Bende cuma cumartesi bekliyorum, hakkimizda hayırlısı olsun buradan haberleselim belkide bebeklerimiz olurCuma pazar arası olmam gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende cuma cumartesi bekliyorum, hakkimizda hayırlısı olsun buradan haberleselim belkide bebeklerimiz olurCuma pazar arası olmam gerekiyor
İnşallah ya o günleri de görürüz ne kadarlık evlisin ne zamandır düşünüyorsunuzBende cuma cumartesi bekliyorum, hakkimizda hayırlısı olsun buradan haberleselim belkide bebeklerimiz olur
Bu kaset test regl gününden önce doğru çıkmıyor ben erken gebelik testi yaptım o pozitifti ama bu test negatiftiBen bu sabah tekrar test yaptım regle 3 gun var ve ne yazık ki hic belirsiz cizgi yok negatif
Eki Görüntüle 3390097
Ben 2bucuk yıldır evliyim daha yeni yeni birkaç aydır karar verdik bebek için. Çocukları çok seviyoruz umarim size de bizede nasip olur bu duygu...İnşallah ya o günleri de görürüz ne kadarlık evlisin ne zamandır düşünüyorsunuz
Öyle mii , acaba erken gebelik testi de mi alsam neden boyle sabirsizizBu kaset test regl gününden önce doğru çıkmıyor ben erken gebelik testi yaptım o pozitifti ama bu test negatifti
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinBen 2bucuk yıldır evliyim daha yeni yeni birkaç aydır karar verdik bebek için. Çocukları çok seviyoruz umarim size de bizede nasip olur bu duygu...
8 gün kala yağmaya başladım ben 7 gün kala o kadar bi silik çizgi ile öğrendim kiÖyle mii , acaba erken gebelik testi de mi alsam neden boyle sabirsiziz
Bende regl oldum bugün yaKizlar bu sabah cok az sadece peceteyele silince gelecek kadar açık pembe bi akıntım oldu, regl günüm yarın. Belkide regl oluyorumdur bilmiyorum ama reglim genelde agriyla gelir, şuan belirgin bi ağrım yok. Bu konuda fikirleriniz var mi? Yerlesme kanamasi olabilir mi bilmiyorum ama kanama gibi de degildi zaten cok açık pembe ve cok azdi
Bende regl oldum bugün ya
İnşallah ya bu ay çok ümitlenmiştim olur diye bekliyordum ama nasip değilmiş inşallah ikimizde önümüzde ki ay bu güzel haberi veririz burdan birbirimizRegl gunleri döngümüz ortak herhalde inşallah önümüzdeki ay beraber hamile kalırız
İnşallah, dualarimda sana da yer vereceğim, ikimiz icin dua edicemİnşallah ya bu ay çok ümitlenmiştim olur diye bekliyordum ama nasip değilmiş inşallah ikimizde önümüzde ki ay bu güzel haberi veririz burdan birbirimiz
Bende öyle aklımdasın artıkİnşallah, dualarimda sana da yer vereceğim, ikimiz icin dua edicem
Sen yine haber ver belki hamilesindirİnşallah, dualarimda sana da yer vereceğim, ikimiz icin dua edicem
Sonucunuz ne olduMerhaba reglim 2 gün gecikti yumurtlama günlerini de değerlendirmiştik bugün test yaptım silik çıktı sizce hamile miyim ?