Hamile olabilir miyim?

Arkadaşlar merhaba
Sizlere bir kaç şey sormak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Geçen ay Estrofem kullandı doktorum. Tüp bebek transferi yapacaktık kan değerim düşük olduğu için iptal ettik doktor 5 güne regl olursun bırakınca dedi olmadım. Doktora gideli 17 gün oldu hala olmadım. Reglim de 9 unda olmalıydı oda olmadı. Bu ay ilacı bırakınca biz korunmasız ilişki yaşadık epey. Kaset yaptım regl günü çıkmadı. Dün kan vermiştim hep 0.1 çıkan kan 1.2 çıktı ama negatif yine sayılıyormuş. Yaşayan var mı

Arkadaşlar merhaba
Sizlere bir kaç şey sormak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Geçen ay Estrofem kullandı doktorum. Tüp bebek transferi yapacaktık kan değerim düşük olduğu için iptal ettik doktor 5 güne regl olursun bırakınca dedi olmadım. Doktora gideli 17 gün oldu hala olmadım. Reglim de 9 unda olmalıydı oda olmadı. Bu ay ilacı bırakınca biz korunmasız ilişki yaşadık epey. Kaset yaptım regl günü çıkmadı. Dün kan vermiştim hep 0.1 çıkan kan 1.2 çıktı ama negatif yine sayılıyormuş. Yaşayan var mı
Çok erken bir gebelik olabilir ama 1.2 pozitif başlangıcı ise bile 3_4 güne değerinin çok artıyor olması lazım yani 3 gıne yap varsa kesin çıkar yüksek yoksa zaten 0 çıkar

Acaba yarın yapsam mı kan yine işim çok sallantılı ondan da korkuyorum biraz açıkçası. Dün vermiştim yarında mı versem sizce🤔

Acaba yarın yapsam mı kan yine işim çok sallantılı ondan da korkuyorum biraz açıkçası. Dün vermiştim yarında mı versem sizce🤔
Eğer dün vermiş sen 2 gün sonra bu değerin mutlaka artımış olması lazım hamileyken ver bence kuşkuyla kalmak çok zor ben geçen ay öyleydim

Dimi doktorda adet söktürücü ilaç verdi 🤷‍♀ ama aynı zamanda düşüğü de engelleyen bir ilaçmış teşekkür ederim bilgi için 😊 peki şimdi hamile misiniz ?

Dimi doktorda adet söktürücü ilaç verdi 🤷‍♀ ama aynı zamanda düşüğü de engelleyen bir ilaçmış teşekkür ederim bilgi için 😊 peki şimdi hamile misiniz ?
Lütfen o ilacı içme bak çok yazı okudum o ilacı içip bebek düşüreni

Ama kanda düşük çıktı ya değilimdir regl olayım diye verdi sizce kalmış olma ihtimalim m var bilemedim
1.2 başlangıc olabilir ben olsam lan yaptırırım birdaha 0 çıkarsa o ilacı içerim keşke gördüğümü göstersem o ilaçla düşük yapan çok olmuş bekleyen ne kaybedersin ki içmesen belki geç döllenme dir

Haklısın canım da ne bileyim demin annemde başım döndü gibi oldu Duphaston tablet yazmış senin dediğin bu ilaç mı. İlk kızım da geç döllenme benim doktor şaşırmıştı nasıl farkettin diye kanda düşük çıkmıştı ama kaçtı hatırlamıyorum

Bide bu ay hsg rahim filmide çektirdim rahime tutunma için de bir ton ilaç kullandım ama yumurtlama takvimi yapmadım hiç

Back