Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederm ama ins yanıltmyordur 2 tane yaptım silik cıktıBen gördüm çizgiyi hayırlı olsun
Adetinizi bekleyin adet günü kan verirsinizTesekkur ederm ama ins yanıltmyordur 2 tane yaptım silik cıktı
Yaa Allah bagıslasın inşaAllah tesekkur edermSilik çizgi var evet ama dediğiniz gibi bazen yaniltabiliyor ama benim de bu şekildeydi Suan bir yaşında oğlum var insallah sizinde öyledir sağlıkla alın kucağınıza
Kan verdiniz mi şuan benim de bu şekilde ve ben bu testleri ilk defa yaptım tuhaf durumlar icindeyimTesekkur ederm ama ins yanıltmyordur 2 tane yaptım silik cıktı
Evet yaptım 44 cıktı degerım henuz cok düşük degeri bı kac gun gecsın yıne verecegımKan verdiniz mi şuan benim de bu şekilde ve ben bu testleri ilk defa yaptım tuhaf durumlar icindeyim
Daha yeni demek ki düzenli artar inşallah hayırlı olsunEvet yaptım 44 cıktı degerım henuz cok düşük degeri bı kac gun gecsın yıne verecegım
İnşaAllah yaDaha yeni demek ki düzenli artar inşallah hayırlı olsun
Kac gun var adetnze gecıktmımerhabalar benim testime bakabilir misiniz ?
Var gözkyr bende ne kadar test yaptıysam böyle cıktımerhabalar benim testime bakabilir misiniz ?
Canım benimde böyle çıkmıştı 37 kanda çıktı aynı gün şu an 18 haftalık oldukmerhabalar benim testime bakabilir misiniz ?
Benm kanımda 2 gün önce 44 cıktı bugun saglk ocagna gttım cok dusuk tutmaz dedı öylemı acabaCanım benimde böyle çıkmıştı 37 kanda çıktı aynı gün şu an 18 haftalık olduk
Söyledikleri ne saçma ben kimyasal gebelik de geçirdim 8 le öğrendik 100 ye kadar arttı değerim sonra düştü ams iki günde test verdim. Şu an hamileyim canım ilk 37 yle öğrendim iki gün sonra 120 iki gün sonra 403 13 haftalıkken betam 77 binlerdeydi.. Sen ne bakıyorsun onlara. Önemli olan artması en az 2 kat artması koş hemen kan ver yaz burayaBenm kanımda 2 gün önce 44 cıktı bugun saglk ocagna gttım cok dusuk tutmaz dedı öylemı acaba
Söyledikleri ne saçma ben kimyasal gebelik de geçirdim 8 le öğrendik 100 ye kadar arttı değerim sonra düştü ams iki günde test verdim. Şu an hamileyim canım ilk 37 yle öğrendim iki gün sonra 120 iki gün sonra 403 13 haftalıkken betam 77 binlerdeydi.. Sen ne bakıyorsun onlara. Önemli olan artması en az 2 kat artması koş hemen kan ver yaz buraya
Çok dogru dıyorsunz bende güvenmedm az once kan verdm hemenSöyledikleri ne saçma ben kimyasal gebelik de geçirdim 8 le öğrendik 100 ye kadar arttı değerim sonra düştü ams iki günde test verdim. Şu an hamileyim canım ilk 37 yle öğrendim iki gün sonra 120 iki gün sonra 403 13 haftalıkken betam 77 binlerdeydi.. Sen ne bakıyorsun onlara. Önemli olan artması en az 2 kat artması koş hemen kan ver yaz buraya
Sonucun çıkarsa yaz olur mu inşallah sağlıklı bir gebelik olurÇok dogru dıyorsunz bende güvenmedm az once kan verdm hemen
İnşaAllahh tesekkur edermSonucun çıkarsa yaz olur mu inşallah sağlıklı bir gebelik olur
Merhaba degerm 80 cıkmıs acaba normalmıSöyledikleri ne saçma ben kimyasal gebelik de geçirdim 8 le öğrendik 100 ye kadar arttı değerim sonra düştü ams iki günde test verdim. Şu an hamileyim canım ilk 37 yle öğrendim iki gün sonra 120 iki gün sonra 403 13 haftalıkken betam 77 binlerdeydi.. Sen ne bakıyorsun onlara. Önemli olan artması en az 2 kat artması koş hemen kan ver yaz buraya