Amin canım Allah razı olsun kan sonucum da bı çıksaydı valla bekle bekle zaman da geçmiyor ya
Aslında kan sonuclari 2 saatte cikar ozelde verdiyseniz, devlette de verseniz ozelde de verdiğiniz hastanenin Web sisteminden e sonuc olarak görüntüleyebilirsiniz e nabiza sonuçlar çok gec düşüyor çünküAmin canım Allah razı olsun kan sonucum da bı çıksaydı valla bekle bekle zaman da geçmiyor ya
Ya dün sağlık ocağında verdim kanlar merkeze gidiyor sağlık ocağında oluncaiste ondan geç çıkıyor ya bende catliyorum meraktan resmen yaValla nasıl bi sonuçmuş ben bile çatladım ama kesin var diye düşünüyorum
Ya dün sağlık ocağında verdim kanlar merkeze gidiyor sağlık ocağında oluncaiste ondan geç çıkıyor ya bende catliyorum meraktan resmen yaValla nasıl bi sonuçmuş ben bile çatladım ama kesin var diye düşünüyorum
Ya sağlık ocağında verdim ben kanlar merkeze gidiyor burdan ama ne zaman duserki acaba yaAslında kan sonuclari 2 saatte cikar ozelde verdiyseniz, devlette de verseniz ozelde de verdiğiniz hastanenin Web sisteminden e sonuc olarak görüntüleyebilirsiniz e nabiza sonuçlar çok gec düşüyor çünkü
İsterseniz bi saglik ocağı ile tekrar görüşün telefonla ararsanız bilgi verirler diye düşünüyorumYa dün sağlık ocağında verdim kanlar merkeze gidiyor sağlık ocağında oluncaiste ondan geç çıkıyor ya bende catliyorum meraktan resmen ya
Ya sağlık ocağında verdim ben kanlar merkeze gidiyor burdan ama ne zaman duserki acaba ya
Canım peki bu sağlık ocağında çıkan sonuçlar da yine e-nabız'a mı düşüyor yani Doktorlar da e-nabız'dan mı bakıyor vallahi bilmiyorum ama niye böyle geç çıkıyor yaİsterseniz bi saglik ocağı ile tekrar görüşün telefonla ararsanız bilgi verirler diye düşünüyorum
Oraya düşüyor diye biliyorum ama emin değilim tabi şimdiye çıkması lazımdıCanım peki bu sağlık ocağında çıkan sonuçlar da yine e-nabız'a mı düşüyor yani Doktorlar da e-nabız'dan mı bakıyor vallahi bilmiyorum ama niye böyle geç çıkıyor ya
E nabizda görülür diye biliyorum ama isterseniz doktorunuzun hemsiresini de arayıp bilgi alabilirsiniz ben bilgi almak istediğimde öyle yapıyordumCanım peki bu sağlık ocağında çıkan sonuçlar da yine e-nabız'a mı düşüyor yani Doktorlar da e-nabız'dan mı bakıyor vallahi bilmiyorum ama niye böyle geç çıkıyor ya
Yakın sağlık ocağı giderim bı öğle tatilinden sonra olmadı yaE nabizda görülür diye biliyorum ama isterseniz doktorunuzun hemsiresini de arayıp bilgi alabilirsiniz ben bilgi almak istediğimde öyle yapıyordum
Ya devlet hastanesinde sıra yok en yakın sıra 8 Mayıs'ta sen düşün artıkE nabizda görülür diye biliyorum ama isterseniz doktorunuzun hemsiresini de arayıp bilgi alabilirsiniz ben bilgi almak istediğimde öyle yapıyordum
En sagliklisi öyle yapın çıkmamışsa bile en azından ne zaman cikacaginin bilgisini verirlerYakın sağlık ocağı giderim bı öğle tatilinden sonra olmadı ya
Yanı öyle yapayım hayırlısı inşallah çok teşekkür ederimEn sagliklisi öyle yapın çıkmamışsa bile en azından ne zaman cikacaginin bilgisini verirler
Diğer tam kan sayımları çıkmış oda bakiliyordur şuan muhtemelen herhalde çıkar demi bunların arkasından oda iste beta HCG b12 TSH ferritin kalmis cikmayanE nabizda görülür diye biliyorum ama isterseniz doktorunuzun hemsiresini de arayıp bilgi alabilirsiniz ben bilgi almak istediğimde öyle yapıyordum
Çıkar inşallahDiğer tam kan sayımları çıkmış oda bakiliyordur şuan muhtemelen herhalde çıkar demi bunların arkasından oda iste beta HCG b12 TSH ferritin kalmis cikmayan
Ay inşallah ya valla çıksa da rahatlasak bariÇıkar inşallah
Hadi bakalım beklemedeyizAy inşallah ya valla çıksa da rahatlasak bari
aynı dertten muzdaribim artış var mı diye bekliyorum vitaminlerle beta hcg hala yok dün sabah verdim ne kadar yavaş işliyor. zaten insan sabırsızlanıyor Allah’ın gücüne gitmesin oldurmaya bu denli çalışmak da hata mı bilmiyorum ki ama insan evladı işte ooooofDiğer tam kan sayımları çıkmış oda bakiliyordur şuan muhtemelen herhalde çıkar demi bunların arkasından oda iste beta HCG b12 TSH ferritin kalmis cikmayan
Valla sormayın ya belki sabahtandir 100 un üstünde girmisimdir e nabiza ama yok digerleri çıkmış en önemlisi yok yani sabır ama neden bu kadar yavaş ilerliyor bende anlamadım ki bende dün verdimaynı dertten muzdaribim artış var mı diye bekliyorum vitaminlerle beta hcg hala yok dün sabah verdim ne kadar yavaş işliyor. zaten insan sabırsızlanıyor Allah’ın gücüne gitmesin oldurmaya bu denli çalışmak da hata mı bilmiyorum ki ama insan evladı işte ooooof
sağlık ocağında ki hemşireyi aradım belki edevlete geç düşüyodur onlara gelmiştir diye onlar da az önce baktık hala gelmedi sonuçlar diyolar 15inde 95 17sinde 201 di beta ama işte yükseliş devam ediyor mu diye meraklanıyorum üç gündür çok ağır grip geçiriyorum korku işteValla sormayın ya belki sabahtandir 100 un üstünde girmisimdir e nabiza ama yok digerleri çıkmış en önemlisi yok yani sabır ama neden bu kadar yavaş ilerliyor bende anlamadım ki bende dün verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?