Canım tam iki kat artmamış ama yine de belli olmaz sen yine 2 günde bir tekrarla inşallah güzel artar senin gibi önce az artıp sonra düzelen birsürü insan varMerhaba degerm 80 cıkmıs acaba normalmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım tam iki kat artmamış ama yine de belli olmaz sen yine 2 günde bir tekrarla inşallah güzel artar senin gibi önce az artıp sonra düzelen birsürü insan varMerhaba degerm 80 cıkmıs acaba normalmı
İnş öyle olur yaCanım tam iki kat artmamış ama yine de belli olmaz sen yine 2 günde bir tekrarla inşallah güzel artar senin gibi önce az artıp sonra düzelen birsürü insan var
Canım nr yaptın durumun neİnş öyle olur ya
Bugun kan verdm tekrar yarn sabah cıkıcak yarın doktora gtmeyı dusnyrum regl olmadım ama 7 gündr gecyrCanım nr yaptın durumun ne
Valla sinir oluyorum bazen bu doktorlara. Önemli olan artması…Benm kanımda 2 gün önce 44 cıktı bugun saglk ocagna gttım cok dusuk tutmaz dedı öylemı acaba
Salı günü 44 Perşembe 80 mi canım ? 2 gün sonra verdiysen gayet iyi sonucunMerhaba degerm 80 cıkmıs acaba normalmı
Sımdıkı sonucu sabrszlkla beklyrm ıcımı rahatlattnz ıkı gun sonra vermstmValla sinir oluyorum bazen bu doktorlara. Önemli olan artması…
Salı günü 44 Perşembe 80 mi canım ? 2 gün sonra verdiysen gayet iyi sonucun
Çok güzel canım artmış 2 katı illa 88 olacak diye birşey yok. Akşama doğru olmuştur 88 misal.Sımdıkı sonucu sabrszlkla beklyrm ıcımı rahatlattnz ıkı gun sonra vermstm
Ay inşaAllah hep dedm yavas yukselyr yok herhldeÇok güzel canım artmış 2 katı illa 88 olacak diye birşey yok. Akşama doğru olmuştur 88 misal.
Kuzum çıkarsa yaz merak ediyorumAy inşaAllah hep dedm yavas yukselyr yok herhlde
İns bende beklıyorumKuzum çıkarsa yaz merak ediyorum
Günaydın inşallah çıkmıştırİns bende beklıyorum
Günaydn 868 cıktııııGünaydın inşallah çıkmıştır
Yaaa çok sevindim o zaman haftaya keseyi görürsün inşallahGünaydn 868 cıktıııı
Yok artık ne alaka ben 8 ile öğrenmiştim deli ediyor insanı bazen sağlık çalışanları. Kafaya takmayın sakın bu lafı sağlıklı ilerler. Değer artışı önemli kaçla başladığı değilBenm kanımda 2 gün önce 44 cıktı bugun saglk ocagna gttım cok dusuk tutmaz dedı öylemı acaba
Ben adetıme 1 ,2 kala falan silik cızgıyle ögrnmıstm planlı gebelık oldugu ıcın merak edıp test yapmstm zatenKizlar gecen ay 18 de rengli oldum erken gebelim testi yapsam cikar mi acaba gunum gecmeden kan tedti yaptirmak istemiyorum sonuc belli olmaz doe