Erken Gebelik Testi

🥰hamdolsun Rabbim e varmış değerimde 52 imiş henüz çok yeni bende iki gün sonra araştırma hastanesine gidicem benim ki riskli gebeliğe giriyo malesef düşük geçmişi olunca
Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin canım ♥️♥️🥰🥰
Ayyy çoklkk sevinddiiimim inşallah rabbim sağ sağlım bir gebelik ve kucağımıza almayı nasip eder allahımmmm 😍😍😍😍

Kızlar merhaba reglime iki gün var 9 ağustos’ta regl olmam lazım dayanamadım test yaptım anlamadım çizgi var gibi yok gibi
mavispreyboya mavispreyboya Canım bak arkadaşın testine bu haliyle bile pozitifi görmüş ☺️rabbim sana da nasip etsin inşallah ben çok umutluyum 🤲❤️

Bana doktorlar bile keseyi görmeden hamilelik var demiyor diye bana muhalif bir yorum yapıp burada silik çizgiye hamilesin demek çok mantıklı tebrikler 👏🏻👏🏻👏🏻
Silik çizgiye yorum yapmışım tecrümden dolayı, 5 küsür değere hamilesin demedim umutla bekleyen Bi insana en azından 😉

Silik çizgiye yorum yapmışım tecrümden dolayı, 5 küsür değere hamilesin demedim umutla bekleyen Bi insana en azından 😉
Ben de sana tecrübemden dolayı şunu söyleyeyim aynı şekilde silik çizgi ile test yaptırıp negatif gördüğüm çok oldu. Testlerin yanıltma payı kandan daha fazla. Ukalalığa gerek yok. Durduk yere bana sataşacağına kendine başka sataşacak kişi bul.

Baktım henüz çıkmamış bi buçuk saate çıkar dediler
İnşaAllah vardır gebelik. Yorumlarımı lütfen üstünüze almayın. Slakra bana farklı bir konuda yorum yapıp sataştığı için kendisine cevap vermek istedim. Allah gönlünüze göre versin İnşaAllah

Ben de sana tecrübemden dolayı şunu söyleyeyim aynı şekilde silik çizgi ile test yaptırıp negatif gördüğüm çok oldu. Testlerin yanıltma payı kandan daha fazla. Ukalalığa gerek yok. Durduk yere bana sataşacağına kendine başka sataşacak kişi bul.
Silik cizgiye yaptığım yorumda kan vermeye giit demişim :) ukala olan sensin sataşmak için yorumlarımı arayan da sensin 😂😂

Silik cizgiye yaptığım yorumda kan vermeye giit demişim :) ukala olan sensin sataşmak için yorumlarımı arayan da sensin 😂😂
Sen yazdığın için cevap verme ihtiyacı hissettim bak bakalım ilk kim kime sataştı. Kan vermeye git demişsin ama öncesinde hamilesin de demişsin. Ya yalancı pozitif ise o zaman sen de boş yere umut verdin !!

çok saygısızsınız... kadın size ne demiş de böyle hakaret ediyorsunuz? hoş hiçbir sebep hakaret etmenizi gerektirmez.

burası çok afedersiniz dingonun ahırı değil,kafanıza göre konuşamazsınız. kurallara uymak zorundasınız. gidin kendi çevrenizde istediğinize hakaret edin, bizi hiç ilgilendirmez. ama bu sitede yapamazsınız.

çok saygısızsınız... kadın size ne demiş de böyle hakaret ediyorsunuz? hoş hiçbir sebep hakaret etmenizi gerektirmez.

burası çok afedersiniz dingonun ahırı değil,kafanıza göre konuşamazsınız. kurallara uymak zorundasınız. gidin kendi çevrenizde istediğinize hakaret edin, bizi hiç ilgilendirmez. ama bu sitede yapamazsınız.
SANANE

X