erken gebelik testi

annekadn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
9
1
38
merhabalar 30 ekim yumurtlama günümdü 31 ekimde yumurta catlama günü olarak gördüm. daha önce kan testinden cıkr die erken davranıp 5 kasım da test yaptırmıştım. beta hcg 1.8 cıktı. bugun yeniden evde erken gebelik testi yaptım yine negatif cıktı. acaba yine erken mi davrandım ben ???acele mi ettim yine ???

Çatlamadan 10-12 gün sonra falan kanda çıkar. İdrarda 14. Gün çıktı benim.

Benimde 28 29 Ekim çok koyu 30 silikleşmiş ama yine de koyuya yakın 31 tamamen silikti ben 30 u catlama aldım ama ilişkide 29 30 31 oldu dünden beri evde teste başladım ama negatif bir belirtim de yok sadece yumurtlama gününden beri göğüs ağrısı var o hep olan bişey birde sadece dün akşam hafif kaşık ağrısı oldu okadar yani umudum da yokta olsa çıkardı bence bugünde sabah test yaptım bişey yok neden olursa çıkardı diyorum çünkü daha önceki gebeliklerimde en sonki ilişkiden 10 gün sonra yada yumurtlamadan 10 gün sonra hep çıkmıştı

anladım benimde cok umudum yok negatif cıktıgı için (

Bat ne zaman? Ben yumurtlamadan sonra en az 12 gecikmesi gerekiyor diye biliyorum

Bende pazartesi günü idrarda pozitif görüp daha sonrasında kan testinde 1.20 ydi yani negatif . 4 gün sonra değerlerde bir degisiklik oldumu diye kan testi verdim fakat değerlerde bir degisiklik yoktu . Hala adet olmadım . Dün iliskiden sonra bir kanama geldi ama uzun soluklu değil akıntı gibi . Regl oldum sandım ama devamı henüz gelmedi. Öyle bir bilinmezlik ki kafam çok karışıyor

inşallahh en kısa zamanda çözümlenir belirsizlik insanı cok yoruyo.

anladım benimde cok umudum yok negatif cıktıgı için (
Senin bana göre erken gibi ama canım benim sen yumurtlamadan sonra 6.gün gidip kan vermişsin cıkmazki olsana kanda en erken 10.gün çıkar ben hep 10.gün çok çok silik görüp kan verirdim kan da 10 yada 20 ile öğrenirdim Oyüzden bekleyelim bakalım ha umudum kendim için yok ama senin belli olmaz bide ben şeyden anlıyorum ovalüsyon hep yumurtlamadan sonra 8.9.gün tekrar koyulaşmaya başlardı Oyüzden anlayıp 10.gün gebelik testi yapardım dün çok silikti ovalüsyon testi de bugün daha yapmasam öğleden sonra yapacam ama bugün hafif ağrılarım var adet olacak gibiyim

Merhaba. Anlamadım yani yumurtlamanın üstünden 8gün geçtikten sonra eğer gebelik varsa ovü testinde koyu mu çıkıyor ?

Merhaba. Anlamadım yani yumurtlamanın üstünden 8gün geçtikten sonra eğer gebelik varsa ovü testinde koyu mu çıkıyor ?
Canım şöyle daha önce yaşadım herkeste nasıl olur bilmiyorum yumurtlamanın 8.gününden itibaren tekrar koyulaşmaya başlıyor bakın pik yapıyor demiyorum koyulaşmaya başlıyor 10 gün koyuya yakın çıkınca gebelik testim pozitif çıkıyordu yani gebelik varsa koyu çıkıyor genelde

Evet benmde geçen ay gebeliğim olmuştu yaptığımda koyuydu ama gün olarak hatırlamıyorum yani kaçıncı gün koyuydu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…