Erken gebelik testi

Bunalimmm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
230
65
Arkadaşlar merhaba , gebelik planlıyorum ancak şubatta kimyasal gebelik geçirdim. Mart ve Nisan aylarında da korunduk hatta Mart ayında ella kullandım bu ay ilk denememiz . Ovülasyon testi falan yapmadım uygulama ile yumurtalık takibi yaptım 10 Mayıs yumurtlama gösteriyordu 7-8-9-10-12 yi değerlendirdik ama nedense bu ay olmadığını düşünüyorum biraz stresten dolayı. Biraz kasıklarımda sancı oluyor yumurtlama gününden beri daha önceleri vücudumu bu kadar dinlemediğim için bu erken hamilelik belirtisi mi yoksa her zaman olan birşeydi ama ben mi dikkat etmedim anlamadım. Sorum şu ki erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım yada kanda ne zaman belli olur. Bat 25 Mayıs beklemek istemiyorum daha doğrusu bekleyemiyorum. Erken gebelik testleri 10 gün öncesine kadar pozitifse gösterir mi yada kanda çıkar mı beklenen reglden 10 gün önce ? Bazı testler 5-6 gün önceye kadar gösteriyormuş bazılarında 10 gün önce öğrenenler varmış o testlerin markaları ne acaba :) cevaplarsanız çok sevinirim

Uygulamalara çok da güvenmeyin bence, onlar yanlış gösterebiliyor.

Evet öyleymiş , burada sonradan ovülasyon testi diye bir şeyin varlığından haberim oldu :) bakalım şans tuttu mu tutmadı mı ama ilk denemeden zor galiba

Evet öyleymiş , burada sonradan ovülasyon testi diye bir şeyin varlığından haberim oldu :) bakalım şans tuttu mu tutmadı mı ama ilk denemeden zor galiba
İlk denemede herkesin tutsa burada yüzlerce kadın aylardır uğraşmaz, daha çok erken, bu kadar erkenden stres yapmayın bence

Peki erken gebelik testini ne zaman yapabiliyoruz 5-6 gün önce mi daha erkende sonuç veriyor mu bilginiz var mı

ben bugün product early aldım yarın sabah denicem perşembe adet tarihim
Sizin baya az kalmış regl gününüze muhtemelen doğru sonuç verir. Benim daha 9 gün var alsam yapsam mı diye düşünüyorum yada kan versem mi çünkü ona göre diş tedavisi yaptırmam lazım bilemedim

O erken doğru sonuç vermesi çok düşük bir ihtmal. Siz kan testi verin başka tedaviniz varsa. Sağlıkla kalın

Sizin varmış daha ben bu sabah yaptım aşırı belirsiz ikinci çizgi çıktı gibi bilemedim araftayım şuan adeti beklicem belkide kuruma çizgisi

Merhaba seninle aynıyız. Benim de yumurtlama 10 Mayıs bat 27 Mayıs 5 7 9 11 13 15 değerlendirdik ne zaman çıkar acaba

Merhaba seninle aynıyız. Benim de yumurtlama 10 Mayıs bat 27 Mayıs 5 7 9 11 13 15 değerlendirdik ne zaman çıkar acaba
Dayanamadım dün biraz mide bulantısı ve kaşık ağrısı çekince bugün erken gebelik testi yaptım ben awox diye bir marka ama çıkmadı. Cuma’ya kadar bekleyelim bence

Sizin varmış daha ben bu sabah yaptım aşırı belirsiz ikinci çizgi çıktı gibi bilemedim araftayım şuan adeti beklicem belkide kuruma çizgisi
Kuruma çizgisi olabilir bende sabah yaptım başta bi silik çizgi var gibi geldi ama yoktu Umarım vardır bir kaç gün daha bekleyin netleşir

Dayanamadım dün biraz mide bulantısı ve kaşık ağrısı çekince bugün erken gebelik testi yaptım ben awox diye bir marka ama çıkmadı. Cuma’ya kadar bekleyelim bence
Ya ben de 4 5 gün kala yaparım galiba çünkü radyasyonlu ortamda çalışıyorum bu yüzden çok erken öğrenip o ortamdan çıkmam lazım. Varsa da inşallah erkenden öğrenirim sağlıklı bir şekilde

İnşallah herhangi bir belirtin var mı peki
Adet öncesi gibi sancılarım var. Ayın sat 27nisan 6 gün sürdü. 9undan beri kasık ve bel ağrısı çekiyorum uyku uyutmayacak kadar şiddetli. Batmalar da oluyordu.Son günlerde adet öncesi sancısı gibi olmaya başladı bu ağrılar. Batmalar arada yine giriyor. Göğüslerim hassaslaştı. Uykulu hissediyorum erkenden uyuyorum.Bunlar belirti mi ama bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…