- 22 Haziran 2024
- 96
- 63
- 38
-
- Konu Sahibi Hamileyizbiz
evwt var gibi duruyor belirtileriniz neydiMerhabalar acaba testimi yorumlar misiniz adet düzenim dengesiz biraz bazen 29 gunde bazen 26 gunde bir oluyorum. 29 günü baz alarak bi 9 gun kala bi 7 gun kala yaptim. Ustteki 9 gun alttaki 7 gün. Her ikiside 10. Saniyede belirginlesmeye basladi. Fotoğrafı yorumlayabilir misiniz? Gebelik var mi?
Sag yumurtalıkta hafif batma hissi göğüslerde hassasiyet ve gece durup durup ateş basması gündüz terlemeevwt var gibi duruyor belirtileriniz neydi
Allahimmm insallahVar gibi duruyor evet
Ayyy heyecanlandım insallahHamilesiz bence hayırlı olsun
gögüs hassasiyetiniz tam olarak nasıldıSag yumurtalıkta hafif batma hissi göğüslerde hassasiyet ve gece durup durup ateş basması gündüz terleme
Yürürken bile acıyor dokundugumda sert ve sis içi dolu gibi sanki sabahları spor yapıyorum gogusumu tutmadan hareketleri yapamıyorum oyle tatli bi acı:)gögüs hassasiyetiniz tam olarak nasıldı
Sanki genç kızlığın ilk zamanlarında gogusum yeni büyümeye başlamış gibigögüs hassasiyetiniz tam olarak nasıldı
çok teşekkür ederim :)))))Yürürken bile acıyor dokundugumda sert ve sis içi dolu gibi sanki sabahları spor yapıyorum gogusumu tutmadan hareketleri yapamıyorum oyle tatli bi acı:)
Sonucunuz ne oldu acaba merak ettim benimde aynı durum var daMerhabalar acaba testimi yorumlar misiniz adet düzenim dengesiz biraz bazen 29 gunde bazen 26 gunde bir oluyorum. 29 günü baz alarak bi 9 gun kala bi 7 gun kala yaptim. Ustteki 9 gun alttaki 7 gün. Her ikiside 10. Saniyede belirginlesmeye basladi. Fotoğrafı yorumlayabilir misiniz? Gebelik var mi?
Merhaba hamileyimmm :)))Sonucunuz ne oldu acaba merak ettim benimde aynı durum var da
Belirtileriniz neydi hayırlısıı olsunnMerhaba hamileyimmm :)))
Göğüs ve kasik ağrısı aşırı uyuma isteği kokulara karşı hassasiyet ve gun icinde mide bulantılarım gece ateş basması...Belirtileriniz neydi hayırlısıı olsunn
Hayirlisi olsun,kucağınıza almayı nasip etsin Allah. Bana da nasip olsun inşallahMerhaba hamileyimmm :)))
Insallah Allahim isteyen herkese dogru zamanda sağlıklı şekilde nasip etsinHayirlisi olsun,kucağınıza almayı nasip etsin Allah. Bana da nasip olsun inşallah
Slm. Benimde adete 5 gün var. 12 Ağustos yumurtlamaydi. Aynı gün ilişki oldu. 2 gündür belimde ve kasığımda çok hafif ağrı ve sızı oluyor. Klima 26 da iken Geceleri terleyerek uyanıyorum . Gün içinde de ateş basması oluyo. Onun dışında hiç bir belirti yok. Bugün de erken gebelik testi yaptım. Çok silik gölge gibi cikti. Resimde bile görünmüyor. Sizde de ağrılar var mıydı. Herşeyden umitleniyirum. Yaş itibariyle umudum da tükenmek üzere. 3 ay öncede kimyasal geçirdim. Tekrarlarsa diye korkuyorum. Çok silik olması olmadığı anlamına mı gelir sizce. Bir kaç gün sonra tekrarliyimmi testiMerhabalar acaba testimi yorumlar misiniz adet düzenim dengesiz biraz bazen 29 gunde bazen 26 gunde bir oluyorum. 29 günü baz alarak bi 9 gun kala bi 7 gun kala yaptim. Ustteki 9 gun alttaki 7 gün. Her ikiside 10. Saniyede belirginlesmeye basladi. Fotoğrafı yorumlayabilir misiniz? Gebelik var mi?
Hayırlı olsun betanız kaç çıktıMerhaba hamileyimmm :)))
Merhabalar bence 2 3 gun sonra tekrar test yapin. Sabretmek zor biliyorum ama en sağlıklısı bu olacak. Allahim en sağlıklı şekilde en dogru zamanda size de nasip etsin inşallah. Bu arada yaşi bence hiçç takmayın 38 yaşında normal yolla hamile kaldim.Slm. Benimde adete 5 gün var. 12 Ağustos yumurtlamaydi. Aynı gün ilişki oldu. 2 gündür belimde ve kasığımda çok hafif ağrı ve sızı oluyor. Klima 26 da iken Geceleri terleyerek uyanıyorum . Gün içinde de ateş basması oluyo. Onun dışında hiç bir belirti yok. Bugün de erken gebelik testi yaptım. Çok silik gölge gibi cikti. Resimde bile görünmüyor. Sizde de ağrılar var mıydı. Herşeyden umitleniyirum. Yaş itibariyle umudum da tükenmek üzere. 3 ay öncede kimyasal geçirdim. Tekrarlarsa diye korkuyorum. Çok silik olması olmadığı anlamına mı gelir sizce. Bir kaç gün sonra tekrarliyimmi testi