Erken gebelik testi silik çizgi

Evet canım geldim sordum e 4

3 4 haftalık dedi
Kese gözüküyo mu peki o haftalarda? Benim de beta hcg 201 den 1790 a çıkmış çok yükselmemiş mi neden öyle artar muhtemelen o oranlar bakarsak şuan 4-5 binlerde miyim kafam karıştı

Kese gözüküyo mu peki o haftalarda? Benim de beta hcg 201 den 1790 a çıkmış çok yükselmemiş mi neden öyle artar muhtemelen o oranlar bakarsak şuan 4-5 binlerde miyim kafam karıştı
Beta 1000i geçince vajinal 3000 i geçince karından görünür

Kaç gün içinde çıktı 200lerden 1700lere

Kaç gün içinde çıktı 200lerden 1700lere
200 çıktı 4. günde tekrar verdim 1790 oldu 2 kat artsa 800 olması lazımdı 4 kat artış gibi.şöyle söyliyim 95 le öğrendim 2 gün sonra 201 oldu 4. günde 1790 . matematiği zorluyoruz bi sıkıntı mı var çoğul gebelik mi çözemedim doktora gidene kadar meraktan çatlıcam

Böyle durumlarda genelde dış gebelik diyorlar ama tabi çoğul gebelik de olabilir. Kadın doğumla görüşseniz iyi olacak gibi. Birden çok fazla yükselmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…