- 8 Nisan 2024
- 360
- 88
- 18
- 31
Evet ya öyleymiş yarın farklı bir test ile deneyeceğimEvet sizde de çizgi var ama markası önemli diyorlar yalancı pozitif gösterebiliyormuş. Şöyleki ben 25 martta kürtaj oldum hala da adet görmedim korunmasız ilişkim de oldu o yüzden yapmak istedim pozitif diyor ama bilemiyorum tabi
Sizin adetiniz gecikti mi? Benimkinin markaları farklı ama yinede ikisinede güvenilmez diyorlar ilk gebeliğimi bunlardan biriyle öğrenmiştim oysakiEvet ya öyleymiş yarın farklı bir test ile deneyeceğim
Soru sahibine mi söylediniz bunuYüksek ihtimal hamilesiniz benim de yumurtlamadan 11 gün sonra böyle cikmisti aynı gün kan verdim beta 40 çıktı bence en kısa zamanda kan vermelisiniz hayirlisi olsun
Evet soru sahibine söylemiştim sizinkine şimdi baktım 2. Daha belli silik sabah ilk idrarla tekrar deneyin aynı markadan 2 tane alin kesinlik icin ve ikisini de aynı anda deneyin ben öyle yaptımSoru sahibine mi söylediniz bunubirde beta 40 falan çıkınca ne kadarlık oluyor bebek
Evet 5 gün geciktiSizin adetiniz gecikti mi? Benimkinin markaları farklı ama yinede ikisinede güvenilmez diyorlar ilk gebeliğimi bunlardan biriyle öğrenmiştim oysaki
Kan verin bence gecikmenizde olmuş baya inşallah istediğiniz sonucu alırsınızEvet 5 gün gecikti
Sıkıntısız alırsınız inşallah kucağınızaEvet soru sahibine söylemiştim sizinkine şimdi baktım 2. Daha belli silik sabah ilk idrarla tekrar deneyin aynı markadan 2 tane alin kesinlik icin ve ikisini de aynı anda deneyin ben öyle yaptımsat 22 mart bat 20 nisan hesaplamasına göre 3 haftalikken öğrendim adetime 5 gün vardi. Bugün kontrol beta 839 çıktı 4+2 yiz su an. Çarşamba yine kontrol beta gunu
Verdim bugün yarın cikicak inşallah dua edin pozitif olsnKan verin bence gecikmenizde olmuş baya inşallah istediğiniz sonucu alırsınız
Allah isteyen bekleyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallahSıkıntısız alırsınız inşallah kucağınızaalttaki freely marka güvenilir değil diyorlar bakalım kısmet
E nabızda görünmüyor muVerdim bugün yarın cikicak inşallah dua edin pozitif olsn
Günaydın çok mutluyum ya vallahi korka korka ikinci t eti yaptım yaptığım anda çıktı bu cizgi yani bununda yalancı olma ihtimali olmaz herhalde demi ayyy elim ayağım titriyorAllah isteyen bekleyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Hadi hayırlı olsunGünaydın çok mutluyum ya vallahi korka korka ikinci t eti yaptım yaptığım anda çıktı bu cizgi yani bununda yalancı olma ihtimali olmaz herhalde demi ayyy elim ayağım titriyor
İkide bir girip bakıyorum daha çıkmamış ya teşekkür ederim canımHadi hayırlı olsunkan sonucunuz ne oldu
Yazarın yazarım canım benim inşallah sende gebesindir rabbim dualarımızı kabul etmiştir inşallah yaBende şuan yaptım yine çok silik çıktı yani hala da inanmıyorum bir hafta durup kan vericem adet olmazsaminşallajhhh sonucu yaz mutlaka
Çok amin çokkkkkYazarın yazarım canım benim inşallah sende gebesindir rabbim dualarımızı kabul etmiştir inşallah ya
Merhaba pozitif hamilesiniz hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallahGünaydın çok mutluyum ya vallahi korka korka ikinci t eti yaptım yaptığım anda çıktı bu cizgi yani bununda yalancı olma ihtimali olmaz herhalde demi ayyy elim ayağım titriyor
Amin canım Allah razı olsun kan sonucum da bı çıksaydı valla bekle bekle zaman da geçmiyor yaMerhaba pozitif hamilesiniz hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?