- 14 Kasım 2021
- 292
- 153
Canım ya benim de reglime bi okadar var ve aynı belirtileri yaşıyoruz inan baba herkesde farklı oluyor bu durum bide bi kabullenebilsek de bosversek değil mi sonucu hep hüsran kasıklarim da batmalar yaşıyorum resmen göğüsler de bisey yok da.. yani anlican kol bileğim alırsa acaba mi diyorum:) :)Ben yine bu ay regl mi gebelik belirtisi mi diye başladım bakalım kendimi dinlemeyeadete 10 gün kala kasık ağrısı başlıyor ya normal mi geçen ayda böyle olmuştu regl oldum şimdi yine aynı şekilde hafif sancı oluyor göğüsüm de şişti ağrı var 8 gün var daha adete çok erken başladı gibi göğüs ağrısı falan hep son günler olurdu bende. Bide iki gündür idrarda hafif değişik bir koku var bilemedim. Hem olmadı gibi geliyor bi rahatlık var hemde olduysa diye bi heyecan offf Yok mu bu adet belirtisi ile gebelik belirtisini ayırt edecek bir nokta. Belim ve bacaklarımda ağrıyor ama fıtıktan dolayı da olabilir bilmiyorum. Sadece göğüse çok takıldım. Benim adet olacağımda hep sağ göğsümün koltuk altına yakın kısmı ağrır hatta oradan anlarım olcam bi iki güne diye. Yine aynı yer ağrıyor ama 10 gün kala başladı ağrımaya hala da devam
Erken gebelik testiydi. Ya ben de genelde yorgunum malesef is hayati zor. Ama adet dönemlerinde özellikle oturduğum yerde uykum geliyor elim ayağım dökülüyor sanki. Suan da öyleyim hala olmadım bakalim beklemedeyimBen genelde uykusuz ve yorgunumo yüzden bunu belirtiden sayamıyorum farketmiyorum yani. Bi iki gün gecikmeyi beklemek en sağlıklısı ama bekleyemiyoruz işte. Kendimi bu ay dinlemeyeceğim demiştim ama kasık ve göğüs ağrısı başlayınca yine tutamadım acaba mı demeye başladım. Bu arada normal gebelik testi mi yaptın erken gebelik testi mi ?
Bende öyleyim ama sanırım olmadı bu ay regl olcam çünkü belirtiler regl gibi geçen ayda böyle heveslenmiştim akıntı falanda vardı şimdi akıntı da yok. Sadece kasık ve göğüs ağrısı oda pms gibi demek ki benim yumurtlamadan hemen sonra başlıyor regl belirtileriCanım ya benim de reglime bi okadar var ve aynı belirtileri yaşıyoruz inan baba herkesde farklı oluyor bu durum bide bi kabullenebilsek de bosversek değil mi sonucu hep hüsran kasıklarim da batmalar yaşıyorum resmen göğüsler de bisey yok da.. yani anlican kol bileğim alırsa acaba mi diyorum:) :)
Hadi ya ne zamandır bekleyiştesinBende öyleyim ama sanırım olmadı bu ay regl olcam çünkü belirtiler regl gibi geçen ayda böyle heveslenmiştim akıntı falanda vardı şimdi akıntı da yok. Sadece kasık ve göğüs ağrısı oda pms gibi demek ki benim yumurtlamadan hemen sonra başlıyor regl belirtileri
2 yıllık evdeyim 1 yıldır istiyorduk normalde. Geçen sene haziranda tek tüpte sıvı birikmesi olmuştu havuzdan enfeksiyon kapmıştım 1 ayda antibiyotikle düzeldi sonrasında iş güç derken bi süre daha erteledik çocuk işini ocaktan beri istiyoruz aslında ama benim düzenim bozuldu Ocak 6 regl tarihimdi şubatta regl görmedim Şubat sonuna doğru bi kimyasal geçirdim martta regl görmeye başladım tekrar. Mart ayında da çok fazla hastane işim oldu ameliyata girdim falan röntgen çekindim bu yüzden olursa bi sıkıntı olur diye ella içtim. Yani son 3 aydır falan düzenli olarak istiyor ve bekliyoruz ama gelmiyorHadi ya ne zamandır bekleyiştesin
Ne kadar çok şey yaşamışsın inşallah sağlıkla tez zaman da gebe kalırsın2 yıllık evdeyim 1 yıldır istiyorduk normalde. Geçen sene haziranda tek tüpte sıvı birikmesi olmuştu havuzdan enfeksiyon kapmıştım 1 ayda antibiyotikle düzeldi sonrasında iş güç derken bi süre daha erteledik çocuk işini ocaktan beri istiyoruz aslında ama benim düzenim bozuldu Ocak 6 regl tarihimdi şubatta regl görmedim Şubat sonuna doğru bi kimyasal geçirdim martta regl görmeye başladım tekrar. Mart ayında da çok fazla hastane işim oldu ameliyata girdim falan röntgen çekindim bu yüzden olursa bi sıkıntı olur diye ella içtim. Yani son 3 aydır falan düzenli olarak istiyor ve bekliyoruz ama gelmiyor
Benimde aynı durumda bugün baya silik çıktı. Var mı yok mu bilemedimSizce var mı Eki Görüntüle 3067546
Predictor early mi bu testBenimde aynı durumda bugün baya silik çıktı. Var mı yok mu bilemedim
Predictor evet ama erken gebelik olan değil normal.Predictor early mi bu test
Hayır canım ben de gebelik olmadı geçen ay, umarım sizin pozitiftirBen de reglden 2 gün önce erken gebelikte negatif gördüm bugün regl günüm beklemedeyim gecikirse tekrar test yaparım. Sizin ne oldu gebelik varmi?
ben ikinci çizgiyi gördüm, hamile misiniz? :)Sizce var mı Eki Görüntüle 3067546