Bekliyorum çıkar birazdanAmin inşallah ya Buraya yazacağım sonucu mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyorum çıkar birazdanAmin inşallah ya Buraya yazacağım sonucu mutlaka
Kan değeri 23,50Bekliyorum çıkar birazdan
Katlanarak ilerlesin insallah..canim.yarin degil diger gun yine ayni saatte ve ayni merkeze gidip kan verin..Kan değeri 23,50
Ay inşallah Öyle yapacağım bakalımKatlanarak ilerlesin insallah..canim.yarin degil diger gun yine ayni saatte ve ayni merkeze gidip kan verin..
Ayy maşAllah canım çok çok sevindim benimde 9 ağustosta olmam lazım bu sabah saat 5.30 da normal gebelik testiyle yaptım tupkı senin ki gibi çıktıKan değeri 23,50
Amin rabbim kucaklarımızı boş bırakmasııın buraya da yaz olur muuu haber ver inşallah sen de pozitifi bulursun bebişin tutunurAyy maşAllah canım çok çok sevindim benimde 9 ağustosta olmam lazım bu sabah saat 5.30 da normal gebelik testiyle yaptım tupkı senin ki gibi çıktı
Yarın sabah erken gebelik testiyle deniyecem ve çıkarsa ikinci çizgi yine
Hemen özele gidip kan sulandırıcı falan alcam
İki düşük geçmişim var çok korluyorum Allah ım isteyen herkese de bizlere de kucağımıza evlatlarımızı almayı nasip etsin inşallah
Ayy maşAllah canım çok çok sevindim benimde 9 ağustosta olmam lazım bu sabah saat 5.30 da normal gebelik testiyle yaptım tupkı senin ki gibi çıktıKan değeri 23,50
tabii mutlaka yazarım inşallah heyecanlı bir şekilde yazarım yarın ay saatler geçmiyorAmin rabbim kucaklarımızı boş bırakmasııın buraya da yaz olur muuu haber ver inşallah sen de pozitifi bulursun bebişin tutunur
Film izle ben öyle yaptıııımAyy maşAllah canım çok çok sevindim benimde 9 ağustosta olmam lazım bu sabah saat 5.30 da normal gebelik testiyle yaptım tupkı senin ki gibi çıktı
Yarın sabah erken gebelik testiyle deniyecem ve çıkarsa ikinci çizgi yine
Hemen özele gidip kan sulandırıcı falan alcam
İki düşük geçmişim var çok korluyorum Allah ım isteyen herkese de bizlere de kucağımıza evlatlarımızı almayı nasip etsin inşallah
tabii mutlaka yazarım inşallah heyecanlı bir şekilde yazarım yarın ay saatler geçmiyor
Hamilesin demiştim canım gözün aydınKan değeri 23,50
Ayyy evettt ya çok şüküüüürHamilesin demiştim canım gözün aydın
Ayyy evettt ya çok şüküüüür
GünaydııınAmin rabbim kucaklarımızı boş bırakmasııın buraya da yaz olur muuu haber ver inşallah sen de pozitifi bulursun bebişin tutunur
Ben de de regl gibi ağrı var ama bilemiyorum yarın ikinci kan testii vericemmm bakalımmm inş yükselir değer senin de inşallah pozitiftir kuzummmm rabbim kucğaımızı boş bırakmasııınnGünaydııın
Bu sabah iki farklı marlanın testini yaptım ikiside pızitif kan vercem saat 10 da hayırlısı olur inşAllah
Ama bel ağrım çok var adet olacakmışım gibi çok korkuyorun
Benim de böyleydii işteee sende de vaaaar gibiiiiiBu da her iki testim
hamdolsun Rabbim e varmış değerimde 52 imiş henüz çok yeni bende iki gün sonra araştırma hastanesine gidicem benim ki riskli gebeliğe giriyo malesef düşük geçmişi oluncaBenim de böyleydii işteee sende de vaaaar gibiiiii
Merhaba hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız birşey soracaktim burada yaptığınız testlerin markası neydi acaba biliyor musunuzhamdolsun Rabbim e varmış değerimde 52 imiş henüz çok yeni bende iki gün sonra araştırma hastanesine gidicem benim ki riskli gebeliğe giriyo malesef düşük geçmişi olunca
Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin canım
Allah razı olsun canımMerhaba hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız birşey soracaktim burada yaptığınız testlerin markası neydi acaba biliyor musunuz
bu testleri yaptığınuz gün mü kan sonucu 23 çıktı acaba ?Kızlar merhaba reglime iki gün var 9 ağustos’ta regl olmam lazım dayanamadım test yaptım anlamadım çizgi var gibi yok gibi
Çok teşekkür ederim ❤Allah razı olsun canım
İlk gün yaptığım laboquick
İkinci gün yaptıklarımdan erken gebelik testi olan after 10 du
Diğeri ise early di galiba canım
Ama laboquick i şiddetle tavsiye ediyorum hem ovulasyon testleri hemde gebelik testleri yanıltmıyor.