- 7 Ekim 2024
- 7
- 4
- 34
-
- Konu Sahibi lavinyadua
Çizgi hemen mi çıktıMerhaba kızlar, erken gebelik testi yaptım predictor, şöyle aşırı silik bir çizgi var. Reglme 2 gün var bütün regl belirtilerini yaşıyorum. Yine de bir umut olabilir mi diyorum.. daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?
Ayrıca bu ay hep ovülasyon testi ile kontrol ettim hiç pick yapmadı ama ikinci çizgiyi gördüm ovülasyon testinde lütfen gebelik testime bir yorum yapar mısınız ?
Kaç dakika içinde çıktıMerhaba kızlar, erken gebelik testi yaptım predictor, şöyle aşırı silik bir çizgi var. Reglme 2 gün var bütün regl belirtilerini yaşıyorum. Yine de bir umut olabilir mi diyorum.. daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?
Ayrıca bu ay hep ovülasyon testi ile kontrol ettim hiç pick yapmadı ama ikinci çizgiyi gördüm ovülasyon testinde lütfen gebelik testime bir yorum yapar mısınız ?
5 dakika içinde çıktıKaç dakika içinde çıktı
Ozaman olabilir kanla netleştir canım inşallah güzel haberini alırız5 dakika içinde çıktı
İnşallah ne olur dua edin Allah isteyen herkesin kucağını sağlıkla doldursunOzaman olabilir kanla netleştir canım inşallah güzel haberini alırız
Benim de göğüsüm ağarıyor, normalde reglden önce ağırır geçerdi yaklaşık 1 haftadadır hassasiyet var. Boşa da ümitlenip sonra çok üzülmek istemiyorumMerhaba var gibi nasil belirtiler var bnde az once yaptim gogsum cok agriyor doknulmuyor
Vardır onunda bir vakti zamanı inşallah olurBenim de göğüsüm ağarıyor, normalde reglden önce ağırır geçerdi yaklaşık 1 haftadadır hassasiyet var. Boşa da ümitlenip sonra çok üzülmek istemiyorum
Bu sabah yine yaptın 5 dk içinde çıkan sonuç bu gerçekten regl olacağım gibi karnım çalışıyor, heyecanlandım ama emin de değilim. Testlwrden yukardaki early predictor diğeri de trndyoldan aldığım ovülasyon testinin yanında gelen uyduruk bir testTest bozuk gibi yenisini yapsanız daha iyi olur çizgiden ziyade çok ıslanmış gibi duruyor
ayyy hayırlı olsun canımmmKan testi yaptırdım pozitif dedi doktor, kese ne zaman oluşur acaba inşallah sağlıkla kucaklarım Allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucaklarımız dolsun
Hayırlı olsun strip test daha net cevap vermiş zaten kese 4. 5. Haftasında görünürBu sabah yine yaptın 5 dk içinde çıkan sonuç bu gerçekten regl olacağım gibi karnım çalışıyor, heyecanlandım ama emin de değilim. Testlwrden yukardaki early predictor diğeri de trndyoldan aldığım ovülasyon testinin yanında gelen uyduruk bir test