- 6 Mart 2024
- 9.875
- 8.459
- 113
- 29
- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
İnşallah vardır canım benim tekrarla ilk idrarla kötüleşme var mı bakinsallah vardır ya. sabah ilk idrarla normal testte yaptım çıkmadı. aksam iftardan sonra erken gebelik testi yaptım böyle çıktı.
çarsamba günü haber vericem insallahİnşallah vardır kan verince benide etiketle sonucuna
simdi de kabız oldum. normalde hiç öyle bir sorun yaşamadım liseden beri. psikolojik değildir inşallahİnşallah vardır canım benim tekrarla ilk idrarla kötüleşme var mı bak
Ayyy hadi hadi inşallaaahhhkızlar bugün reglimin 2.günü ama hala olmadım. kasıklarımda hafif sancı, göğüs hassasiyeti ve beyaz akıntım var. sabah kalktığımda üşüyorum, geceleri çok terliyorum. her seyi ben mi gebeliğe yoruyorum bilmiyorum ama bugün erken gebelik testi yaptım ve böyle çıktı. yarın yolculuğa çıkacağım o yüzden en erken çarsamba günü kan testi verebilicem. sizce var mı? gözle daha net gözüküyor ve ilk 5 dk içinde çıktı. esim psikolojimi bozduğunu söylediği için onun yanında fotografını çekemedimsonradan çektim.
nerdesin seni aradım tüm güüünnAyyy hadi hadi inşallaaahhh
Kız bugün bir uyumuşum 4 te uyandım baktım kocamın gelmesine 1 saat var hemen kalktım temizlik yaptım sorunca da çok yorgunum tüm gün temizlik yaptımnerdesin seni aradım tüm güüünn
aynı benKız bugün bir uyumuşum 4 te uyandım baktım kocamın gelmesine 1 saat var hemen kalktım temizlik yaptım sorunca da çok yorgunum tüm gün temizlik yaptım
tabi be. basim ağrıyor diyorum çok uyuyorsun ondan diyor. kolum ağrıyor diyorum çok uyuyorsun ondan diyor.Şimdi desem ki yeni kalktim kıyamet kopacak
Sabah akşam yatıyorsun ne yaptığın var lafını işitmemek için temizlik güzel bahanetabi be. basim ağrıyor diyorum çok uyuyorsun ondan diyor. kolum ağrıyor diyorum çok uyuyorsun ondan diyor.artık ben de hep erken kalktım tüm gün çok yoruldum diye yalan söylüyorum
aman aman Allah yardımcın olsunSabah akşam yatıyorsun ne yaptığın var lafını işitmemek için temizlik güzel bahanehele de kocam başak burcu
Annemler beni evlenince bu evini umursamaz, kurtlansa dönüp bakmaz diye anlatırdı Allah öyle bir şaşırttı ki beni başak burcu kocaya düştümaman aman Allah yardımcın olsun
kocamın hakkını yemeyeyim valla kaç defa işten gelip evi temizledi ben üşeniyorum diyeAnnemler beni evlenince bu evini umursamaz, kurtlansa dönüp bakmaz diye anlatırdı Allah öyle bir şaşırttı ki beni başak burcu kocaya düştüm
Misafir geleceği zaman benimkide öylekocamın hakkını yemeyeyim valla kaç defa işten gelip evi temizledi ben üşeniyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?