Erken Gebelik Testi

Kan değeri 23,50
Ayy maşAllah canım çok çok sevindim benimde 9 ağustosta olmam lazım bu sabah saat 5.30 da normal gebelik testiyle yaptım tupkı senin ki gibi çıktı
Yarın sabah erken gebelik testiyle deniyecem ve çıkarsa ikinci çizgi yine
Hemen özele gidip kan sulandırıcı falan alcam
İki düşük geçmişim var çok korluyorum Allah ım isteyen herkese de bizlere de kucağımıza evlatlarımızı almayı nasip etsin inşallah

Amin rabbim kucaklarımızı boş bırakmasııın buraya da yaz olur muuu haber ver inşallah sen de pozitifi bulursun bebişin tutunur

Kan değeri 23,50
Ayy maşAllah canım çok çok sevindim benimde 9 ağustosta olmam lazım bu sabah saat 5.30 da normal gebelik testiyle yaptım tupkı senin ki gibi çıktı
Yarın sabah erken gebelik testiyle deniyecem ve çıkarsa ikinci çizgi yine
Hemen özele gidip kan sulandırıcı falan alcam
İki düşük geçmişim var çok korluyorum Allah ım isteyen herkese de bizlere de kucağımıza evlatlarımızı almayı nasip etsin inşallah
Amin rabbim kucaklarımızı boş bırakmasııın buraya da yaz olur muuu haber ver inşallah sen de pozitifi bulursun bebişin tutunur
tabii mutlaka yazarım inşallah heyecanlı bir şekilde yazarım yarın ay saatler geçmiyor

Film izle ben öyle yaptıııım

Günaydııın
Bu sabah iki farklı marlanın testini yaptım ikiside pızitif kan vercem saat 10 da hayırlısı olur inşAllah
Ama bel ağrım çok var adet olacakmışım gibi çok korkuyorun

Günaydııın
Bu sabah iki farklı marlanın testini yaptım ikiside pızitif kan vercem saat 10 da hayırlısı olur inşAllah
Ama bel ağrım çok var adet olacakmışım gibi çok korkuyorun
Ben de de regl gibi ağrı var ama bilemiyorum yarın ikinci kan testii vericemmm bakalımmm inş yükselir değer senin de inşallah pozitiftir kuzummmm rabbim kucğaımızı boş bırakmasııınn

Benim de böyleydii işteee sende de vaaaar gibiiiii
hamdolsun Rabbim e varmış değerimde 52 imiş henüz çok yeni bende iki gün sonra araştırma hastanesine gidicem benim ki riskli gebeliğe giriyo malesef düşük geçmişi olunca
Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin canım

Merhaba hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız birşey soracaktim burada yaptığınız testlerin markası neydi acaba biliyor musunuz

Merhaba hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız birşey soracaktim burada yaptığınız testlerin markası neydi acaba biliyor musunuz
Allah razı olsun canım
İlk gün yaptığım laboquick
İkinci gün yaptıklarımdan erken gebelik testi olan after 10 du
Diğeri ise early di galiba canım
Ama laboquick i şiddetle tavsiye ediyorum hem ovulasyon testleri hemde gebelik testleri yanıltmıyor.

Çok teşekkür ederim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…