Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İp gibi bir çizgi görüyorum ben. Daha önce bende kuruma bile çıkarmamıştı. Bence gün aşırı testi takip edin koyulaşma var mı diye . Bir de son adet tarihiniz neydi ?
19 mart son regl tarihim. 31 mart 1 nisan gibi çatlama gördüğümü düşünüyorumİp gibi bir çizgi görüyorum ben. Daha önce bende kuruma bile çıkarmamıştı. Bence gün aşırı testi takip edin koyulaşma var mı diye . Bir de son adet tarihiniz neydi ?
Çatlamaya göre 2 gün sonra daha net sonuç alırsınız . Ben var diyorum19 mart son regl tarihim. 31 mart 1 nisan gibi çatlama gördüğümü düşünüyorum
İnşallahÇatlamaya göre 2 gün sonra daha net sonuç alırsınız . Ben var diyoruminşallah gördüğümüz gibidir
Gördüm ve iyi bir marka hayırlısı olsun
İnşallah belirtilerim de fazla bu ayGördüm ve iyi bir marka hayırlısı olsun
Sayfayı yenilerseniz belki gözükürResmi goremiyorum
Ay evet seninki daha da belirgin var benceKuzum bende daha önce awoxta gölge bile görmedim seninkinde çok ince çizgi görüyorummbende bugün predictor ile yaptım ne diyosunn
İnşallah pozitiftir net çizgi görmeden umutlanamıyorumAwox un yalancı pozitif çıkardığını ne duydum ne gördüm. Ben de kullanıyorum kuruma çizgisi bile çıkarmıyor
Şimdi kan verdimm sonucu bekliyorumAy evet seninki daha da belirgin var bence![]()
Pozitif sanırımKuzum bende daha önce awoxta gölge bile görmedim seninkinde çok ince çizgi görüyorummbende bugün predictor ile yaptım ne diyosunn
Maşallah daha çok yeniSonucum 7,81 çıktıinşallah sağlıkla ilerler
![]()
Evet bende çok şaşırdım kuzum, reglime 5 var 17 nisan batMaşallah daha çok yenipredictor gerçekten çok hassasmış. Regline kaç gün var ?
Çok sevindim seni görüyordum hepEvet bende çok şaşırdım kuzum, reglime 5 var 17 nisan bat