• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erken gebelik testi

Çatlamadan 10-12 gün sonra falan kanda çıkar. İdrarda 14. Gün çıktı benim.
Şöyle Benim şu an Adetime 4 gün var 16 Kasım'da işte Adet olacağım kaset testi yaptım Çift çizgi çıktı ama kanda 2.30 çıktı bu değer tekrar yükselir mi Doktorum 2 gün sonra tekrarlamamı söyledi

Şöyle Benim şu an Adetime 4 gün var 16 Kasım'da işte Adet olacağım kaset testi yaptım Çift çizgi çıktı ama kanda 2.30 çıktı bu değer tekrar yükselir mi Doktorum 2 gün sonra tekrarlamamı söyledi
Aslında önce kanda çıkar, sonra idrarda çıkar. Kanda çıkmadıysa idrar testini pek ciddiye almayın derim. Umarım yükselir ve kanda çıkar 🙏🏻

merhabalar 30 ekim yumurtlama günümdü 31 ekimde yumurta catlama günü olarak gördüm. daha önce kan testinden cıkr die erken davranıp 5 kasım da test yaptırmıştım. beta hcg 1.8 cıktı. bugun yeniden evde erken gebelik testi yaptım yine negatif cıktı. acaba yine erken mi davrandım ben ???acele mi ettim yine ???
test yaptınız mı acaba

Canım şöyle daha önce yaşadım herkeste nasıl olur bilmiyorum yumurtlamanın 8.gününden itibaren tekrar koyulaşmaya başlıyor bakın pik yapıyor demiyorum koyulaşmaya başlıyor 10 gün koyuya yakın çıkınca gebelik testim pozitif çıkıyordu yani gebelik varsa koyu çıkıyor genelde
Merhaba benşm 12 kasımda
Canım şöyle daha önce yaşadım herkeste nasıl olur bilmiyorum yumurtlamanın 8.gününden itibaren tekrar koyulaşmaya başlıyor bakın pik yapıyor demiyorum koyulaşmaya başlıyor 10 gün koyuya yakın çıkınca gebelik testim pozitif çıkıyordu yani gebelik varsa koyu çıkıyor genelde
merhaba ben 12 kasımda yumurtlamam oldu hatta doktor kontolüne gittim 22 mm solda sağda 15 mm yumurtan var dedi 13 kasımdan itibaren teste devam ettim ovulasyon aşşağıya ekliyorum resimleri silikşlemede gördüm çatladı büyük ihtimalle ama yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçtiğinde 22 kasımda testimde t çizgisi tekrar koyulaşmaya başladı bu arada beklenen adet 27 kasım adete 5 gün kala koyulaşmaya başladı kafam karıştı

Eklentiler

• IMG_3769.jpeg
    IMG_3769.jpeg
    77,9 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_3841.jpeg
    IMG_3841.jpeg
    183,7 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_3875.jpeg
    IMG_3875.jpeg
    62,4 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_3925.jpeg
    IMG_3925.jpeg
    73,8 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_3977.jpeg
    IMG_3977.jpeg
    172,8 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_4027.jpeg
    IMG_4027.jpeg
    213,9 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_4146.jpeg
    IMG_4146.jpeg
    214,2 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_4199.jpeg
    IMG_4199.jpeg
    85,3 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_4270.jpeg
    IMG_4270.jpeg
    124,8 KB · Görüntüleme: 9
Merhaba benşm 12 kasımda

merhaba ben 12 kasımda yumurtlamam oldu hatta doktor kontolüne gittim 22 mm solda sağda 15 mm yumurtan var dedi 13 kasımdan itibaren teste devam ettim ovulasyon aşşağıya ekliyorum resimleri silikşlemede gördüm çatladı büyük ihtimalle ama yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçtiğinde 22 kasımda testimde t çizgisi tekrar koyulaşmaya başladı bu arada beklenen adet 27 kasım adete 5 gün kala koyulaşmaya başladı kafam karıştı
Bu koyu değil canım daha koyu olması gerekiyor

Back