- Konu Sahibi dreamer999
Ben 29 :) yaşım geçiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 29 :) yaşım geçiyo
35 e kadr yolu var benim yan komşum 30 yaşında şuan 5 haftalık hamileBen 29 :) yaşım geçiyo
Devlete mi gideceksinEn erken 22 Ocak a randevu var başkada YK erken baktm hep![]()
Evt cnm benim sürekli göründüğüm doktorum varDevlete mi gideceksin
Ağrın sızın var mı belirtilerin nelerEvt cnm benim sürekli göründüğüm doktorum var
Sabah erkenden sıraya girip görünebilirsin bence 20 uzun bir süreç gibi geldi banaEvt cnm benim sürekli göründüğüm doktorum var
YK sadece arada bı geceleri ağrım oluyor kasıklarım da bide sabahları biraz midem bulanıyor kusma feln yk bazende kalp ritmim değişiyor uyku hali oluyorAğrın sızın var mı belirtilerin neler
Sabah erken gittiğimde normal sıra vermiyoruz diyorlar burda anlamadımSabah erkenden sıraya girip görünebilirsin bence 20 uzun bir süreç gibi geldi bana
Olmadı bi şansımı denerimSabah erkenden sıraya girip görünebilirsin bence 20 uzun bir süreç gibi geldi bana
Çok erken bir gebelik olabilir ama 1.2 pozitif başlangıcı ise bile 3_4 güne değerinin çok artıyor olması lazım yani 3 gıne yap varsa kesin çıkar yüksek yoksa zaten 0 çıkarArkadaşlar merhaba
Sizlere bir kaç şey sormak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Geçen ay Estrofem kullandı doktorum. Tüp bebek transferi yapacaktık kan değerim düşük olduğu için iptal ettik doktor 5 güne regl olursun bırakınca dedi olmadım. Doktora gideli 17 gün oldu hala olmadım. Reglim de 9 unda olmalıydı oda olmadı. Bu ay ilacı bırakınca biz korunmasız ilişki yaşadık epey. Kaset yaptım regl günü çıkmadı. Dün kan vermiştim hep 0.1 çıkan kan 1.2 çıktı ama negatif yine sayılıyormuş. Yaşayan var mı
Eğer dün vermiş sen 2 gün sonra bu değerin mutlaka artımış olması lazım hamileyken ver bence kuşkuyla kalmak çok zor ben geçen ay öyleydimAcaba yarın yapsam mı kan yine işim çok sallantılı ondan da korkuyorum biraz açıkçası. Dün vermiştim yarında mı versem sizce![]()
Lütfen o ilacı içme bak çok yazı okudum o ilacı içip bebek düşüreniDimi doktorda adet söktürücü ilaç verdi♀ ama aynı zamanda düşüğü de engelleyen bir ilaçmış teşekkür ederim bilgi için
peki şimdi hamile misiniz ?
Hamile değilim en azından kafam rahat ama 2 çocuk annesiyim bilgim varDimi doktorda adet söktürücü ilaç verdi♀ ama aynı zamanda düşüğü de engelleyen bir ilaçmış teşekkür ederim bilgi için
peki şimdi hamile misiniz ?
1.2 başlangıc olabilir ben olsam lan yaptırırım birdaha 0 çıkarsa o ilacı içerim keşke gördüğümü göstersem o ilaçla düşük yapan çok olmuş bekleyen ne kaybedersin ki içmesen belki geç döllenme dirAma kanda düşük çıktı ya değilimdir regl olayım diye verdi sizce kalmış olma ihtimalim m var bilemedim