-
- Konu Sahibi lavinyadua
Eşimin yaşı var biraz (50üzeri) onun haricinde bir sıkıntı yoktu. Prolaktin biraz yüksekti benim ama dr gebeliğe engel değil demişti.Hayırlı olsun canım sizde yada esnizde herhangi bir problem varmıydı
Sabah ilk idrar önemli keşke testi alıp bekleyip sabah yapsaydınız, early predictor markası kullandım ben. Regliniz gecikti mi peki?Yok bnde galiba umudum yok artik kaset yaptim isten gelince cikmadi 6 gun bugun
Ben kasıklarımda minik kramplar hissetmiştim ilk öyle acaba mı dedim? İki hafta sonra testte çıktıKızlar 2-3 kasım yumurtlama günümdü gynoseed jel ile değerlendirdik esimde varikoselden ameliyat oldu 3 ay önce bugun 4 kasım çatlamış yumurtam kasık ağrısı var biraz sızlıyor bacaklarımda neden olabilir sizce siz çatlama günü ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz
Bekleyemedim aslinda beklesem iyiymis ama gecmedi daha reglim 5 gun varSabah ilk idrar önemli keşke testi alıp bekleyip sabah yapsaydınız, early predictor markası kullandım ben. Regliniz gecikti mi peki?
Yarın güzel haberlerinizi alırız o zaman inşallahYarin tek boş günüm kan vermeye gidecegim saglik ocagina bu yaptigim bebe timedi aslinda erken test alacktim gecen yapıp pozitif çıkaran artimed vardi eczane de ben de kaset aldim
Ins ya bu kadar belirti ins bosuna degildir bir diyorum vermesem mi bosuna zaman kaybetmeyeyim bir diyorum gideyim aklimda kalacakYarın güzel haberlerinizi alırız o zaman inşallah
Hadi yaa bende. Öyle hissediyorum ama psilolojik olduğunu düşünüyorumBen kasıklarımda minik kramplar hissetmiştim ilk öyle acaba mı dedim? İki hafta sonra testte çıktı
Canim ya sansa bak yarin burada eylem varmis kan veremicem saglik ocaklarinda doktorlar is birakacakmisYarın güzel haberlerinizi alırız o zaman inşallah
Yaa bende kaç gündür takip ediyordum güzel gidiyordu bugün artımed yaptım ve diğerlerinden daha silik çıktı çok üzüldüm acaba düşüşe mi geçti diye. Sizde de mi aynı şey oldu acaba?Yaptınız mı test bu armed olandan ve kaset yaptım bu gün de armed iyi değil bence çizgi çok silik ki diğer testlerde artık benim baya belirgin çıkıyor
O markada benim yok gibi çıktı doktora gittim keseyi gördü ve diğer bütün markalarda da çift çizgi çıktı hiç üzülmeyin bence o marka kötüYaa bende kaç gündür takip ediyordum güzel gidiyordu bugün artımed yaptım ve diğerlerinden daha silik çıktı çok üzüldüm acaba düşüşe mi geçti diye. Sizde de mi aynı şey oldu acaba?
Bugun 2 ayri test yaptim gecen cizgi cikaranda yoktu kuruma cizgisi Bile tastamam negatifti kan verdim herhal aksma cikacakYarın güzel haberlerinizi alırız o zaman inşallah
Allah gönlünüze göre versin inşallah, bu ay yoksa bile diğer ay olurBugun 2 ayri test yaptim gecen cizgi cikaranda yoktu kuruma cizgisi Bile tastamam negatifti kan verdim herhal aksma cikacak
Ne guzel maşallah allah size bu bebek sayesinde her daim mutluluk versin benim kan testim negatif bu aradaAllah gönlünüze göre versin inşallah, bu ay yoksa bile diğer ay olurdualarım sizinle ovülasyon testi ile takip edip günü değerlendirmenizi tavsiye ederim. Ben ovülasyon testi yapmaya reglden bir hafta sora başlamıştım her gün takip ettim tuttu darısı isteyen herkesin başına… hem de öyle bir zamanda tuttu ki artık olmuyor nasıl olsa dediğim bir zamandı ve evliliği de bitirmeye karar vermiştik. Zor bir dönemde denk geldi Allah’ın bir bildiği vardır diyorum eşimle konuşmuyoruz hala söylemedim bile o yüzden kendimle ve sizinle paylaşıyorum bu sevinci
Ben size bendeki ovülasyon testlerini yollayabilirim istersenizNe guzel maşallah allah size bu bebek sayesinde her daim mutluluk versin benim kan testim negatif bu arada
Sagalun adet olmama 4 gun var normalde hala umut varmidir yoksa çoktan cikarmiydi testteBen size bendeki ovülasyon testlerini yollayabilirim isterseniz
Merhaba bişi sorucam benim gecen ay yumurtlamadan 2 gün önce bide 2 sonrasında iliski olmustu gebelik olmustu kimyasaldı kaybettimYaptınız mı test bu armed olandan ve kaset yaptım bu gün de armed iyi değil bence çizgi çok silik ki diğer testlerde artık benim baya belirgin çıkıyor
Bence gebe kalma ihtimaliniz var, yalnız daha önce deneyip olmadıysa dr yumurtlama gününe denk gelecek şekilde bir gün ara ile ilişki önermişti bana. Benim belirtilerim, ilişkiden yaklaşık iki hafta sora minik karın krampları şeklinde oldu ama anlamadım tabi sonra regl günü yaklaştıkça göğüslerinde hassasiyet başladı, ve karın ağrım arttı, reglm 1 inde olması gerekiyordu 30 unda yaptığım early predictor marka testte aşırı silik ikinci çizgiyi gördüm, ertesi sabah da aynı şekilde yaptım test yine öyle olunca kan vermeye gittim kanda görüldü, bu hafta da alttan muayenede keseyi gördük. Allah kucağımızı doldursun isteyen herkese sağlıkla kolaylıkla nasip etsinMerhaba bişi sorucam benim gecen ay yumurtlamadan 2 gün önce bide 2 sonrasında iliski olmustu gebelik olmustu kimyasaldı kaybettim
Bu ay 31inde yumurtlama 1 kasımda çatlama gördüm testte
29/30/31 ve 1inde iliski oldu gebe kalma ihtimalim nedir bide sizin belirtileriniz nelerdi
Siz kan testinde çıkmadı demiştiniz sanırım kan testinde çıkmadıysa sonradan çıkar mı bilmiyorum inanın..Sagalun adet olmama 4 gun var normalde hala umut varmidir yoksa çoktan cikarmiydi testte