Ayyy çoklkk sevinddiiimim inşallah rabbim sağ sağlım bir gebelik ve kucağımıza almayı nasip eder allahımmmmhamdolsun Rabbim e varmış değerimde 52 imiş henüz çok yeni bende iki gün sonra araştırma hastanesine gidicem benim ki riskli gebeliğe giriyo malesef düşük geçmişi olunca
Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin canım
Evet canım o gün 23 çıkmıştı yarın kan vericem tekrar 2 katı katlanması gerekiyormuşşşbu testleri yaptığınuz gün mü kan sonucu 23 çıktı acaba ?
Kızlar merhaba reglime iki gün var 9 ağustos’ta regl olmam lazım dayanamadım test yaptım anlamadım çizgi var gibi yok gibi
İnşâAllâh kuzum bneim inşallahmavispreyboya Canım bak arkadaşın testine bu haliyle bile pozitifi görmüş rabbim sana da nasip etsin inşallah ben çok umutluyum
Amin canım amiiinAyyy çoklkk sevinddiiimim inşallah rabbim sağ sağlım bir gebelik ve kucağımıza almayı nasip eder allahımmmm
Bana doktorlar bile keseyi görmeden hamilelik var demiyor diye bana muhalif bir yorum yapıp burada silik çizgiye hamilesin demek çok mantıklı tebriklerVar anım benimde böyleydi kan verdim çıktı hayırlı olsundaha çok küçük
Silik çizgiye yorum yapmışım tecrümden dolayı, 5 küsür değere hamilesin demedim umutla bekleyen Bi insana en azındanBana doktorlar bile keseyi görmeden hamilelik var demiyor diye bana muhalif bir yorum yapıp burada silik çizgiye hamilesin demek çok mantıklı tebrikler
Ben de sana tecrübemden dolayı şunu söyleyeyim aynı şekilde silik çizgi ile test yaptırıp negatif gördüğüm çok oldu. Testlerin yanıltma payı kandan daha fazla. Ukalalığa gerek yok. Durduk yere bana sataşacağına kendine başka sataşacak kişi bul.Silik çizgiye yorum yapmışım tecrümden dolayı, 5 küsür değere hamilesin demedim umutla bekleyen Bi insana en azından
İnşaAllah vardır gebelik. Yorumlarımı lütfen üstünüze almayın. Slakra bana farklı bir konuda yorum yapıp sataştığı için kendisine cevap vermek istedim. Allah gönlünüze göre versin İnşaAllahBaktım henüz çıkmamış bi buçuk saate çıkar dediler
Silik cizgiye yaptığım yorumda kan vermeye giit demişim :) ukala olan sensin sataşmak için yorumlarımı arayan da sensinBen de sana tecrübemden dolayı şunu söyleyeyim aynı şekilde silik çizgi ile test yaptırıp negatif gördüğüm çok oldu. Testlerin yanıltma payı kandan daha fazla. Ukalalığa gerek yok. Durduk yere bana sataşacağına kendine başka sataşacak kişi bul.
Kaybol aptalİnşaAllah vardır gebelik. Yorumlarımı lütfen üstünüze almayın. Slakra bana farklı bir konuda yorum yapıp sataştığı için kendisine cevap vermek istedim. Allah gönlünüze göre versin İnşaAllah
Sen yazdığın için cevap verme ihtiyacı hissettim bak bakalım ilk kim kime sataştı. Kan vermeye git demişsin ama öncesinde hamilesin de demişsin. Ya yalancı pozitif ise o zaman sen de boş yere umut verdin !!Silik cizgiye yaptığım yorumda kan vermeye giit demişim :) ukala olan sensin sataşmak için yorumlarımı arayan da sensin
Hani bir söz var ya herkes kendine yakışanı yapar diye. Hakaret etmek de sana yakışıyor tebriklerKaybol aptal
Üfffff işine bakSen yazdığın için cevap verme ihtiyacı hissettim bak bakalım ilk kim kime sataştı. Kan vermeye git demişsin ama öncesinde hamilesin de demişsin. Ya yalancı pozitif ise o zaman sen de boş yere umut verdin !!
HeHani bir söz var ya herkes kendine yakışanı yapar diye. Hakaret etmek de sana yakışıyor tebrikler
Cok korktum cidden
Kork ya da korkma. Ama bana hakaret etmek gibi bir hakkın da yok senin. Seviyene düşmemek adına şikayet ederek tepkimi gösteriyorum. Dedim ya herkes kendine yakışanı yapıyor.Cok korktum cidden
çok saygısızsınız... kadın size ne demiş de böyle hakaret ediyorsunuz? hoş hiçbir sebep hakaret etmenizi gerektirmez.Kaybol aptal
SANANEçok saygısızsınız... kadın size ne demiş de böyle hakaret ediyorsunuz? hoş hiçbir sebep hakaret etmenizi gerektirmez.
burası çok afedersiniz dingonun ahırı değil,kafanıza göre konuşamazsınız. kurallara uymak zorundasınız. gidin kendi çevrenizde istediğinize hakaret edin, bizi hiç ilgilendirmez. ama bu sitede yapamazsınız.