- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
Yaniltici olabiliyor canim bak benim bay 7 haziran yani yarın ben pazartesi yaptım testi atayım sana bariz belli silik çizgi ama hep böyle çıkıyor bende sonuç kanda negatifProductor bu ama bunlardami yanıltıyor 9 haziran cnm
Siljk çıkmış sende de sanirimBence yap canim çünkü benim de yarın bat ama pazartesi erken gebelik testi yaptım silik çıktı bide yarını bekliyorum yapmak için ben sende sabah ilk idrarla yap
Kan negatifmi cikti bunu yaptıktan sonraYaniltici olabiliyor canim bak benim bay 7 haziran yani yarın ben pazartesi yaptım testi atayım sana bariz belli silik çizgi ama hep böyle çıkıyor bende sonuç kanda negatif
Evet canim yarın da predictor ü deneyecem ama belirtileri de takip etmek lazım ben bu ay ovulasyon da kullandım çünküSiljk çıkmış sende de sanirim
Ay inşallah kan değerlerinde yüksek çıkarYaniltici olabiliyor canim bak benim bay 7 haziran yani yarın ben pazartesi yaptım testi atayım sana bariz belli silik çizgi ama hep böyle çıkıyor bende sonuç kanda negatif
Belirti takip etmiyorum şu an 2 gun kaldi zaten productor aldim ins vardır umut isteEvet canim yarın da predictor ü deneyecem ama belirtileri de takip etmek lazım ben bu ay ovulasyon da kullandım çünkü
Bunda henüz gidip vermedim ama geçen ay negatif çıktı bu şeklindeydi yine testimKan negatifmi cikti bunu yaptıktan sonra
nerden biliyosun bunda da aynisi olucak ini sonucunu nerden Bile bilirsin ki ins bu sefer bebistirBunda henüz gidip vermedim ama geçen ay negatif çıktı bu şeklindeydi yine testim
Inş canim rabbim bir an önce hayirli evlat bize de nasip etsin moralini bozmak için söylemedim bunları herşeye hazırlıklı ol diye belirttim çünkü ben yaşadım çok kötü bi durum hamile zannedip sonra olmadığını ogrenmekBelirti takip etmiyorum şu an 2 gun kaldi zaten productor aldim ins vardır umut iste
Inş canim yarın tekrar yapalım istersen beraber testleri belirtilerimizi de yazariznerden biliyosun bunda da aynisi olucak ini sonucunu nerden Bile bilirsin ki ins bu sefer bebistir
Haklisin üzücü tabiki ikinciyi istiyorum ins olur rabbim bilirInş canim rabbim bir an önce hayirli evlat bize de nasip etsin moralini bozmak için söylemedim bunları herşeye hazırlıklı ol diye belirttim çünkü ben yaşadım çok kötü bi durum hamile zannedip sonra olmadığını ogrenmek
Tmm cnm ins olur :)Inş canim yarın tekrar yapalım istersen beraber testleri belirtilerimizi de yazariz
Hadi ins o zaman :)Tmm cnm ins olur :)
Kizlarrrr
Yaaaa gözün aydındarısı başımıza
Inş kizlar cok cok amin elinizden geldigince meryem süresini okuyun rabbim hayirli evlatlar size de nasip etsinmaşallahhhhhh darısı bizee
Ne oldu cnm Budami yanlis hadi hayırlısı olsunKizlarrrr
Ne oldu cnm Budami yanlis hadi hayırlısı olsun[/QUOTE
Kan vermeden kesin konusmayacam.darisi size olsun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?