadım kaset testte çık madı erken gebelikte sanki silik bi çizgi var gibi
bende gögüs agrısı hiç yok ama bazıları adet öncesi agrır ya oda hiç olmadı olmamamız normaldı sadece sol kasıgımda batma ince sızı var bat 18 kasım hafif çook silik çizgi var ovulasyon yaptım 4 kasım pikBenim göğüslerimde bir hafta önceden hassasiyet başlamıştı, karnım çok ağrıyordu, sabah ilk idrarla denemek içim bir esrly predictor alın isterseniz onda genelde yanılma olmuyor, inşallah bebiş geliyordur