- Konu Sahibi meltemgul8
Bende days doctor yalancı pozitif gösterdi iki farklı testte yaptım belli belirsiz çıktıBu marka bende yalancı pozitif gösterdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende days doctor yalancı pozitif gösterdi iki farklı testte yaptım belli belirsiz çıktıBu marka bende yalancı pozitif gösterdi
Reglle kaç gün kaldıBende days doctor yalancı pozitif gösterdi iki farklı testte yaptım belli belirsiz çıktı
3 gün geçtiReglle kaç gün kaldı
Benim de adete 5gün kala böyle siliklikle öğrenmiştim canım aynı markayla. Varsa elinde başka test kesinleştirKızlar reglime 3 gün var Freely erken gebelik testim görebiliyor musunuz
Ben adet oldum yalancı pozitifmişBenim de adete 5gün kala böyle siliklikle öğrenmiştim canım aynı markayla. Varsa elinde başka test kesinleştir![]()
Hayırlısı olsun canım yeni ay yeni yıl yeni umutlarBen adet oldum yalancı pozitifmiş
Ay hadi inşallahHayırlısı olsun canım yeni ay yeni yıl yeni umutlar![]()
Bende adet oldum zannettim hormon testine gittim adetimin 3. Gününde hamile olduğumu öğrendimBen adet oldum yalancı pozitifmiş
Kuzum ben kan vermiştim negatifBende adet oldum zannettim hormon testine gittim adetimin 3. Gününde hamile olduğumu öğrendim
Olsunn rabbim kısa zamanda nasip etsin inşallahKuzum ben kan vermiştim negatif
Ben kızımı tam olarak böyle çizgiyle öğrendim. Sonucunuz ne oldu acabaKızlar reglime 3 gün var Freely erken gebelik testim görebiliyor musunuz
Malesef yalancı pozitifmiş kan verdim 1 gün sonra negatif çıktıBen kızımı tam olarak böyle çizgiyle öğrendim. Sonucunuz ne oldu acaba![]()