• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ERKEN GEBELİK TESTI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok ince bi kızarıklık var sağda goruyormusun cnm
Gerçekten bu testinizde bişi göremiyorum. Felaket tellalı gibi moral bozmak istemem ama inanın insan ne kadar çok umutlanırsa, hayal kırıklığı o kadar yüksek oluyor. beta 74 ü görüp ardından kimyasal gebelik sonucu 2 günde kaybettiğim için biliyorum.
Yine de adet görünceye kadar umudunuz var demek tabi ki, ben sadece bu test için konuşuyorum

Benimde adetime 2 gün vardı öyle çok silik çıktı ertesi gün yaptım daha koyulaştım adet günümde hasta olmadım kan tahlili yaptım kanda 185 çıktı hastanede bidaha yaptık 300 küsürlere çıktı pazartesi bidaha gideceğim bayramdan snrada ultrasonda bakacak doktor şuan için çok erken görünmüyor dedi allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla

Ben 3 gun kala yaptim erken gebelikte bile silik çıktı. Betaya bagli benimki.86 idi adet gunumde .Yani 100 uzeriyse daha net cikar .

canım peki ovulasyon testi kullanmışmıydın?
yumurtlama gününden eminmiydin? hayırlı olsun bebeğin bu arada

Benım kasıklarımda dayanılmaz sancılar oluyodu ve gogus hassasıyetı vardı bıraz ben o 77.76 yazdıgım testı bgn yaptrdım dha regl olmama 4 gun kaldı hala var yanı Ates cok farketmedım ama cok bunalıyorum
Benim ateşim çıkıyor çok endişeleniyorum birşey olmaz inşaallah idrar yollarımda enfeksiyon varmış ilaç verdi doktor onu kullandım geçer inşaallahh

Benimde adetime 2 gün vardı öyle çok silik çıktı ertesi gün yaptım daha koyulaştım adet günümde hasta olmadım kan tahlili yaptım kanda 185 çıktı hastanede bidaha yaptık 300 küsürlere çıktı pazartesi bidaha gideceğim bayramdan snrada ultrasonda bakacak doktor şuan için çok erken görünmüyor dedi allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla
İnş cnm benimde siljk cizgi ondandir adet olmadim tabiki yarını da bekliycem hayırlısı ins

Gerçekten bu testinizde bişi göremiyorum. Felaket tellalı gibi moral bozmak istemem ama inanın insan ne kadar çok umutlanırsa, hayal kırıklığı o kadar yüksek oluyor. beta 74 ü görüp ardından kimyasal gebelik sonucu 2 günde kaybettiğim için biliyorum.
Yine de adet görünceye kadar umudunuz var demek tabi ki, ben sadece bu test için konuşuyorum
74ten sonra tekrar test yapmadınız mı ?

74ten sonra tekrar test yapmadınız mı ?
yaptırdım. 3 gün sonra 13'e düştü. 10 gün sonra tekrar gel dedi. betanın 0'a düşüp düşmediği kontrol edilecek. Yanı bu seferde beta düşük çıksın umuduyla kan vericem. çok sıkıcı gerçekten

yaptırdım. 3 gün sonra 13'e düştü. 10 gün sonra tekrar gel dedi. betanın 0'a düşüp düşmediği kontrol edilecek. Yanı bu seferde beta düşük çıksın umuduyla kan vericem. çok sıkıcı gerçekten
Bende bı dusuk yasadım 7-8 ay once cok sancılı bı surec allah yardımcınız olsun

Kizlar erken gebelik testi adetten kaç gün önce yapılırsa sonuc verir
Benim Bat 15 Haziran az önce yaptım erken gebelik testini şu şekilde çıktı sanırım var bi sevinemedim şaşkınlıktan

Eklentiler

• A1278DE7-BDA9-4625-A2CF-BC089A72303B.jpg
    A1278DE7-BDA9-4625-A2CF-BC089A72303B.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 357
Back