- 5 Kasım 2023
- 1.271
- 369
- 25
Tekrar test yaptinmi canimMerhaba testle alakalı yorum yapabilirmisiniz.
Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi kırmızı dahi çıkmadı baktıgımda sadece gölgemsi bi çizgi gibi karartı görüyorum yada yanlış görüyorum.
En son dün sabah yapmıştım kaset test hafif silikti. Akşamda kan verdim meraktan oda 0.1 negatif. Bilmiyorum aynı ağrı hassasiyet ara ara geliyor gidiyorTekrar test yaptinmi canim
Hayırlısı olsun inşallah her ay bı umut demek inşallah nisana güzel haber alırsın canimEn son dün sabah yapmıştım kaset test hafif silikti. Akşamda kan verdim meraktan oda 0.1 negatif. Bilmiyorum aynı ağrı hassasiyet ara ara geliyor gidiyor
Merak ettim sonucunuz ne acaba ?Merhaba benim adetim 3 gün gecikti bugün test yaptım silik çıktı bakabilir misiniz
Merhaba hamilelik vardı kan tahlilim de de çıktı ama gecikmenin 4. Günü adet oldum biyokimyasal gebelik geçirdim düşük oldu maalesefMerak ettim sonucunuz ne acaba ?
Hımm bende geçirdim kimyasal gebelikMerhaba hamilelik vardı kan tahlilim de de çıktı ama gecikmenin 4. Günü adet oldum biyokimyasal gebelik geçirdim düşük oldu maalesef
Teste göre hamilesiniz fakat erken gebelik testi olması ve 4 gün gecikme için renk biraz açık geç yumurtlamış olabilirsiniz testi sabah ilk idrar ile tekrarlayın daha sağlıklı sonuç olurMerhabalar. Benim de reglim 4 gün gecikti. Bugün sabah yaptığım erken gebelik testine bakabilir misiniz ? Regl im çok düzenlidir normalde. İlk kez gecikmem oldu.
Teşekkür ederim.Teste göre hamilesiniz fakat erken gebelik testi olması ve 4 gün gecikme için renk biraz açık geç yumurtlamış olabilirsiniz testi sabah ilk idrar ile tekrarlayın daha sağlıklı sonuç olur
Bence var baya baya birde kan verseydin bugün hemen öğrenirdin net bi şekildeMerhabalar. Benim de reglim 4 gün gecikti. Bugün sabah yaptığım erken gebelik testine bakabilir misiniz ? Regl im çok düzenlidir normalde. İlk kez gecikmem oldu.
InsallahhhhhBence var baya baya birde kan verseydin bugün hemen öğrenirdin net bi şekilde
Haber ver inşallah vardır vallaInsallahhhhh
Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallahHaber ver inşallah vardır vallaolursan da bize dua edersin artık
İnşallahRabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Merhaba benim de adetim 2 gün gecikti 3 adet test yaptım hepsi bunun gibi silik çıktı sizce olumlu muBen 7 gün kala yaptım çok daha silikti, sonra her gün yaptım adet gününe kadar her gün koyulaştı bir tık ama en son adet günü zorla bakınca gördüğümüz çizgi görünüyordu sizinki de baya görünüyor ben buna silik bile demem
Hepsinde çıktıysa muhtemelen gebesiniz. Testiniz de pembemsi çıkmış kuruma çizgisine benzemiyor hemen gidip kan verinMerhaba benim de adetim 2 gün gecikti 3 adet test yaptım hepsi bunun gibi silik çıktı sizce olumlu mu
Ayyy inşallah öyledir 1 yıl oldu evleneli 5 6 aydır deniyoruz çok da istiyorduk yarin erkenden gidip vereceğimHepsinde çıktıysa muhtemelen gebesiniz. Testiniz de pembemsi çıkmış kuruma çizgisine benzemiyor hemen gidip kan verin
Merhaba adetim 2 gün gecikti 3 adet test yaptım hepsi bunun gibi silik çıktı sizce olumlumuMerak ettim sonucunuz ne acaba ?