Gebeliğe Hazırlık ERKEN GEBELİK TESTI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetten 10gün önce yapıp silik çizgi gören de var 5gün yapan da var. Adet günü yapılması daha doğru diyor ama doktorlar. Senin kaç gün var

adı üstünde erken gebelik
bende yumurtlamadan 7 gün sonra silik çıkıyor

Ben 3 gun kala yaptim erken gebelikte bile silik çıktı. Betaya bagli benimki.86 idi adet gunumde .Yani 100 uzeriyse daha net cikar .

Benim bat a 7 gun kala silik cizgi cikmisti sonrasinda normal 5 tl lik test aldigimda da silik cizgi cikmisti ve sonucum 38 di erken dollenme olursa direk cikiyor zaten adet gunumde 1406 ya yukselmisti bence supheleniyorsan git baktir bende belirti bile yoktu sadece icime dogmustu oyle gittim aldim

Ben 3 gun kala yaptim erken gebelikte bile silik çıktı. Betaya bagli benimki.86 idi adet gunumde .Yani 100 uzeriyse daha net cikar .
Canım mrb benim adet 13 gün geçti 3 gün önce test yaptım bebe tıme la negatif çıktı gelen giden de yok geç döllenme olabilir mi ilişki günümüde bilmiyorum ki hesaplayım kafam çok karışık adet niye gelmediki

Kızlar çok sabırsızım kaç gündür inanılmaz belim ağrıyo kasıklarım arada sanki iğneleniyo 2 haftadır midem yanıyo çok umutlanmak istemiyorum aksi olnca üzlmeyeym diye elimde bebetime test var normalde adetim 8 haziran sizce test yapsam mı

Bence yap canim çünkü benim de yarın bat ama pazartesi erken gebelik testi yaptım silik çıktı bide yarını bekliyorum yapmak için ben sende sabah ilk idrarla yap

Kizlar çok siljk cikti ve arkadaşım Fotoshoplamis bakmış bana attı sizce de varmi umutlaniyimmi

Eklentiler

• 20180606_141329.jpeg
    21,6 KB · Görüntüleme: 579
  • 20180606_192442.png
    87,9 KB · Görüntüleme: 537
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…