Canım gittin mi doktora?Evet uzak baya çiğli eğitim e giderim olmadı yarın bı sorcam bu değere göre kaç haftalık diye doktora
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım gittin mi doktora?Evet uzak baya çiğli eğitim e giderim olmadı yarın bı sorcam bu değere göre kaç haftalık diye doktora
Evet uzak baya çiğli eğitim e giderim olmadı yarın bı sorcam bu değere göre kaç haftalık diye
Evet canım geldim sordum e 4Canım gittin mi doktora?
3 4 haftalık dediCanım gittin mi doktora?
Kese gözüküyo mu peki o haftalarda? Benim de beta hcg 201 den 1790 a çıkmış çok yükselmemiş mi neden öyle artar muhtemelen o oranlar bakarsak şuan 4-5 binlerde miyim kafam karıştıEvet canım geldim sordum e 4
3 4 haftalık dedi
Evet canım geldim sordum e 4Canım gittin mi doktora?
3 4 haftalık dediCanım gittin mi doktora?
Yok ayın 8 inde görünür dediKese gözüküyo mu peki o haftalarda? Benim de beta hcg 201 den 1790 a çıkmış çok yükselmemiş mi neden öyle artar muhtemelen o oranlar bakarsak şuan 4-5 binlerde miyim kafam karıştı
Beta 1000i geçince vajinal 3000 i geçince karından görünürKese gözüküyo mu peki o haftalarda? Benim de beta hcg 201 den 1790 a çıkmış çok yükselmemiş mi neden öyle artar muhtemelen o oranlar bakarsak şuan 4-5 binlerde miyim kafam karıştı
Kaç gün içinde çıktı 200lerden 1700lereKese gözüküyo mu peki o haftalarda? Benim de beta hcg 201 den 1790 a çıkmış çok yükselmemiş mi neden öyle artar muhtemelen o oranlar bakarsak şuan 4-5 binlerde miyim kafam karıştı
200 çıktı 4. günde tekrar verdim 1790 oldu 2 kat artsa 800 olması lazımdı 4 kat artış gibi.şöyle söyliyim 95 le öğrendim 2 gün sonra 201 oldu 4. günde 1790 . matematiği zorluyoruz bi sıkıntı mı var çoğul gebelik mi çözemedim doktora gidene kadar meraktan çatlıcamKaç gün içinde çıktı 200lerden 1700lere
o ihtimali hiç düşünmek bile istemiyorumBöyle durumlarda genelde dış gebelik diyorlar ama tabi çoğul gebelik de olabilir. Kadın doğumla görüşseniz iyi olacak gibi. Birden çok fazla yükselmiş
Canım ne oldu durumuno ihtimali hiç düşünmek bile istemiyorum![]()
Evet sonuç var mıo ihtimali hiç düşünmek bile istemiyorum![]()
Kalbini duyamadım ama her şey yolundaCanım ne oldu durumun
Cumartesi günü kalp atışını dinleyelim dedi doktor tek kese ve yolk sac gördü 6haftalıktı geçen cumartesi gittiğimde. Allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin. siz naptınız?Evet sonuç var mı
Ne sonucu bekliyorsun ki kese görülmüş ya ondan soruyorumBuarada yeni güncelleme yapayım konuya benim hala sonuçlarım tam olarak çıkmadı her gün edevlete bakıyorum 1 hafta oldu
vitaminlere ve toksoplazmaya baktılar muhtemelen vitaminlerde eksiklik var takviye gerekebilir bir de evde iki köpeğim var çok dışarı çıkan köpekler değiller ama yine de temkinli olmam lazım kendimce korunuyorum da ciddi bişey varsa anneme yollicam bi süre hala da gelmedi sonuçlar çok şaşkınımNe sonucu bekliyorsun ki kese görülmüş ya ondan soruyorum
Merhabalar testi yaptınızda gününüz geçmiş miydi acaba ya da kaçıncı günde yaptınızGünaydın çok mutluyum ya vallahi korka korka ikinci t eti yaptım yaptığım anda çıktı bu cizgi yani bununda yalancı olma ihtimali olmaz herhalde demi ayyy elim ayağım titriyor
Evet canım ilk testimi 7 gün gecikme ile yaptım artı med test ile ama onda çok yalancı pozitif çıkıyor dediler o yüzden pek sevinememiştim 8. gün normal kaset test ile yaptım ve yine silik de olsa hemen çıktı çizgi kan verdim 148 çıktı üstünden 2 hafta geçti bugün de nasipse birazdan kese ve kalp atışı için doktora gideceğim bu şekilde canımMerhabalar testi yaptınızda gününüz geçmiş miydi acaba ya da kaçıncı günde yaptınız
Hayırlı olsu sağlıkla kucağınıza alınEvet canım ilk testimi 7 gün gecikme ile yaptım artı med test ile ama onda çok yalancı pozitif çıkıyor dediler o yüzden pek sevinememiştim 8. gün normal kaset test ile yaptım ve yine silik de olsa hemen çıktı çizgi kan verdim 148 çıktı üstünden 2 hafta geçti bugün de nasipse birazdan kese ve kalp atışı için doktora gideceğim bu şekilde canım![]()