Erken gebelik testi silik çizgi

Kese gözüküyo mu peki o haftalarda? Benim de beta hcg 201 den 1790 a çıkmış çok yükselmemiş mi neden öyle artar muhtemelen o oranlar bakarsak şuan 4-5 binlerde miyim kafam karıştı
Beta 1000i geçince vajinal 3000 i geçince karından görünür

Kese gözüküyo mu peki o haftalarda? Benim de beta hcg 201 den 1790 a çıkmış çok yükselmemiş mi neden öyle artar muhtemelen o oranlar bakarsak şuan 4-5 binlerde miyim kafam karıştı
Kaç gün içinde çıktı 200lerden 1700lere

Kaç gün içinde çıktı 200lerden 1700lere
200 çıktı 4. günde tekrar verdim 1790 oldu 2 kat artsa 800 olması lazımdı 4 kat artış gibi.şöyle söyliyim 95 le öğrendim 2 gün sonra 201 oldu 4. günde 1790 . matematiği zorluyoruz bi sıkıntı mı var çoğul gebelik mi çözemedim doktora gidene kadar meraktan çatlıcam

Böyle durumlarda genelde dış gebelik diyorlar ama tabi çoğul gebelik de olabilir. Kadın doğumla görüşseniz iyi olacak gibi. Birden çok fazla yükselmiş

Buarada yeni güncelleme yapayım konuya benim hala sonuçlarım tam olarak çıkmadı her gün edevlete bakıyorum 1 hafta oldu

Ne sonucu bekliyorsun ki kese görülmüş ya ondan soruyorum
vitaminlere ve toksoplazmaya baktılar muhtemelen vitaminlerde eksiklik var takviye gerekebilir bir de evde iki köpeğim var çok dışarı çıkan köpekler değiller ama yine de temkinli olmam lazım kendimce korunuyorum da ciddi bişey varsa anneme yollicam bi süre hala da gelmedi sonuçlar çok şaşkınım

Günaydın çok mutluyum ya vallahi korka korka ikinci t eti yaptım yaptığım anda çıktı bu cizgi yani bununda yalancı olma ihtimali olmaz herhalde demi ayyy elim ayağım titriyor
Merhabalar testi yaptınızda gününüz geçmiş miydi acaba ya da kaçıncı günde yaptınız

Merhabalar testi yaptınızda gününüz geçmiş miydi acaba ya da kaçıncı günde yaptınız
Evet canım ilk testimi 7 gün gecikme ile yaptım artı med test ile ama onda çok yalancı pozitif çıkıyor dediler o yüzden pek sevinememiştim 8. gün normal kaset test ile yaptım ve yine silik de olsa hemen çıktı çizgi kan verdim 148 çıktı üstünden 2 hafta geçti bugün de nasipse birazdan kese ve kalp atışı için doktora gideceğim bu şekilde canım 🌸

Eklentiler

• IMG_20250504_140227.webp
    IMG_20250504_140227.webp
    68,2 KB · Görüntüleme: 7
Evet canım ilk testimi 7 gün gecikme ile yaptım artı med test ile ama onda çok yalancı pozitif çıkıyor dediler o yüzden pek sevinememiştim 8. gün normal kaset test ile yaptım ve yine silik de olsa hemen çıktı çizgi kan verdim 148 çıktı üstünden 2 hafta geçti bugün de nasipse birazdan kese ve kalp atışı için doktora gideceğim bu şekilde canım 🌸
Hayırlı olsu sağlıkla kucağınıza alın

Back
X