Pozitif canım hamileyim 99,83İnşaAllah vardır gebelik. Yorumlarımı lütfen üstünüze almayın. Slakra bana farklı bir konuda yorum yapıp sataştığı için kendisine cevap vermek istedim. Allah gönlünüze göre versin İnşaAllah
Canımmm dediğin gibi pozitif 99,83 çıktı değer katlanmışşşşşş hamileyimmmSANANE
Hadi gözün aydın Allah kucagına almayı nasip etsin canm benmCanımmm dediğin gibi pozitif 99,83 çıktı değer katlanmışşşşşş hamileyimmm
Amin inşallahhhhayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllahçok sevindim
Canım benim dün kahverengi akıntı old kısa sürdü geçti hemen acile gittim apar topar değer yükselmiş ama yine de çok korkuyorum sen de de var mı lekelenme tarzı durum??Kızlar hamileyim çok şükür değer 99,83 oldu minicik dahaaa
sadece beyaz akıntım var bir de ara ara kasık ağrım oluyor ptesi gitcem ben de doktora ama senin ki acaba yerleşmemi oluyor ki çünkü tam kırmızı olmuyormuş damla şeklinde kahve-kırmızı oluyormuşCanım benim dün kahverengi akıntı old kısa sürdü geçti hemen acile gittim apar topar değer yükselmiş ama yine de çok korkuyorum sen de de var mı lekelenme tarzı durum??
Canım dün doktorumun yanındaydım her şeye baktı şükğr hcg 370 çıktı progesteron düşük o yüzden fitil verdi kan sulandırıcı falan verdi her ihtimale karşı kankamanın da yerleşme kanaması olabilceğini söyledi haftaya perşembe de inşAllah keseyi görücemBen de hiç kahverengi leke felan olmadı
sadece beyaz akıntım var bir de ara ara kasık ağrım oluyor ptesi gitcem ben de doktora ama senin ki acaba yerleşmemi oluyor ki çünkü tam kırmızı olmuyormuş damla şeklinde kahve-kırmızı oluyormuş
Ayyy hadiii inşallah çok sevindim sıkıntısız olsun da keseyiii görmek nasip olsunnCanım dün doktorumun yanındaydım her şeye baktı şükğr hcg 370 çıktı progesteron düşük o yüzden fitil verdi kan sulandırıcı falan verdi her ihtimale karşı kankamanın da yerleşme kanaması olabilceğini söyledi haftaya perşembe de inşAllah keseyi görücem
Düşük yapıyormuşum canım benCanım dün doktorumun yanındaydım her şeye baktı şükğr hcg 370 çıktı progesteron düşük o yüzden fitil verdi kan sulandırıcı falan verdi her ihtimale karşı kankamanın da yerleşme kanaması olabilceğini söyledi haftaya perşembe de inşAllah keseyi görücem
Canım çok çok üzüldüm aynı yoldan malesefn ben de iki defa geçtim inşAllah bu üç olmaz ama sana tek tavsiyem mutlaka araştır sebebini genetiğe git eşinle kan ver ne olursa olsun sebebini öğren tekrarlamasına müsade etme ve doktorların tekrar düşük yapmanı beklemesine asla izin vermeDüşük yapıyormuşum canım benhcg az yükselmiş dış gebelikten şüphelendiler tekrar hcg yaptırdım değeri düşmüş doktor kendiliğinden düşük yapıyorsun kanaman yakında olur korkma dedi…
İnşallah canım ne güzel sabah kontrole değer için gittik az yükselmiş dış gebelikten şüphelendiler hemen il merkezine yönlendirdiler oraya gittim tekrar hcg baktılar değer düşmüş doktor düşük yapıyorsun yakında kanaman başlar çarşamba hcg baktır tekrar dedi ağrım kanamam yok henüzCanım çok çok üzüldüm aynı yoldan malesefn ben de iki defa geçtim inşAllah bu üç olmaz ama sana tek tavsiyem mutlaka araştır sebebini genetiğe git eşinle kan ver ne olursa olsun sebebini öğren tekrarlamasına müsade etme ve doktorların tekrar düşük yapmanı beklemesine asla izin verme
Canım son durumun ne?İnşallah canım ne güzel sabah kontrole değer için gittik az yükselmiş dış gebelikten şüphelendiler hemen il merkezine yönlendirdiler oraya gittim tekrar hcg baktılar değer düşmüş doktor düşük yapıyorsun yakında kanaman başlar çarşamba hcg baktır tekrar dedi ağrım kanamam yok henüz
Kanamam perşembe günü başladı yoğun geliyor ve parça parça açık kırmızı renkle geliyor parçalar daha koyu renk ağrım ilk gün çoktu fakat şuan biraz daha iyiyim kaç gün sürer bilmiyorum … bir de ilk gebeliğimdi çok korktum yani o doktora koştur bu doktora koştur dış gebelik şüphesi felan filan üstüne bir de iki gün önce yakınımın vefatı ortaya çıktı allak bullak oldumCanım son durumun ne?
Her şeyden önce başın sağolsun canımKanamam perşembe günü başladı yoğun geliyor ve parça parça açık kırmızı renkle geliyor parçalar daha koyu renk ağrım ilk gün çoktu fakat şuan biraz daha iyiyim kaç gün sürer bilmiyorum … bir de ilk gebeliğimdi çok korktum yani o doktora koştur bu doktora koştur dış gebelik şüphesi felan filan üstüne bir de iki gün önce yakınımın vefatı ortaya çıktı allak bullak oldum
Acık ara terbiyesizsin hemde arsız bide hadsiz hadi yine gül pekte pişkinsinCok korktum cidden
SananeAcık ara terbiyesizsin hemde arsız bide hadsiz hadi yine gül pekte pişkinsin