Hımm anladım canım yarın yapıcam bakalım ne çıkacak bi de ilk idrar ile yapmasam olur mu eşime süpriz yapmak istiyorum ama eşim yarın evde öğlen zamanı yapsam zaten hani su filan içmiyoz bi etki olur mu acabaVarsa eger silik de olsa cikar canim batina 2 gün var zaten ama sana uyarimi yapayim 4 damladan fazla idrar damlatma ve ilk bes dk dikkatlice izle sonra cikan sonuca aldanma
Ayyy maşallah Rabbim sağlıkla annesine tutunmayı hayırla doğup büyümeyi nasip etsin bende yarın böyle görmek istyorum dua et lütfen :))Kizlarrrr
Gözünaydın bizde görüruz ins iki cizgiyi biktim tek cizgi gormektenKizlarrrr
Ins gorursun bacimAyyy maşallah Rabbim sağlıkla annesine tutunmayı hayırla doğup büyümeyi nasip etsin bende yarın böyle görmek istyorum dua et lütfen :))
İnşallah isteyen herkes görür canım benimIns gorursun bacim
Amin canim amin cumlemizin ederim tabi rabbim yüzüne baksinAyyy maşallah Rabbim sağlıkla annesine tutunmayı hayırla doğup büyümeyi nasip etsin bende yarın böyle görmek istyorum dua et lütfen :))
Rabbim ol derse herşey olur canim ins en yakın zamanda sizinde göbüsler bebislerle dolarGözünaydın bizde görüruz ins iki cizgiyi biktim tek cizgi gormekten
Cnm ne yaptın kan testi yaptirdinmiRabbim ol derse herşey olur canim ins en yakın zamanda sizinde göbüsler bebislerle dolar
Yok canım maalesef ben bişi göremedim. Kaç gün gecikti adetiniz?Kizlar bugün yaptim varmi ben görüyorum ama:)
Adet 9 u ams 11 ne kadar bekliycemYok canım maalesef ben bişi göremedim. Kaç gün gecikti adetiniz?
o zaman tekrarlarsınız testinizi. daha çok erkenmiş. Gönlünüzden geçtiği gibi olur inşallahAdet 9 u ams 11 ne kadar bekliycem
Canım bide flashlı ceker misin belki öyle daha belli oludKizlar bugün yaptim varmi ben görüyorum ama:)
Yok canim pazartesi gününe kadar bekleyecem tam koyulassin öyle gidicemCnm ne yaptın kan testi yaptirdinmi
Tmm cekiyim :)Canım bide flashlı ceker misin belki öyle daha belli olud
o zaman tekrarlarsınız testinizi. daha çok erkenmiş. Gönlünüzden geçtiği gibi olur inşallah
Cok ince bi kızarıklık var sağda goruyormusun cnmCanım bide flashlı ceker misin belki öyle daha belli olud
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?