14 gün varAdetten 10gün önce yapıp silik çizgi gören de var 5gün yapan da var. Adet günü yapılması daha doğru diyor ama doktorlar. Senin kaç gün var
14 gün kala daha yumurtlama döneminde oluyorsunuz henüz gebelik oluşmadı. Bende 3-4 gün öncesinde göstermişti gebeliği14 gün var
Canım mrb benim adet 13 gün geçti 3 gün önce test yaptım bebe tıme la negatif çıktı gelen giden de yok geç döllenme olabilir mi ilişki günümüde bilmiyorum ki hesaplayım kafam çok karışık adet niye gelmedikiBen 3 gun kala yaptim erken gebelikte bile silik çıktı. Betaya bagli benimki.86 idi adet gunumde .Yani 100 uzeriyse daha net cikar .
Var mi bi gelisme sende adet yada gebelikCanım mrb benim adet 13 gün geçti 3 gün önce test yaptım bebe tıme la negatif çıktı gelen giden de yok geç döllenme olabilir mi ilişki günümüde bilmiyorum ki hesaplayım kafam çok karışık adet niye gelmediki
Adet yok akıntım krem kıvamında beyaz kokusuz dewam ediyo testte yapmadım hala canımVar mi bi gelisme sende adet yada gebelik
Kızlar çok sabırsızım kaç gündür inanılmaz belim ağrıyo kasıklarım arada sanki iğneleniyo 2 haftadır midem yanıyo çok umutlanmak istemiyorum aksi olnca üzlmeyeym diye elimde bebetime test var normalde adetim 8 haziran sizce test yapsam mı
Hımmm dua edin nolursunuz Rabbim hepimize sağlıklı evlat nasip etsin inşallahBence yap canim çünkü benim de yarın bat ama pazartesi erken gebelik testi yaptım silik çıktı bide yarını bekliyorum yapmak için ben sende sabah ilk idrarla yap
Amin canim ins tez zamanda rabbim kucaklarimizi doldursunHımmm dua edin nolursunuz Rabbim hepimize sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Ama bebetime erken gebelik testi diil ya cıkar mı acaba varsa daAmin canim ins tez zamanda rabbim kucaklarimizi doldursun
Varsa eger silik de olsa cikar canim batina 2 gün var zaten ama sana uyarimi yapayim 4 damladan fazla idrar damlatma ve ilk bes dk dikkatlice izle sonra cikan sonuca aldanmaAma bebetime erken gebelik testi diil ya cıkar mı acaba varsa da
Bence hemen umutlanma canim bat kac senin bende hep böyle silikleri görüp umutlandim ama sonrasi negatig cikti kandaKizlar çok siljk cikti ve arkadaşım Fotoshoplamis bakmış bana attı sizce de varmi umutlaniyimmi
Productor bu ama bunlardami yanıltıyor 9 haziran cnmBence hemen umutlanma canim bat kac senin bende hep böyle silikleri görüp umutlandim ama sonrasi negatig cikti kanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?