Benim kızımda böle silikti cnm erken ogrenmssn kan ver benceMerhabalaar sizlere danışmak istediğim birşey var adetime 5 gün var bugün erken gebelik testi yaptım ama silik çizgi ile karşılaştım. Yumurtlama günlerini değerlendirdik ve planlı olarak bekliyoruz. Bu durumla karşılaşan oldumu ? Gebelik varmıdır. Cevaplarınızı bekliyorummm :)Eki Görüntüle 3388661 Eki Görüntüle 3388662
Haklısın bende o yüzden günümü bekliyorum ama yarin sabah tekrar test yapacagim meraktan ölüyorumAdetime daha 5 gün var biraz bekleyim diyorum daha öncede yaşadım ama kimyasal oldu o yüzden beklesem mi diyorum
Ayy yarın bende yapacağım eğer yarın da böyle olursa vardır bişeyler derim benimde normal de cuma günü adet günüm bakalımHaklısın bende o yüzden günümü bekliyorum ama yarin sabah tekrar test yapacagim meraktan ölüyorumregl günüm cuma
Merhaba bende test yaptım adete 6 gün kala aynı sizin ki gibi oldu testim ben zorla görüyorum dünde özelde kan verdim beta hcg değeri yok dediler negatifmiş değer kaç dedim burda değer yok dediler anlamadım adetim geçsin hastaneye gidip tekrar kan vereceğim aşılama yaptırdım 3.kez bugün 13.gün hafif mide bulantısı bide sarı akıntı var siz gebe misiniz şuan Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallahBen 7 gün kala yaptım çok daha silikti, sonra her gün yaptım adet gününe kadar her gün koyulaştı bir tık ama en son adet günü zorla bakınca gördüğümüz çizgi görünüyordu sizinki de baya görünüyor ben buna silik bile demem
Evet ben geneyim ben kime göstersem negatif dedi ama ben pozitif olduğuna eminim hcg değeri olmaz olur mu saçma olmuş o sağlık ocağına kan verinMerhaba bende test yaptım adete 6 gün kala aynı sizin ki gibi oldu testim ben zorla görüyorum dünde özelde kan verdim beta hcg değeri yok dediler negatifmiş değer kaç dedim burda değer yok dediler anlamadım adetim geçsin hastaneye gidip tekrar kan vereceğim aşılama yaptırdım 3.kez bugün 13.gün hafif mide bulantısı bide sarı akıntı var siz gebe misiniz şuan Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah
Ay maşallah sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah dualarınızda bulunmak dileği ile yarın adet günüm olmam inşallah biraz daha bekleyip aşılama yaptırdığım hastaneye gidip kan vereceğim umarım vardır tövbe anlamadım valla hemşire beni çağırdı sonuç negatif dedi değer kaç dedim değer uok dedi beyin fırtınası yaşadık eşimle bklm hayırlısı Allahtan sizde ne gibi belirtiler vardı acebaEvet ben geneyim ben kime göstersem negatif dedi ama ben pozitif olduğuna eminim hcg değeri olmaz olur mu saçma olmuş o sağlık ocağına kan verin
Belirti yoktu beklenti içinde olduğum için dayanamayıp hemen test aldım bir sürü sabah akşam test yaptım benAy maşallah sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah dualarınızda bulunmak dileği ile yarın adet günüm olmam inşallah biraz daha bekleyip aşılama yaptırdığım hastaneye gidip kan vereceğim umarım vardır tövbe anlamadım valla hemşire beni çağırdı sonuç negatif dedi değer kaç dedim değer uok dedi beyin fırtınası yaşadık eşimle bklm hayırlısı Allahtan sizde ne gibi belirtiler vardı aceba
Ne güzel sevindim sizin adınıza Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBelirti yoktu beklenti içinde olduğum için dayanamayıp hemen test aldım bir sürü sabah akşam test yaptım ben
Silik gördüm ben kan verin isterseniz Rabbim gönlünüze göre versin inşallah belirtiniz varmıMerhaba reglim 2 gün gecikti yumurtlama günlerini de değerlendirmiştik bugün test yaptım silik çıktı sizce hamile miyim ?
Dayanamadım acile gidip kan verdim sonucu bekliyorum inşallah pozitif çıkar :)Silik gördüm ben kan verin isterseniz Rabbim gönlünüze göre versin inşallah belirtiniz varmı
Dayanamadım acile gidip kan verdim sonucu bekliyorum inşallah pozitif çıkar :)
Ay hadi inşallah herşey gönlünüzce olsunDayanamadım acile gidip kan verdim sonucu bekliyorum inşallah pozitif çıkar :)
Şeffaf akıntım kasıklarımda kramp vardı beta 23.57 çıktı sanırım çok yeni :)Testimiz pozitif çıkmış inşallah kandada öyle çıkar başka bbelirtiniz varmiydi?
Çok teşekkür ederim :)Ay hadi inşallah herşey gönlünüzce olsun
Bende dün yaptım tekrar ilk güne göre daha koyuydu sevindim bugün yapmadım ama dünkü teste şu damlattım rengi gitti üzüldüm öyle oluncaBen bu sabah tekrar test yaptım regle 3 gun var ve ne yazık ki hic belirsiz cizgi yok negatif
Eki Görüntüle 3390097
Adet günün ne zamannn , bence gecikmeyi bekleyelimmBende dün yaptım tekrar ilk güne göre daha koyuydu sevindim bugün yapmadım ama dünkü teste şu damlattım rengi gitti üzüldüm öyle olunca
Cuma pazar arası olmam gerekiyorAdet günün ne zamannn , bence gecikmeyi bekleyelimm