- Konu Sahibi dreamer999
İyi geceler sen de benim gibi gece kuşısun sanirim:)Hadi inşallah bklm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler sen de benim gibi gece kuşısun sanirim:)Hadi inşallah bklm
Biraz öyleİyi geceler sen de benim gibi gece kuşısun sanirim:)
Kan ver bence çabuuukkk var görünüyor hayırlıısı olsunn kuzumEki Görüntüle 3532954 kizlar 3 ocakta ki testim erken
Kaset olanlarda silik olan 4 Ocak üstteki 6 Ocak bugün adet günümdu olmadım
Adetin geçince kaset testte daha iyi cıkar adete yakın erken gebelik testi yapMerhaba kızlar benimde adetime 9 gün var aşırı kasık ağrısı mide bulantısı oluyor göğüs hassasiyeti de var 2 senedir deniyorum sonuç alamadım aşılama oldum geçtiğimiz ay gene olmadı sizce hamilelik belirtisimidir bu
Ümitlenmeyin benceMerhaba. Öncelikle Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benim beklenem regl günüm 6 ocakti 6 ocakta hcg 0.0 çıktı kanda. Sizce yükselir mi ? Yoksa ümitsizliğe kapilayimmi
Saol canimmm cuma akşam kan vericem eşim beraber gidelim dedi çalışıyor ondanKan ver bence çabuuukkk var görünüyor hayırlıısı olsunn kuzum
Yumurtlama zamanımızı nasıl öğreniyoruz ben bunu bilmiyorumSaol canimmm cuma akşam kan vericem eşim beraber gidelim dedi çalışıyor ondan
Kan ver bence çabuuukkk var görünüyor hayırlıısı olsunn kuzum
İlk bebeğiniz mi kalbini duyarsınıs bence büyümüşEki Görüntüle 3533518
Buda bugün ki testim cuma günü haber veririm
Evt cnm ilk 6 aydır deniyorduk 1.5 yıldır evliyimİlk bebeğiniz mi kalbini duyarsınıs bence büyümüş
İlişki sıklığınız nasıldı ben yumurtalama günü felan ne demek bilmiyorumEvt cnm ilk 6 aydır deniyorduk 1.5 yıldır evliyim
Canım şimdi şöyle benm yumurtlama günüm her ay değiştiği için biz eşimle bı karar aldık ve bir gün arayla la ilişkiye girdik akışına bıraktık stres yapmamak kafaya takmamk çok önemli bir gün arayla ilişki idealİlişki sıklığınız nasıldı ben yumurtalama günü felan ne demek bilmiyorum
Benim yumurtlama günüm adetim düzenli oldığu için adet bitiminden bir hafta sonraydı ama her kadında farklıdır siz ovülasyon testi alıp da öyle de deneyebilirsinizİlişki sıklığınız nasıldı ben yumurtalama günü felan ne demek bilmiyorum
Hadi bakalım inşallah bence varEki Görüntüle 3533518
Buda bugün ki testim cuma günü haber veririm
Yani artık bu koyuluga rağmen yoksa üzülürüm ztnHadi bakalım inşallah bence var